Flört döneminde nasıldı yani sevgili olmadan önce, hani erkeklerin olay ilişkiye dönene kadar olan dönemdeki hali, tavrı durumunu kastediyorumYok gitmedik :) 3 kişi mi sormuş kaçırmışım, bazı bildirimler gelmiyor anlamadım niyeyse.
Neden gitmediniz ? Sabahta mi aramadi?bana da fazla ilgisiz geldi.Yok gitmedik :) 3 kişi mi sormuş kaçırmışım, bazı bildirimler gelmiyor anlamadım niyeyse.
Sabah aramadı. Akşama doğru aradı. Telefonu tamamen kapanmış. Numaram da ezberinde yokmuş o yüzden beni arayamamış. Bana karşı çok mahcupmuş. Özür diliyormuş. Telafi edecekmiş falan filan.Neden gitmediniz ? Sabahta mi aramadi?bana da fazla ilgisiz geldi.
Genel itibariyle iyiydi. Aşırı ilgili değildi yine ama ben aşırı ilgiden hoşlanmadığım için öyle gözüme batmıyorduFlört döneminde nasıldı yani sevgili olmadan önce, hani erkeklerin olay ilişkiye dönene kadar olan dönemdeki hali, tavrı durumunu kastediyorum
Sabah aramadı. Akşama doğru aradı. Telefonu tamamen kapanmış. Numaram da ezberinde yokmuş o yüzden beni arayamamış. Bana karşı çok mahcupmuş. Özür diliyormuş. Telafi edecekmiş falan filan.
Ama benim için birşey ifade etmiyor artık bu mazeretleri. Kendimi geri çekip biraz gözlemliycem. Sonra yolumuza bakarız ona göre
Sabah aramadı. Akşama doğru aradı. Telefonu tamamen kapanmış. Numaram da ezberinde yokmuş o yüzden beni arayamamış. Bana karşı çok mahcupmuş. Özür diliyormuş. Telafi edecekmiş falan filan.
Ama benim için birşey ifade etmiyor artık bu mazeretleri. Kendimi geri çekip biraz gözlemliycem. Sonra yolumuza bakarız ona göre
Çok tatlısınızZaten konuşmuşsunuz gidicez diye madem telefonu bozuk, sabah senin eve gelirdi sonra berbarce çıkardınız. Aramak isteyen her türlü arar, madem telefonu yok sosyal medyadan dün akşam mesaj yazsaymış. Ortada bir randevu varsa ama adam randevu saati geçtikten 5 saat sonra yazıyorsa karşıdakine saygısı yoktur. Gitmeyecekseniz de dün yazsaymış gitmicez diye. Bilemedim yani konu sahibesi üzülmeni asla istemem ama gitmek isteyen 2 eli kanda olsa bir yolunu bulur yazardı. Seni ciddiye almıyor yazmak istemiyorum, belki genel olarak böyle umursamaz ve kıymet vermeyen bir insandır. Bilemedim yani bunu alma diyorum ben.
Yarın yeni telefon alacağını söyledi. Bakalım görücez ama ben sadece gözkemlemeyi düşünüyorum artık. O da uzun süre değil. Teşekkür ederim yorumunuz için :)Hemen kestirip atmayın yoklayın bence, ilişki zaten çok yeni hemen birbirinize alışma diye bir şey olmaz. Ona telefonunu ne zaman yaptıracağını, iletişim çağında iletişimsizlikten hoşlanmadığınızı söyleyin bence, biraz katı olmakta fayda var. eğer gerçekten o da ilişkinin ilerlemesini istiyorsa mantıklı açıklama yapacaktır.
Değilim :)Sevgili olduğunuza emin misiniz?
Bence de biraz ondan atak bekleyin.Yarın yeni telefon alacağını söyledi. Bakalım görücez ama ben sadece gözkemlemeyi düşünüyorum artık. O da uzun süre değil. Teşekkür ederim yorumunuz için :)
hiç birir bahane değil , alır simkartı başka birirne takar , instagramadan giren bulur yolunuSabah aramadı. Akşama doğru aradı. Telefonu tamamen kapanmış. Numaram da ezberinde yokmuş o yüzden beni arayamamış. Bana karşı çok mahcupmuş. Özür diliyormuş. Telafi edecekmiş falan filan.
Valla gercekten begenen ilgi duyan erkek oyle ustunuze dusuyor ki bunalirsiniz. Disarda kimseye yuzvermeyen arkadasini anasini dahi arayip sormayan adam pesinizde pervane olur. Yok İsim var yok tel bozuk, bunlar bahane. bence siz de aramayin hele ozledim falan, sizi surekli arayip sormayan birini nasil ozluyorsunuz? Cekin bi kendinizi ne oldugunu sasirsin. Mesgulum, arkadaslaydim aaaa aramissin sessizdeydi(5saat sonra) yeni gordum. Vs dersiniz. İlla ki devam edesiniz varsa. Normalde iliskilerde boyle oyun vs muhabbetlerini cocukca bulurum. YeriniZde olsam coktan da aramayi sormayi keserim bu kisiyle ama madem ilginiz var hala bi de boyle deneyin. Gunde on saat benle konusmasin ama size ‘ ya benle ilgilenmiyor’ hissini de yasatmasin bi zahmet.Herkese merhaba
Kafamı kurcalayan bir konuda fikirlerinize ihtiyacım var.
