Arasam mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Tsk ederim canim benim, hayirlisi olur insallah. bende birlesmeyi istiyorum ama bakalim... bugün görüsmedik hic, hala ses yok ondan... telefonuda kapali su an, kullanmiyordu zaten, hala yaninda tasimiyor herhalde.

senin olayina cok üzüldüm, sana el kaldirmasi afffedilmeyecke birsey gercekten, sogumakta cok haklisin... ama ne olursa olsun sevgi bitmiyor demi ne kadar kötü davrnirlarsa davransinlar, biz kadinlarda öyle birsey varki kalbe söz gecmiyor...

ama ne olursa olsun sevgi bitmiyor demi ne kadar kötü davrnirlarsa davransinlar, biz kadinlarda öyle birsey varki kalbe söz gecmiyor...

Ne yazık ki katılıyorum,bitmeyeceği varsa cidden bitmiyor ne yaparsa yapsın nefret etmeye çalışıyorsun olmuyor olmuyor ama zamanla bitedebiliyor,hiç belli olmuyor,destan yazacak kadar büyük bi aşk sönebiliyor,cidden bi bakıyorsunuz kırıntısı bile yok,sanırım sevgi bi süre direniyor ama ısrarla her şey kötü gitmeye dvm edince ayakta kalamıyor...

Kadinlar genelde sevgilerinin kücüklügünden degil,
caresizliklerinin büyüklügünden dolayi bi erkekten vazgeciyor...
erkeklerse zora gelemedikleri icin :)

2 gündür görüsmedik, bugün arasam mi yine bilmiyorum cok kararsizim :S

evet bebiş o el kaldırma olayı olduktan sonra tabiki sevgim hemen bitmedi...evet çok kırıldım,çok gururum incindi ama sevgi hemen ha deyince bitmiyo...fakat 1 sene boyunca bu olay aklımdan çııkmadı...hani siz yarım sene çabalamışsınız ya bizde 1 sene çabaladık...ben tekrar güvenebilmek için, oda tekrar güvenimi sağlayabilmek için...ama o 1 senede sevgide yavaş yavaş bitti...ve şuan 3,5 ay oldu ayrılalı tamamen...şuan sevgi var mı dersen yok desem yalan olmaz sanırım...belki kırıntılar kaldı sadece...özlüyorum zaman zaman,alışkanlıklarım vardı ona dair...onlardan vazgeçmek zor oluyo...ama sevgi bitti diyebilirim artık...ama 1 yılda bitti işte..hemen bitmedi yani...

bu arada el kaldırdı ama vurmadı...sadece girişimde bulundu ve bu bile beni korkutmaya yetti:çok üzgünüm:

aslında bizim olaylar taa tanışmamızdan itibaren anlatsam ancak net olarak anlaşılır...uzun hikaye yani...zorluklarla mücadelelerle başlamış bir ilişki ve 4 yıl boyuncada çok emek verilmiş mücadele edilmiş ....ama sonunda beni "keşke annemi dinleseydim"e getirten acı son:çok üzgünüm:

neyse herşeyin hayırlısı Allahtan.....

4 sene dile kolay bitanem, öyle hemen unutmak kolay degil. insan neler paylasiyor 4 sene icinde iyisiyle kötüsüyle... hersey onu hatirlatir...
konusmak istediginde bana ulas canim benim, seve seve dinlerim seni tamam?
eger anlatmak istedigin birsey olursa her zaman burdayim...

bu arada kendi konuma gelince, bi kac gündür pek görüsemedik, dün msnine ekledi beni... ama konusmadik fazla, biraz soguktu sanki veya morali bozzuktu bilmiyorum.
yarin calismicak ve aramayi düsünüyorum... konusursa konusur, konusmazsada aramam zaten bi daha, daha fazla rahatsiz etmeye hakkim yok

canım teşekkür ederim ilgin için...son günlerde rüyamda görüyorum onu peşpeşe...bugünde hep onu düşündüm....ama aramayı düşünmüyorum..çünkü biz çok kötü bir sürç geçirdik...ve 1 yıldır barışmak için çok çabaladı ama ben kabul etmedim..artık dönemem ki zaten dönmek istemekte değil bu...sadece dediğin gibi özlüyor insan bazen....bir anlık özleme kapılıp onada umut vermek istemem...çünkü sonu yok biliyorum...

