Yani ilişkinin daha en en başlarında, tam flört dönemindeyken biraz daha dikkatli olunmalı bence.Herkese merhaba
Kafamı kurcalayan bir konuda fikirlerinize ihtiyacım var.
Henüz yeni bir ilişkim var. Haftada 1 ancak görüşebiliyoruz mesai saatimiz ve iş yoğunluğumuz gereği
Şu sıralarda bir iş kuruyor. Onun yoğunluğu stresi falan da var.
Mevzuya gelecek olursam bilmiyorum belki mevzu bile değildir ama bu işlerde acemi olduğum için nasıl davranmam gerektiğini bilemiyorum. Geçenlerde telefonu düşmüş arızalanmış. Kendiliğinden kapanıp duruyor telefon. Mesaj atıyorum o yüzden. Çarşambadan beri sesimizi duymadık.
Bugün işteyken mesaj attı. Cevap verdim. Sonra aramış. O ara hastam vardı açamadım.Görünce aradım o da açmadı. Mesai saati işi var heralde dedim. Mesaj attım. Sonuna da o u çok özlediğimi yazdım. Cevap vermedi. İşim bitince aradım. İşten yeni çıktım eve geçince seni kuzenimden arayayım bu telefon kapanıp duruyor dedi. O arada yarın işin yoksa kahvaltıya gidelim dedi. Tamam dedim ama saat falan konuşmadık. Bunlar olduğunda saat 9du. Beyefendi aramadı beni.
Çok çocukca gelebilir ama bana beni umursamıyormuş gibi geliyor. 1 haftadır görüşmediğin, 3-4 gündür sesini duymadığın birinin daha hevesli olması gerekmez mi? Bilmiyorum kendimi mi dolduruyorum acaba.
Daha önce de böyle iletişimle alakalı bir sıkıntımız olmuştu. Ondan mı böyle toleransım düştü bilmiyorum. Bu saatte kafamı kurcalayan bu mevzuya gece kuşlarından yanıt bekliyorum. Şimdiden teşekkürler :)
Aslında flört evremiz bitti. 1 aydır falan sevgiliyiz. Ama son cümlenize yine de katılıyorumYani ilişkinin daha en en başlarında, tam flört dönemindeyken biraz daha dikkatli olunmalı bence.
Tamam sürekli mıç mıç olunmaz ama siz daha yeni bir ilişki kurmaya çalışıyorsunuz. Bence biraz daha özverili davranmalı.
Sizi üzmek istemem ama beyefendi sizin kadar istekli değil gibi
2 saat öncesine kadar aktifmiş instagramda. Yani ilk seçeneği eledik ve ikinci dediğinizi de yapmamış yapabilir olmasına rağmen zatenTelefonu kapandiysa tamamen ve numaranızı ezbere bilmiyorsa arayamaz zaten de Instagram vb kullanıyorsanız ordan iletişime geçebilirdi.
Nasıl davranmalıyım?Hislerinize güvenin. Siz ilgisiz hissediyorsanız yeterince ilgi gösterilmiyor olabilir gerçekten. Anlattığınız kadarıyla da öyle görünüyor. Ama sakın siz peşinden koşuyor veya sürekli aramasını bekliyor gibi bir imaj çizmeyin. Akıllıca davranın.
Ha bir de 1 aylık ilişkiniz var. Yeni yeni ilerleme evresinde… birbirinize karşı en ilgili olmanız gereken dönemler bence.Aslında flört evremiz bitti. 1 aydır falan sevgiliyiz. Ama son cümlenize yine de katılıyorum
Her dediğinizde haklısınız katılıyorum.Ha bir de 1 aylık ilişkiniz var. Yeni yeni ilerleme evresinde… birbirinize karşı en ilgili olmanız gereken dönemler bence.
Bakın yaşınızı bilmiyorum ama, genel tabirle konuşayım, kaç yaşında insanlarız, lise ilişkileri gibi sürekli mesaj, canım cicim elbette olmayacak , ben sevmem de, ama daha 1 aylık sevgilimin böyle ararım diyip aramaması, ilgisiz davranması, bana ulaşmak için çaba sarf etmemesi beni üzerdi.
Çok üzgünüm ama biraz isteksiz gibi sevgiliniz, yani sizin kadar heyecanlı değil gibi
Herkesin önemsediğini gösterme şekli farklıdır, ne şekilde gösterilirse gösterilsin, önemli olan karşı tarafın bunu hissetmesidir. Bana hissettiriyorsa, ben biliyorsam, yeterlidir.
Ancak burada sizi önemsediğini hissettiğinizi pek sanmıyorumyani bence siz de farkındasınız
Yanlış hatırlamıyorsam diş hekimiydiniz. Sevgilinizin mesleği nedir?Her dediğinizde haklısınız katılıyorum.
Yaşlarımız ikimizinde küçük değil. İş güç sahibi insanlarız.
Peki ben nasıl davranmalıyım. Yarın arayacak şuraya gidelim mi diyecek muhtemelen ama benim tüm hevesim kaçtı. Yine aynı aramadın sormadın mevzusundan konuşma yapasım da yok
Nasıl davranmalıyım?
Gerçekten akla ihtiyacım var çünki ben bu müessesede baya tecrübesizim
Meslektaşız.Yanlış hatırlamıyorsam diş hekimiydiniz. Sevgilinizin mesleği nedir?
Yarın buluştuğunuzda , terslemeden, kızmadan, telefon işini ne yaptın, tamir ettirdin mi, böyle sıkıntı oluyor ulaşamıyoruz birbirimize diye giriş yapabilirsiniz.
Daha sonra beklentilerinizden yani en azından gün içinde bir nasılsın, günaydın yaz ki iyi olduğunu bileyim, falan diyebilirsiniz.
