- 15 Ocak 2018
- 199
- 287
- 23
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen bakalım yarın tekrar test vercem yükseldimi acaba metak ediyorum ne zaman duycaksınızBiz de henüz kalp atışlar duymadık hep bir bekleme. Beta hcg yi en azından biraz erken öğrenebiliyorsun ama sonrasında herşeyi mecbursun beklemeye. vakti gelmeden öğrenmek mümkün olmuyor gelişimini
. Bundan sonrası artık hep sabır![]()
Böyle pozitif mesajları görünce mutlu oluyorum.
İlk doktor kontrolün ne zaman ?
ben ilk muayeneme gittim bile sabırsız olunca doktor gel bakayım dediAynen bakalım yarın tekrar test vercem yükseldimi acaba metak ediyorum ne zaman duycaksınız
Cuma günü allah nasip ederseAynen bakalım yarın tekrar test vercem yükseldimi acaba metak ediyorum ne zaman duycaksınız
Hadi inşallah hayırlı haberler alırsınCuma günü allah nasip ederse![]()
Hadi inşallah hayırlı haberler alırsındarısı başımıza
Ya ben pazattesi sağlık ocağında test yaptırdım bugün gittim hani katlamışmı diye 1 ayda iki kere test yapamıyoruz dediler böyle bişey varmı bilgin varmıAmin inşallah. Çok stresli beklemek
Ya ben pazattesi sağlık ocağında test yaptırdım bugün gittim hani katlamışmı diye 1 ayda iki kere test yapamıyoruz dediler böyle bişey varmı bilgin varmı
Ben hiç yaptırmadım o yüzden bilmiyorum ama çok tuhaf yapmaları lazımdı.Ya ben pazattesi sağlık ocağında test yaptırdım bugün gittim hani katlamışmı diye 1 ayda iki kere test yapamıyoruz dediler böyle bişey varmı bilgin varmı
Valla bende anlamadım labaratuvara ben kendimi anlatamam dedi doktor sanki niye bu insanın kanına iki kere baktınızmı diycekler saçmaBen hiç yaptırmadım o yüzden bilmiyorum ama çok tuhaf yapmaları lazımdı.
Hayır tabi ki. Ben aşılamada kimyasal gebelik yaşadım. Sağlık ocağında dört beş kere verdimYa ben pazattesi sağlık ocağında test yaptırdım bugün gittim hani katlamışmı diye 1 ayda iki kere test yapamıyoruz dediler böyle bişey varmı bilgin varmı
Aynen aile hekimi söylediHayır tabi ki. Ben aşılamada kimyasal gebelik yaşadım. Sağlık ocağında dört beş kere verdimböyle demeleri sacma. Bunu aile hekimin mi dedi. ?
Çok saçma. Aile hekiminin değiştir kuzumAynen aile hekimi söyledi
Test yaptırdın mıAynen bakalım yarın tekrar test vercem yükseldimi acaba metak ediyorum ne zaman duycaksınız
Kesinlikle bende öyle düşünüyorumÇok saçma. Aile hekiminin değiştir kuzum
Bugün gittim işte doktora diyoki bi ayda iki kere yapamıyoruz labaratuvara ben kendimi anlatamam millet arda arda yaptırıyo sağlık ocağında ben anlamadım nasıl iş yarın hastanede vercem mecbur meraktan da ölcemTest yaptırdın mı![]()
Hastanenin aciline gitsem gebelik testi yaparlarmı acabaÇok saçma. Aile hekiminin değiştir kuzum
Ben bir kere gitmiştim acile normalde yapmıyoruz dediler ama o sırada aşılama yaptırmıştım acil önemli tüp bebek dersen yaparlarHastanenin aciline gitsem gebelik testi yaparlarmı acaba
Gittim ama kadın doğuma yolladı uğraştım biraz ama test yaptırdım pazartesi 4 tü bugün 7.8 çıktıBen bir kere gitmiştim acile normalde yapmıyoruz dediler ama o sırada aşılama yaptırmıştım acil önemli tüp bebek dersen yaparlar