- 3 Ekim 2018
- 177
- 177
- 18
- 37
- Konu Sahibi nebenleylayim
Merhaba arkadaşlar, Benim büyük sorunlarım var ama dertlerimi anlatamaması gibi daha da büyük sorunum var. Yani size şuan soracağım mevzu size aman bu da mı dert gibi gelebilir. Sorunum şu, yıllardır anneme ve babama bakmaktan kendime bakamadım. Ailem her atılımıma mani olmak için elinden geleni yaptı. Onlara yarandım mı peki tabii ki hayır. Evlenme mi arkadaş ilişkilerimiiş hayatımı herşeyi engellediler. Neyse şuan ağlamadan sorumu yazayım. Artık bazı olaylardan sonra bu sorumluluk duygumu üstümden attım geç oldu tabii. Bir düğünde , bir erkekle tanıştırıldım. Dans ettik falan filan. O gece annem ve ablam düğün evinde kaldı. Konuyu şöyle hemen kapattırmış olmaz adamın kızı var maddi durumu çok çok iyi değil diyerek. Eve döndüklerinde konu açıldığında annem kapatın konuyu diyerek bağırınız durdu ablam öyle mevzuu olmadı dedi hatta adamı kalktı başka birine yönlendirmeye çalıştı. Anneme sen bana sormadan neden bunu yaparsın dedim Hale’n kadın benim kararımı bilmeden engel oluyorablam da rezil etmeye çalışıyor. Sonuçta banmasaydı duyulmuyor korkuyorlar yıllarca onları sırtımda taşıdım ablam ve kardeşlerimde bundan sonra onların sorumluluklarında olacak diye engel oluyor. Aslında hiç birşey bu kadar yüzeysel değil dedim ya ağlamak istemiyorum . İş arıyorum ama bulmak zor yeni bir hayat istiyorum . Şimdi size sorum bu aracı olan kişiler arasam mı ne yapsam