Arasam mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ooyyy oooyy oyyyy.kaydirigubbakcemile5 kızz neler gelişmiş öyle ben yokken.helaaall olsun canım benim.bak ne dedim sana bu kadar korkacak çekinecek bişey yokmuş dimi.ohh bende rahatladım şimdiŞeniz herşeyin hayırlısı insallah canım.bundan sonra bi ilişki tekrardan oluşmaya başlarsa kararlarını düzgün ver bu sefer.o çocugu birdaha üzmeye hakkın yok çünkü,onunla bir gelecek düşünüyorsan ve gerçekten sevdigini hissediyorsan hiç bırakma peşini.sevgilisi de yoktur çünkü sevgilisi olan biri seninle öyle 1.5 saat konusmaz ve okadar sevinmez aradıgına...çok ama çok sevindim canım.hayırlısı olsun.:teytey::teytey::teytey:

Canimsiniz ya, iyi dilekleriniz icin cok tsk ederim!
Bugün aksam üstü yine ariyacagim, o anca isten gelicek... bakalim bu sefer nasil olucak :))
gelismeleri yazarim buraya muhakkak.

deasy bitanem, bencede sevgilisi yok... cnkü olsa benimle 5 dk bile konusmazdi, cok karakterli ve sadik birisi cünkü... hem dedigin gibi o zaman bu kdr sevinmezdi aradigima, ben oldugumu anladiginda sesi civil civil geldi, sürekli kahkahalar attik konusma boyunca cok güldük ya...
bana diyor sen cok degismisin hic bu kadar konusmazdin, ne oldu sana onun sesini duyunca dilim acildi birden, normalde pek konusan bi insan degilim.

Iyi ki aramisim IYI KI... bana cesaret veren herkese kocaman kocaman öpücüklerrrrr... iyi ki varsiniz!

canım konununsımdı okudum
tam dıcekken'ara ıcınde pısmanlıkların kalmsın zaten pısaman olmussu bunu ılerıye tasıma bıse kaybetmesın'dıcektım zatenolan olmus cok sevındım gozun aydın bebısh
ısallah bundan sonra hersey ıkınız ıcın hayır olsun sende pısman olcagın bıse yapma sakın hıı:)

nasıl mutlu hissedeceksen öyle yap bence...
anladığım kadarıyla zaten aramayı ve barışmayı istiyorsun....

ne demek şekerim yaaa.böyle destek olabildigim zamanlarda ben sizden çok seviniyorum.hayırlısı olsun inşallah.ara bakalım yine neler kaynatacaksınızsırnaşık şey

Aradim fazla konusamadik kizlar ya annem basima dikildi kimle konusuyorsun falan diye... cep numarasini verdi, kendi numaramida attim mesajla ama hala ses yok... kontörü yok sanirim...
yine baya güldük ve kaynattik ama :)) simdilik iyi gidiyor hersey cok sükür...

bide fala baktirdim kizlar... aynen su cikti:
2 sene icinde uzun boylu, yesil gözlü, acik tenli benden 2 yas büyük ve araba fabrikasinda calisan biriyle evlenecek misim...

veeeeee...

kendisi uzun boylu, yesilgözlü, acik tenli, benden 2 yas büyük ve Tofasta calisiyor :)))
FALA INANMA FALSIZDA KALMA ;-)

ara özür dile sende rahatlarsin ama fazla kafani karistirma belki yeni bir iliskisi vardir birdaha üzme onu ama yinede ara özür dile

hey maşallah hangi falcymış bu yahu %100 isabetli konuşmuş

aramaman taraftarıydım sevgilisi olabilir diye ama şimdi içim rahatladı doğrusu, umarım tekrar birbirinizi üzecek yanlışlar yapmazsınız belli oluyor ki yakında ilişkiye başlarsınız

Oh be

Nihayet aradın...

Bacim kimmis bu falci :1shok:
Hayir inandigimdan degil, merakin gözü kör olsun

araya bir ruh girmişse...
ne sen eski sen olursun , ne de o eski seni seven..
herşeyi göze almalısın..

