MutlulukRecetem EvlendmEkonomiyeCanVerdim Kayıtlı Üye Katılım 25 Haziran 2008 Mesajlar 4.065 Emoji Skoru 3 Puanlar 116 Yaş 38 Yer Antalya 9 Kasım 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi EU1 #141 Canim benimm Ne kadar mutlu oldum bilemezsin cok ama cok cok sevindim, insallah hersey istediginiz gibi olur cok güzel bir haber yaa ŞenizŞeniz
Canim benimm Ne kadar mutlu oldum bilemezsin cok ama cok cok sevindim, insallah hersey istediginiz gibi olur cok güzel bir haber yaa ŞenizŞeniz
mutahhara Everything is Fate Kayıtlı Üye Katılım 8 Kasım 2007 Mesajlar 3.234 Emoji Skoru 5 Puanlar 116 Yaş 42 Yer İstanbul 9 Kasım 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi EU1 #142 hayirli olsun canim :) mutluluklar dilerim..inşaAllah bir daha böyle sorunlar yasamassiniz
B BEBS Ziyaretçi 9 Kasım 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi EU1 #143 vallahi tüylerim diken diken oldu çok sevindim adına.umarım artık birbirinizin değerini daha iyi bilirsiniz sevgiler.
vallahi tüylerim diken diken oldu çok sevindim adına.umarım artık birbirinizin değerini daha iyi bilirsiniz sevgiler.
F fedaix Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 12 Kasım 2007 Mesajlar 27 Emoji Skoru 0 Puanlar 86 Yaş 45 Yer Ordu 9 Kasım 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi EU1 #144 arasammı aramasammı diye vakit kaybedene kadar ara bencee.ne kaybedersin .karşı tarafın konuşmalrından da durumdan emin olursun.bakarsın oda senin dönmeni bekliyordur.kimbilirrr.
arasammı aramasammı diye vakit kaybedene kadar ara bencee.ne kaybedersin .karşı tarafın konuşmalrından da durumdan emin olursun.bakarsın oda senin dönmeni bekliyordur.kimbilirrr.
F fedaix Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 12 Kasım 2007 Mesajlar 27 Emoji Skoru 0 Puanlar 86 Yaş 45 Yer Ordu 9 Kasım 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi EU1 #145 son sayfayı okumamıştımm.çok güzell sevindim adınaaa.mutluluğun daim olsun
E EU1 Ziyaretçi 10 Kasım 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi EU1 #146 Cok saolun canlarim, hala soktayim... en son hic umudum kalmamisti, bu is olmicak diye umutsuzluga kapilmistim. sonra o yapicagini yapti :)) iyi ki bu basligi acmisim, iyi ki cesaret vermisinizde aramisim... COK SAOLUN, siz bitanesiniz...
Cok saolun canlarim, hala soktayim... en son hic umudum kalmamisti, bu is olmicak diye umutsuzluga kapilmistim. sonra o yapicagini yapti :)) iyi ki bu basligi acmisim, iyi ki cesaret vermisinizde aramisim... COK SAOLUN, siz bitanesiniz...