Henüz yeni bir ilişkim var.1 aydır sevgiliyiz. 2 ay falan da flört ettik.Haftada 1 ancak görüşebiliyoruz mesai saatimiz ve iş yoğunluğumuz gereği
Şu sıralarda bir iş kuruyor. Onun yoğunluğu stresi falan da var.
Mevzuya gelecek olursam bilmiyorum belki mevzu bile değildir ama bu işlerde acemi olduğum için nasıl davranmam gerektiğini bilemiyorum. Geçenlerde telefonu düşmüş arızalanmış. Kendiliğinden kapanıp duruyor telefon. Mesaj atıyorum o yüzden. Çarşambadan beri sesimizi duymadık.
Bugün işteyken mesaj attı. Cevap verdim. Sonra aramış. O ara hastam vardı açamadım.Görünce aradım o da açmadı. Mesai saati işi var heralde dedim. Mesaj attım. Sonuna da o u çok özlediğimi yazdım. Cevap vermedi. İşim bitince aradım. İşten yeni çıktım eve geçince seni kuzenimden arayayım bu telefon kapanıp duruyor dedi. O arada yarın işin yoksa kahvaltıya gidelim dedi. Tamam dedim ama saat falan konuşmadık. Bunlar olduğunda saat 9du. Beyefendi aramadı beni.
Çok çocukca gelebilir ama bana beni umursamıyormuş gibi geliyor. 1 haftadır görüşmediğin, 3-4 gündür sesini duymadığın birinin daha hevesli olması gerekmez mi? Bilmiyorum kendimi mi dolduruyorum acaba.
Daha önce de böyle iletişimle alakalı bir sıkıntımız olmuştu. Ondan mı böyle toleransım düştü bilmiyorum. Bu saatte kafamı kurcalayan bu mevzuya gece kuşlarından yanıt bekliyorum. Şimdiden teşekkürler :)
Bunlar gençlikte oluyor sanki ya… sonrasında bitiyor bu yoğunluklar, ilgiyle darlamalarValla gercekten begenen ilgi duyan erkek oyle ustunuze dusuyor ki bunalirsiniz. Disarda kimseye yuzvermeyen arkadasini anasini dahi arayip sormayan adam pesinizde pervane olur. Y
Sanmiyorum. Elde ettiyse ve ona o rahatlik verildiyse bilemem:) ama pesinize gercekten dusmek isteyen adam 40 yasinda bile olsa dusuyor.Bunlar gençlikte oluyor sanki ya… sonrasında bitiyor bu yoğunluklar, ilgiyle darlamalar
Seni sevmiyor hoşlanmıyor gibi geldi bana bacım. Umarım yanilirimHerkese merhaba
Kafamı kurcalayan bir konuda fikirlerinize ihtiyacım var.
Henüz yeni bir ilişkim var.1 aydır sevgiliyiz. 2 ay falan da flört ettik.Haftada 1 ancak görüşebiliyoruz mesai saatimiz ve iş yoğunluğumuz gereği
Şu sıralarda bir iş kuruyor. Onun yoğunluğu stresi falan da var.
Mevzuya gelecek olursam bilmiyorum belki mevzu bile değildir ama bu işlerde acemi olduğum için nasıl davranmam gerektiğini bilemiyorum. Geçenlerde telefonu düşmüş arızalanmış. Kendiliğinden kapanıp duruyor telefon. Mesaj atıyorum o yüzden. Çarşambadan beri sesimizi duymadık.
Bugün işteyken mesaj attı. Cevap verdim. Sonra aramış. O ara hastam vardı açamadım.Görünce aradım o da açmadı. Mesai saati işi var heralde dedim. Mesaj attım. Sonuna da o u çok özlediğimi yazdım. Cevap vermedi. İşim bitince aradım. İşten yeni çıktım eve geçince seni kuzenimden arayayım bu telefon kapanıp duruyor dedi. O arada yarın işin yoksa kahvaltıya gidelim dedi. Tamam dedim ama saat falan konuşmadık. Bunlar olduğunda saat 9du. Beyefendi aramadı beni.
Çok çocukca gelebilir ama bana beni umursamıyormuş gibi geliyor. 1 haftadır görüşmediğin, 3-4 gündür sesini duymadığın birinin daha hevesli olması gerekmez mi? Bilmiyorum kendimi mi dolduruyorum acaba.
Daha önce de böyle iletişimle alakalı bir sıkıntımız olmuştu. Ondan mı böyle toleransım düştü bilmiyorum. Bu saatte kafamı kurcalayan bu mevzuya gece kuşlarından yanıt bekliyorum. Şimdiden teşekkürler :)
o kadar yoğun ilgi göstermese bile en azından yarın kahvaltı için sözleştiği kadını, sözleşilen günün tee akşamüstüsünde arayacak kadar umursamaz davranmıyor. en azından bu benimle ilgilenmiyor, varlığı yokluğu bir hissi yaşatmıyor.Bunlar gençlikte oluyor sanki ya… sonrasında bitiyor bu yoğunluklar, ilgiyle darlamalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?