Zaten ilişkinin ilk ayları birbirini tanıma evresi oluyor. Bakıyorsunuz, anlaşabiliyorsunuz, mutlusunuz, beklentiler uyuşuyor, devam ediyorsunuz. Ama baktınız size göre bir ilişki değil, medeni bir şekilde yollarınızı ayırıyorsunuz.
Bunlar çok doğal süreçler, kasmayın kendinizi.
Bu ilişki sizi mutlu eder mi onu düşünün, kendinizi düşünün yani biraz. Sizi mutlu etmeyen birinin davranışlarını çekmek zorunda değilsiniz unutmayın
Ben de böyle yapmayı düşünüyordum açıkcası. Teşekkür ederim :)ben sizin yerinizde olsam, naptığınızı bilmiyorum ama, şu saatten sonra aramaması ile ilgili birşey sormam. Neden aramadın nerdeydin merak ettim seni vb gibi ifadeler kullanmam. Ararsa güzelce konuşurum, neşeli şekilde. Aramazsa da aramam. Ayrıca ondan başka da bir sosyal hayat, bir meşguliyet edinirim. Zaten çalışan insanlarsınız. Siz de çok yoğunmuşsunuz gibi davranın. Ara sıra size ulaşmakta o da sizin çektiğiniz kadar zorluk çeksin. Ama bunları asla sert şekilde değil, farkında değilmiş gibi yapın, nasıl desem, amiyane bir tabirle salağa yatar gibi. Biraz o size ulaşmaya gayret etsin.
Ne tür bir iş yaptığına bağlı bence cevap verme sıklığı. Bir de sanırım boşta kalmamak için edinilmiş bir ilişki havası verdi. Gecenin bu saatinde sizi uykunuzdan etmeye inanın değmez bunlar. Bir anlatsam karşıki dağlar un ufak olurHerkese merhaba
Kafamı kurcalayan bir konuda fikirlerinize ihtiyacım var.
Henüz yeni bir ilişkim var.1 aydır sevgiliyiz. 2 ay falan da flört ettik.Haftada 1 ancak görüşebiliyoruz mesai saatimiz ve iş yoğunluğumuz gereği
Şu sıralarda bir iş kuruyor. Onun yoğunluğu stresi falan da var.
Mevzuya gelecek olursam bilmiyorum belki mevzu bile değildir ama bu işlerde acemi olduğum için nasıl davranmam gerektiğini bilemiyorum. Geçenlerde telefonu düşmüş arızalanmış. Kendiliğinden kapanıp duruyor telefon. Mesaj atıyorum o yüzden. Çarşambadan beri sesimizi duymadık.
Bugün işteyken mesaj attı. Cevap verdim. Sonra aramış. O ara hastam vardı açamadım.Görünce aradım o da açmadı. Mesai saati işi var heralde dedim. Mesaj attım. Sonuna da o u çok özlediğimi yazdım. Cevap vermedi. İşim bitince aradım. İşten yeni çıktım eve geçince seni kuzenimden arayayım bu telefon kapanıp duruyor dedi. O arada yarın işin yoksa kahvaltıya gidelim dedi. Tamam dedim ama saat falan konuşmadık. Bunlar olduğunda saat 9du. Beyefendi aramadı beni.
Çok çocukca gelebilir ama bana beni umursamıyormuş gibi geliyor. 1 haftadır görüşmediğin, 3-4 gündür sesini duymadığın birinin daha hevesli olması gerekmez mi? Bilmiyorum kendimi mi dolduruyorum acaba.
Daha önce de böyle iletişimle alakalı bir sıkıntımız olmuştu. Ondan mı böyle toleransım düştü bilmiyorum. Bu saatte kafamı kurcalayan bu mevzuya gece kuşlarından yanıt bekliyorum. Şimdiden teşekkürler :)
Doğrusu da bu galiba. Yazık gerçekten. Ben hep içimden geldiği gibi davranmaya çalıştım ama yanlış yapmışım demek ki. Yaşayarak öğrenmiş oldumvalla ben artık hiç takmıyorum. karşımdaki bana nasılsa ben de ona öyle oluyorum. son yaşadığım şey bayağı canımı yakınca kafama vura vura öğrendim artık. kimseye verdiğinden fazla ilgi vermiyorum mesela. sana da tavsiye ederim. iletişim aksamış olabilir ama teknoloji çağındayız. insan hayatına yeni giren, yeni sevgilisine daha ilgili davranmalı. instagramda bile görüntülü ve sesli arama özelliği var. ses duymak isteyen insan ya ödünç telefon bulur ya da bir şekilde elindeki cihaz el veriyorsa başka şekilde arar ulaşır. hiçbir şey yapamıyorsa yazar yani. aramıyosa sen de arama. yazmıyorsa sen de yazma. umursamaktan kafayı yesen bile asla belli etmemelisin ben çok net öğrendim bunu. ben de bu aralar yeni biriyle görüşüyorum. en çok dikkat ettiğim şey şu yazma, arama sorma meselesi. yazıyorsa yazıyorum, yazmıyorsa yazmıyorum. mesela bugün de konuştuk ama en son yazdığıma kaç saat oldu hala cevap vermedi. asla bir mesaj daha yazmadım, neden yazmadığı da umurumda değil. yazmazsa yazmasın kardeşim. sallamıyor gibi gözükmeye çalışıyorum diyemem hakikaten sallamıyorum. en son yaşadığım deneyim çok canımı yaktı çünkü. fazla umursadım ve bunu çok belli ettim, hooop cebe girdim. olan benim hislerime oldu. artık yapmıyorum. flört, sevgili, sıfatı önemli değil. bir üstte alıntı yaptığın yorumun altına imzamı atarım. tam olarak öyle yap sen de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?