şuan uykudan ölüyorum...ama yazılanları baştan sona okudum...bu hikaye çok tanıdık çünkü....öncelikle o falcı kimmiş çok merak ettim...banada baksa keşke kaydirigubbakcemile3

neyse konuya geleyim...yazdıklarını okurken gözyaşlarımı tutamadım...çünkü bende 4 sene birlikte olduğum,çok sevdiğim ve sevildiğim birinden ayrıldım 3,5 ay önce...çok geçerli sebeblerim vardı ama yinede bitmemsi için çabaladım kendi içimde...güvenim sıfıra düşmüştü ama dedim ya yinede güvenebilmek için tekrar çok çabaladım...o benden daha fazla çabaladı güvenimi tekrar sağlamak için....daha 15-20 gün önce bile beni barışmak için ikna etmeye çalıştı...ama bende bişeyler bitti işte...sonuç olarak bizim hikayemize çok benziyor sizinki...ama bende henüz başka bir ilişki ya da sendeki gibi bir pişmanlık yok...çünkü dedim ya geçerli sebeblerim vardı...

benim merak ettiğim şey o zaman neden ayrıldınız...bir yazında onun hatalarından demişsin..nedir bu hatalar??bunlardan bahsetsen daha kolay yorum yazıcaktım...mesela bizim ilişkimizde onun yaptığı hatalrı buraya yazsam eminim bi çok kişi iyiki ayrılmışsın diycek....ama belkide keşke şans verseydin diycekler bilmiyorum...çünkü hatalrının farkındaydı çok pişman oldu bazı şeylere ama güven bir kere sarsıldımı yerine gelmiyo kolay kolay...ve zamanla sevgiyide hırpalıyor.....bu arada aldatılmadım onu söyliyim.....

neyse uzattım....yazdıklarını okuyunca "biz" geldi aklıma...içim tuhaf oldu....:çok üzgünüm:

sonuç olarak aramana ve olumlu sonuç almana sevindim....ama ayrılık sebebinizi onun hatalarını hala merak ediyorum...umarım yazarsın kısaca....

ve son söz....hakkınızda en hayırlısı neyse o olsun canım.....hepimizin inşallah....tahminimce yaşın genç....ben 27 yaşındayım....ve 23 yaşımdan beri onunlaydım.....evlilik hayalleri kurdum ilk defa...çok yaklaştığımızı sanırken bir ayrılıkla savrulduk....senağlama kısmet....her şeyin hayırlısı olsun.....

şu an bu şarkı çıktı tesadüf...offf gece gece ağlattın beni kızkaydirigubbakcemile2

Bir nefes gibi sevmek
Çok gerekli çok özel
Bu yasak aşkımızda son nefes bile güzel
Sende bende çaresiziz ahh çıkmazdayız yolumuz yok
Sevmek hakkımızda olsa biliyorsun biliyorsun biliyorsun
Sonumuz yok
Ben yaşarım yaşanmış duygularımla
Ortasından bölünmüş uykularımla
Sen beni düşünme toparlanırım
Güle güle git sen saygılarımla
Sende bende çaresiziz çıkmazdayız yolumuz yok
Sevmek hakkımızda olsa biliyorsun biliyorsun biliyorsun
Sonumuz yok
Ben yaşarım yaşanmış duygularımla
Ortasından bölünmüş uykularımla
Sen beni düşünme toparlanırım
Güle güle git sen saygılarımla

ben ilk mesajları okurken aramaman taraftarıydım ama bir sevgilisi olup olmadığını önce öğrenmen gerektiğini düşündüğüm için... çünkü 2 yıllık sevgilimden pzt günü kesin olarak ayrıldım... nedeni de 5-6 yıl önce onu terkeden sevgilisinin bir maille merhaba demek istemesiydi...

bu olaydan 4 gün önce de 2. yılımızı kutlamıştık ve daha dün bir arkadaşımdan bundan 3 hafta önce onun çok mutlu olduğunu söylediklerini duydum... yani 3 hafta önce çok mutlu olduğu zamanlar eski sevgiliden eser yoktu... yani o an hissettikleriyle kafası karıştı ve bazı eksiklikler hissetti... sonuç beni yeterince sevemediği ve üzmemek için ayrılmanın ikimiz için de en doğrusu olacağına karar vermesiydi...

yani kafa karıştırmaya hakkın olmadığını düşünüyordum...
ama neyseki böyle bir durum yokmuş ... o yüzden konuşmanıza ve güzel bir konuşma olmasına sevindim... yalnız şunu söylemek istiyorum ... ben sevgilimi hala seviyorum ve ayrılığı kabul etmekten başka çarem olmasa da onun da bir süre sonra hatasını arayıp beni aramasını isterim...

ama bu arama bana mutlaka umut verir ; hayaller kurdurur ... ama gerçek biraz vakit geçirdikten sonra belli olur... ikiniz için de hayırlısı olur inşallah...

