E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
ama ne olursa olsun sevgi bitmiyor demine kadar kötü davrnirlarsa davransinlar, biz kadinlarda öyle birsey varki kalbe söz gecmiyor...
4 sene dile kolay bitanem, öyle hemen unutmak kolay degil. insan neler paylasiyor 4 sene icinde iyisiyle kötüsüyle... hersey onu hatirlatir...
konusmak istediginde bana ulas canim benim, seve seve dinlerim seni tamam?
eger anlatmak istedigin birsey olursa her zaman burdayim...
bu arada kendi konuma gelince, bi kac gündür pek görüsemedik, dün msnine ekledi beni... ama konusmadik fazla, biraz soguktu sanki veya morali bozzuktu bilmiyorum.
yarin calismicak ve aramayi düsünüyorum... konusursa konusur, konusmazsada aramam zaten bi daha, daha fazla rahatsiz etmeye hakkim yok
Son gelismeleri yazayim dedim...
Nerdeyse hergün görüsüyoruz hala, dün konu acildi... bana beni geri istiyor musun dedi...
bende evet istiyorum, hayat bana cok büyük dersler verdi, tekrar bi birlesme olsa cok farkli olucam cünkü herseyin degerini cok iyi anladim ama sen bana artik eskisi gibi olamazsin ve ben senin icin bittim büyük ihtimal o yüzden istemiyorum bi yandan dedim, cnkü hicbisey eskisi gibi olmaz...
oda dedi cok yaniliyorsun, benim icin karar verme dedi... simdi annemle konusmak istiyor :$
aile icinde sorunlar yasiyorum, oda cok destek oluyor, derdime ortak oluyor...
yavastan ilerliyorum iste, herseyi zamana biraktim acele etmek istemiyorum...
Acikcasi, bazilariniza cok yanlis gelicek belki ama,
barismayi istiyorum...
Yasadiklarimdan cok büyük bi ders cikardim, beni kimse onun kadar sevip deger veremez...
4.5 sene boyunca üstüne titreyip, kiymetini bilsemde
son yarim senede, onunda hatalari yüzünden, ona kötü davrandim biliyorum.
Arayip konusmak istiyorum aslinda, ama 1.5 sene sonra mi geldi aklin basina derse verebilecek cevabim yok...
Bide diyorum belki hayatinda biri vardir, bu saatten sonra kafasini kurcalamanin ne anlami var...
Ama simdi birsey yapmazsamda ileride cok pisman olucam belki, simdikinden cok
arkadasim son gelismeleri okumamissin sanirim..:1no2:sırnaşık şeybence ara ve özür dile ... barısmayı düsünme bilirsin erk ler kırıcı bir sekilde elestitir... bugun barısma olanagı çıkar karsına yarın bi durum olsa eski nisanlın direk yüzüne vurulur ve vicdan azabından kıvranırsın ... tıpkısı ark m basına geldi ve hergün geçmisin acısı ile yasadı evlendiler ve ikinci geceden sonra evde yabancı gibi olmuslar ... yani
Son gelismeleri yazayim dedim...
Nerdeyse hergün görüsüyoruz hala, dün konu acildi... bana beni geri istiyor musun dedi...
bende evet istiyorum, hayat bana cok büyük dersler verdi, tekrar bi birlesme olsa cok farkli olucam cünkü herseyin degerini cok iyi anladim ama sen bana artik eskisi gibi olamazsin ve ben senin icin bittim büyük ihtimal o yüzden istemiyorum bi yandan dedim, cnkü hicbisey eskisi gibi olmaz...
oda dedi cok yaniliyorsun, benim icin karar verme dedi... simdi annemle konusmak istiyor :$
aile icinde sorunlar yasiyorum, oda cok destek oluyor, derdime ortak oluyor...
yavastan ilerliyorum iste, herseyi zamana biraktim acele etmek istemiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?