bende bugün eski msnime girdim...o da online dı ama ben girince 5 dakika sonra o çıktı...sanırım artık o da pes etti....neyse boşver beni...

sende dediğin gibi yap canım..çok fazlda üstüne düşme...bırak biraz o düşsün senin üstüne...off hayırlısı olsun yaa

bence hemen ara bu vicdan azbı hiçbişeye benzemez ve mümkünse eğer onu daha bırakma büyük ihtimal o kişinin ahını almışın onun ahının karşılığını görüyosun sakın terddütte kalma hemen ara

Son gelismeleri yazayim dedim...

Nerdeyse hergün görüsüyoruz hala, dün konu acildi... bana beni geri istiyor musun dedi...
bende evet istiyorum, hayat bana cok büyük dersler verdi, tekrar bi birlesme olsa cok farkli olucam cünkü herseyin degerini cok iyi anladim ama sen bana artik eskisi gibi olamazsin ve ben senin icin bittim büyük ihtimal o yüzden istemiyorum bi yandan dedim, cnkü hicbisey eskisi gibi olmaz...

oda dedi cok yaniliyorsun, benim icin karar verme dedi... simdi annemle konusmak istiyor :$
aile icinde sorunlar yasiyorum, oda cok destek oluyor, derdime ortak oluyor...

yavastan ilerliyorum iste, herseyi zamana biraktim acele etmek istemiyorum...

cok sevindim canim insallah hersey istediginiz gibi olur Şeniz

güzel gelismeler olmus....
dilerim bundan sonrada hersey istedigin yönde gelisir....

bence ara ve özür dile ... barısmayı düsünme bilirsin erk ler kırıcı bir sekilde elestitir... bugun barısma olanagı çıkar karsına yarın bi durum olsa eski nisanlın direk yüzüne vurulur ve vicdan azabından kıvranırsın ... tıpkısı ark m basına geldi ve hergün geçmisin acısı ile yasadı evlendiler ve ikinci geceden sonra evde yabancı gibi olmuslar ... yani

arkadasim son gelismeleri okumamissin sanirim..:1no2:sırnaşık şey

sevindim ama ins arkadasıma olan olmaz ... çocuk pek bi olguna benziyormus :) allah sonunuzu hayır etsin yani yani

canıımmm çok oldu senin konuna bişey yazamadım.son gelişmeleri okudum bitanem.ve de çok mutlu oldum.evet dedigin gibi yavaş yavaş herşey yoluna girecek gibi.onun da seni sevdigi ve istedigi ortada zaten bak ezan da okunuyor,ALLAH HERŞEYİ GÖNLÜNE GÖRE VERSİN VE ÇOK MUTLU OLUN İNŞALLAH.:1hug:

Sizler benim iyilik meleklerimsiniz ya :asigim:
Gercekten böyle insanlarin arasinda oldugum icin cok mutluyum, siz olmasaniz belki asla cesaret edip arayamayacaktim...

ALLAH büyük, hayirliysa olur insallah...

canım ısallah hayırlısı olur senın ıcın
hıc acele etme yavas yavas rayına oturur ve daha guzel olur hersey
gonlundekı hersey olsun

canım baştan sona bütün yorumları üşenmeden okudum ve bende aramana çok sevindim inanki..çünkü gerçek sevgi kolay bulunmuyor artık..buldugundada bitirmek de kolay olmuyo sende olaylardan ders almışa benziyorsun ..hepimiz hata yapıyoruz pişman oluyoruz üzülüyoruz çok yoruluyoruz böyle olgunlaştırıyo hayat bizi..yaşamadan anlayamıyoruz neyazıkki canım neyse hayırlısı olsun mutluluklar

SaoLun canLarim...
ALLAH büyük, insallah size birgün burdan mutluluk haberimi vermek nasip olur,
bunun icin yapmayacagim hicbirsey yok...

Kizlar

:sm_cool:BARISTIKKKKKK:sm_cool:

Simdi kapattim telefonu, herseyi hallettik konustuk
ve birlesssTtttiik

ALLAHIM mutluluktan havalarda ucuyoruuumkaydirigubbakcemile3:lepi::asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…