- 3 Ekim 2018
- 177
- 177
- 18
- 37
- Konu Sahibi nebenleylayim
-
Cesaretimi toplamalıyım. Rezil olmaktan korkuyorum aracı kişi ters bir şey söyler ise ablamın ne haltlar karıştırdığını da bilmiyorum teşekkür ederim cevabın için.Kendi kararını verdiysen boşver anneni , tanışın belki anlaşmazsınız da...
Cesaretim de yok bu aile benim her bir yerimi kırmış. Bunu okuyan birilerivar ise lütfen önce kendinizi düşünün annebaba kardeş herkes önce kendini düşünüyor gün geliyor emekleriniz heba oluyor .Teşekkür ederim cevabın içinAdama ısındıysan görüşmek istiyorsan tabi ki ara.
Cesaretim de yok bu aile benim her bir yerimi kırmış. Bunu okuyan birilerivar ise lütfen önce kendinizi düşünün annebaba kardeş herkes önce kendini düşünüyor gün geliyor emekleriniz heba oluyor .Teşekkür ederim cevabın için
Bu da tabii ki sorun fakat daha büyük sorun benim susup durmam. Bu aile hayatımı ellerimden aldı. Verdikçe verdim sadece ezerek beni kullandılar bu aileden çıkmam şart yoksa kendimi şu halimden dahaiyi bir yerde görmüyorum yeni bir ev yeni iş olsa fakat malum kriz ortamı küçük bir güzellik dileyin banaartık bu karma bana dönsün kusura bakmayın her derdimi yaşadıklarımı henüz anlatamıyorum ilginize teşekkür ederim uyarınızı dikkate alacağımYağmurdan kaçarken doluya tutulmada.
Çok haklısınız ama çok çok bunaldım iş arıyorum iş yerimi babamın isteği ile kardeşime devrettim bilirsiniz erkek . Zaten babamın üstüne idi. Yaşım da geçti. Yeni bir hayat çok zor . Umarım temennileriniz bana yardım eder teşekkür ederimÖncelikle görüşmek istiyorsanız görüşün ama ailenize rest çekmek ya da kendinizi ispat etmek adına acele karar almayın.
Öfkeyle kalkıp zararla oturmayın.
Estağfurullah ne kusuru , dedimya çok iyi bir karar vermeniz lazim ve öncelikli olarak bir işe başvurup ise girip kendi ayaklarıniz üstünde durmalisiniz sonrası zaten hayirlisiysa gelir belki is ortamı belki edindiğin çevrede yeni birini taniyabilirsin ..Bu da tabii ki sorun fakat daha büyük sorun benim susup durmam. Bu aile hayatımı ellerimden aldı. Verdikçe verdim sadece ezerek beni kullandılar bu aileden çıkmam şart yoksa kendimi şu halimden dahaiyi bir yerde görmüyorum yeni bir ev yeni iş olsa fakat malum kriz ortamı küçük bir güzellik dileyin banaartık bu karma bana dönsün kusura bakmayın her derdimi yaşadıklarımı henüz anlatamıyorum ilginize teşekkür ederim uyarınızı dikkate alacağım
Annem bütün gelen evlenme taleplerini teptierkek arkadaşlarımla bir şekilde olmasını engelledi. Kendi varlığımı aileme hediye etmişim keşke kıymet bilinseydi. Teşekkür ederimYağmurdan kaçarken doluya tutulma neden bekar birini düşünmüyorsunuz
Rica ederim kaç yaşındasınız ki sorması ayıp ama hayat süprizlerle dolu unutmayınAnnem bütün gelen evlenme taleplerini teptierkek arkadaşlarımla bir şekilde olmasını engelledi. Kendi varlığımı aileme hediye etmişim keşke kıymet bilinseydi. Teşekkür ederim
Hiçbir zaman geç değildir.Çok haklısınız ama çok çok bunaldım iş arıyorum iş yerimi babamın isteği ile kardeşime devrettim bilirsiniz erkek . Zaten babamın üstüne idi. Yaşım da geçti. Yeni bir hayat çok zor . Umarım temennileriniz bana yardım eder teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?