• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arasam mı ?

nebenleylayim

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2018
177
177
18
37
Merhaba arkadaşlar, Benim büyük sorunlarım var ama dertlerimi anlatamaması gibi daha da büyük sorunum var. Yani size şuan soracağım mevzu size aman bu da mı dert gibi gelebilir. Sorunum şu, yıllardır anneme ve babama bakmaktan kendime bakamadım. Ailem her atılımıma mani olmak için elinden geleni yaptı. Onlara yarandım mı peki tabii ki hayır. Evlenme mi arkadaş ilişkilerimiiş hayatımı herşeyi engellediler. Neyse şuan ağlamadan sorumu yazayım. Artık bazı olaylardan sonra bu sorumluluk duygumu üstümden attım geç oldu tabii. Bir düğünde , bir erkekle tanıştırıldım. Dans ettik falan filan. O gece annem ve ablam düğün evinde kaldı. Konuyu şöyle hemen kapattırmış olmaz adamın kızı var maddi durumu çok çok iyi değil diyerek. Eve döndüklerinde konu açıldığında annem kapatın konuyu diyerek bağırınız durdu ablam öyle mevzuu olmadı dedi hatta adamı kalktı başka birine yönlendirmeye çalıştı. Anneme sen bana sormadan neden bunu yaparsın dedim Hale’n kadın benim kararımı bilmeden engel oluyorablam da rezil etmeye çalışıyor. Sonuçta banmasaydı duyulmuyor korkuyorlar yıllarca onları sırtımda taşıdım ablam ve kardeşlerimde bundan sonra onların sorumluluklarında olacak diye engel oluyor. Aslında hiç birşey bu kadar yüzeysel değil dedim ya ağlamak istemiyorum . İş arıyorum ama bulmak zor yeni bir hayat istiyorum . Şimdi size sorum bu aracı olan kişiler arasam mı ne yapsam

Adama ısındıysan görüşmek istiyorsan tabi ki ara.
Cesaretim de yok bu aile benim her bir yerimi kırmış. Bunu okuyan birilerivar ise lütfen önce kendinizi düşünün annebaba kardeş herkes önce kendini düşünüyor gün geliyor emekleriniz heba oluyor .Teşekkür ederim cevabın için

Cesaretim de yok bu aile benim her bir yerimi kırmış. Bunu okuyan birilerivar ise lütfen önce kendinizi düşünün annebaba kardeş herkes önce kendini düşünüyor gün geliyor emekleriniz heba oluyor .Teşekkür ederim cevabın için

Rica ederim.
Cesaretlik bir durum yok aslında, aracı olan kişiyi ara önce klasik sohbet et.
Sonra gecen gün beni biriyle tanıştırmıstınız diye gir, gerisi gelir zaten :)

Öncelikle görüşmek istiyorsanız görüşün ama ailenize rest çekmek ya da kendinizi ispat etmek adına acele karar almayın.
Öfkeyle kalkıp zararla oturmayın.

Yağmurdan kaçarken doluya tutulmada.
Bu da tabii ki sorun fakat daha büyük sorun benim susup durmam. Bu aile hayatımı ellerimden aldı. Verdikçe verdim sadece ezerek beni kullandılar bu aileden çıkmam şart yoksa kendimi şu halimden dahaiyi bir yerde görmüyorum yeni bir ev yeni iş olsa fakat malum kriz ortamı küçük bir güzellik dileyin banaartık bu karma bana dönsün kusura bakmayın her derdimi yaşadıklarımı henüz anlatamıyorum ilginize teşekkür ederim uyarınızı dikkate alacağım

Öncelikle görüşmek istiyorsanız görüşün ama ailenize rest çekmek ya da kendinizi ispat etmek adına acele karar almayın.
Öfkeyle kalkıp zararla oturmayın.
Çok haklısınız ama çok çok bunaldım iş arıyorum iş yerimi babamın isteği ile kardeşime devrettim bilirsiniz erkek . Zaten babamın üstüne idi. Yaşım da geçti. Yeni bir hayat çok zor . Umarım temennileriniz bana yardım eder teşekkür ederim

Bu da tabii ki sorun fakat daha büyük sorun benim susup durmam. Bu aile hayatımı ellerimden aldı. Verdikçe verdim sadece ezerek beni kullandılar bu aileden çıkmam şart yoksa kendimi şu halimden dahaiyi bir yerde görmüyorum yeni bir ev yeni iş olsa fakat malum kriz ortamı küçük bir güzellik dileyin banaartık bu karma bana dönsün kusura bakmayın her derdimi yaşadıklarımı henüz anlatamıyorum ilginize teşekkür ederim uyarınızı dikkate alacağım
Estağfurullah ne kusuru , dedimya çok iyi bir karar vermeniz lazim ve öncelikli olarak bir işe başvurup ise girip kendi ayaklarıniz üstünde durmalisiniz sonrası zaten hayirlisiysa gelir belki is ortamı belki edindiğin çevrede yeni birini taniyabilirsin ..

Annem bütün gelen evlenme taleplerini teptierkek arkadaşlarımla bir şekilde olmasını engelledi. Kendi varlığımı aileme hediye etmişim keşke kıymet bilinseydi. Teşekkür ederim
Rica ederim kaç yaşındasınız ki sorması ayıp ama hayat süprizlerle dolu unutmayın

Çok haklısınız ama çok çok bunaldım iş arıyorum iş yerimi babamın isteği ile kardeşime devrettim bilirsiniz erkek . Zaten babamın üstüne idi. Yaşım da geçti. Yeni bir hayat çok zor . Umarım temennileriniz bana yardım eder teşekkür ederim
Hiçbir zaman geç değildir.
Karma ya da evrenin sana gönderdiği pozitif enerjilerden anlamasam da şunu tecrübeyle söylüyorum ki;
Halisane niyet ile Allah'a iş ve kendi hayatın hakkında olmasını istediğin şeyler için dua edip çabalarsan mutlaka Allah istediğini sana verecektir.

Back
X