Ararım Deyip Aramamak

Yok gitmedik :) 3 kişi mi sormuş kaçırmışım, bazı bildirimler gelmiyor anlamadım niyeyse.
Flört döneminde nasıldı yani sevgili olmadan önce, hani erkeklerin olay ilişkiye dönene kadar olan dönemdeki hali, tavrı durumunu kastediyorum

Neden gitmediniz ? Sabahta mi aramadi?bana da fazla ilgisiz geldi.
Sabah aramadı. Akşama doğru aradı. Telefonu tamamen kapanmış. Numaram da ezberinde yokmuş o yüzden beni arayamamış. Bana karşı çok mahcupmuş. Özür diliyormuş. Telafi edecekmiş falan filan.
Ama benim için birşey ifade etmiyor artık bu mazeretleri. Kendimi geri çekip biraz gözlemliycem. Sonra yolumuza bakarız ona göre

Flört döneminde nasıldı yani sevgili olmadan önce, hani erkeklerin olay ilişkiye dönene kadar olan dönemdeki hali, tavrı durumunu kastediyorum
Genel itibariyle iyiydi. Aşırı ilgili değildi yine ama ben aşırı ilgiden hoşlanmadığım için öyle gözüme batmıyordu

msj tekrari

Zaten konuşmuşsunuz gidicez diye madem telefonu bozuk, sabah senin eve gelirdi sonra berbarce çıkardınız. Aramak isteyen her türlü arar, madem telefonu yok sosyal medyadan dün akşam mesaj yazsaymış. Ortada bir randevu varsa ama adam randevu saati geçtikten 5 saat sonra yazıyorsa karşıdakine saygısı yoktur. Gitmeyecekseniz de dün yazsaymış gitmicez diye. Bilemedim yani konu sahibesi üzülmeni asla istemem ama gitmek isteyen 2 eli kanda olsa bir yolunu bulur yazardı. Seni ciddiye almıyor yazmak istemiyorum, belki genel olarak böyle umursamaz ve kıymet vermeyen bir insandır. Bilemedim yani bunu alma diyorum ben.

Hemen kestirip atmayın yoklayın bence, ilişki zaten çok yeni hemen birbirinize alışma diye bir şey olmaz. Ona telefonunu ne zaman yaptıracağını, iletişim çağında iletişimsizlikten hoşlanmadığınızı söyleyin bence, biraz katı olmakta fayda var. eğer gerçekten o da ilişkinin ilerlemesini istiyorsa mantıklı açıklama yapacaktır.

Çok tatlısınızBeni siz neden üzesiniz beni üzen o.
Bunların hepsinin farkına vardım bu son olayla. Geçirdiği dönem gerçekten stresli, zor. Bir yandan da tezi var vs. En baştan beri yoğunluğu stresi böyle. Ben hep anlayışlı davrandım ona. Çünkü bu dönemde ona desteğimi bu şekilde verebilirim diye düşündüm. Ama ya bu anlayışımı bana umursamaz davranarak bana karşı kullanıyor yada dediğiniz gibi yapı olarak umursamaz ve kıymet vermeyen biri. Her ikisi de benim istemediğim şey sonuç olarak.

Yarın yeni telefon alacağını söyledi. Bakalım görücez ama ben sadece gözkemlemeyi düşünüyorum artık. O da uzun süre değil. Teşekkür ederim yorumunuz için :)

hiç birir bahane değil , alır simkartı başka birirne takar , instagramadan giren bulur yolunu

Valla gercekten begenen ilgi duyan erkek oyle ustunuze dusuyor ki bunalirsiniz. Disarda kimseye yuzvermeyen arkadasini anasini dahi arayip sormayan adam pesinizde pervane olur. Yok İsim var yok tel bozuk, bunlar bahane. bence siz de aramayin hele ozledim falan, sizi surekli arayip sormayan birini nasil ozluyorsunuz? Cekin bi kendinizi ne oldugunu sasirsin. Mesgulum, arkadaslaydim aaaa aramissin sessizdeydi(5saat sonra) yeni gordum. Vs dersiniz. İlla ki devam edesiniz varsa. Normalde iliskilerde boyle oyun vs muhabbetlerini cocukca bulurum. YeriniZde olsam coktan da aramayi sormayi keserim bu kisiyle ama madem ilginiz var hala bi de boyle deneyin. Gunde on saat benle konusmasin ama size ‘ ya benle ilgilenmiyor’ hissini de yasatmasin bi zahmet.

Valla gercekten begenen ilgi duyan erkek oyle ustunuze dusuyor ki bunalirsiniz. Disarda kimseye yuzvermeyen arkadasini anasini dahi arayip sormayan adam pesinizde pervane olur. Y
Bunlar gençlikte oluyor sanki ya… sonrasında bitiyor bu yoğunluklar, ilgiyle darlamalar

Seni sevmiyor hoşlanmıyor gibi geldi bana bacım. Umarım yanilirim

Bunlar gençlikte oluyor sanki ya… sonrasında bitiyor bu yoğunluklar, ilgiyle darlamalar
o kadar yoğun ilgi göstermese bile en azından yarın kahvaltı için sözleştiği kadını, sözleşilen günün tee akşamüstüsünde arayacak kadar umursamaz davranmıyor. en azından bu benimle ilgilenmiyor, varlığı yokluğu bir hissi yaşatmıyor.

@Sademm7 buluştunuz mu?
bazen karşı tarafa söz hakkı tanımak lazım
karşılıklı oturup beklentilerinizi dile getirisiniz
neden rahatsız olduğunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…