ama seçenekleri de gözönünde bulundurmalısın bence ;

o aradığın için mutlu ; çünkü senin için önemli olduğunu anladı... ama senin hayatında tekrar olmak istemeyebilir... nereden bilecek bir gün bir mesajla tekrar aynı acıyı yaşamayacağını...

ya da sen için rahatladıktan sonra tekrar başlamanın doğru olmadığına karar vereceksin...

o yüzden bence attığın adımlarda kararlı ve dikkkatli olmalısın... ne sen üzül ne de o üzülsün canım :)

Bacim kimmis bu falci :1shok:
Hayir inandigimdan degil, merakin gözü kör olsun

ay yerim snei ben kaydirigubbakcemile3
bizim burdan bi kadin, insallah dediginde hakli cikar

Cnim benim, yazdiklarina cok üzüldüm inan... ayriliklar insani cok derinden sarsiyor, ALLAH yardimcin olsun...

Neden ayrildigimiza gelince...
o askere gitti, askerdeyken bunalima girip tüm sinirini benden cikardi... aramiyodu, sormuyodu, ben arayinca yarim agizla konusuyordu, pek takmiyordu, hic merak etmiyordu. ben iliskimizi düzeltmek adina KREDI cekip, bi kac haftaligina kaldigi sehire gitmek icin tatil ayarladim... tatile gitmeden aramiz cok bozuktu yukarda saydigim sebeblerden dolayi, beni cileden cikardi yaptiklariyla bende bigün sinirle yüzüne telefonu kapattim... oda bana ceza olsun diye iznini iptal ettirdi, sadece 1 gün gecirebildik beraber! bende o sehirde kalan akrabalarimla gecirmek zorunda kaldim iznimin geri kalanini.
o 1 gün icinde bana cok soguk davrandi, uzun süre görüsmemistik ama hic özledigini falan belli etmedi... benimde o an icimde hersey koptu ona dair, ayagina kadar geldim ve o sekilde muammele görmek benim gururumu cok kirdi... o anda sogudum ve bi dahada isinamadim.
sonradan hatasini anladi, bana askerlik psikolojisinden dolayi falan dedi... telefonlarda agladi, yalvardi, düzelzmek icin yarim sene ugrasti...
bende simariklik yaptim, inat ettim, bana yaklasmasina izin vermedim... ona soguk davrandim baya, ama o tam tersine hic olmadigi kdr ilgi gösterdi... ama olmadi... o benim hayatima giren ilk erkekti, ve gercekten yillarca bu iliskiyi ayakta tutmak icin cok caba sarf ettik ikimizde... o her zaman derdi, senin hakkini asla ödeyemem, bu iliski su an ayaktaysa senin sayende, sana minnettarim falan...
yoruldum, bu yaz evlenicektik... böyle yipratilmis bi iliskiyi evlilige götürmek istemedim, korktum acikcasi anlasamicaz diye...
Kolaya kactim, pes ettim ve ayrildim...
Pismanim, cünkü cok cocukca davrandim... oda öyle diyor zaten... telefonda güldü, dedi cok cocuktuk, cok sacma sapan isler yaptik bosuna harcadik iliskimizi dedi... ve haklida... ben su kör olasi inadimdan vazgecseydim su an belki onunla evli olucaktim...

ILiskinin bitmesine cok üzüldüm inan, hakkinda hayirlisi olsun insallah!
Tabi ki cok düsünüp ona göre davranmaliyim, dedigim gibi sirf benim icim rahatlasin diye onu tekrar üzmeye ne hakkim var. öyle birseyi yapmam asla. gercekten hatalarimdan bi ders cikardim, olur veya olmaz tekrar bi iliski, ama olursa onu mutlu edebilmek ve kaybettigimiz aylari telafi etmek icin elimden gelen herseyi yaparim. cnkü insan kaybedince anliyor herseyin degerini, ben cok hatalardan gecip anladim onun kiymetini.
1.5 sene aradim ve ona yaptiklarimdan sonra onun beni bu sekilde güler yüzlü ve olgun karsilamasi bile onun ne kadar iyi yürekli ve düzgün biri oldugunu gösteriyor aslinda.
ben böyle birini kaybettigim icin cok pismanim, ama kendi düsen aglamaz demisler!

Canım sonunda aramışsınsengözlerimebaksanab ve her şey yolunda görünüyor ne diyelim hayırlısı gözün aydın çok ama çok sevindim senin adına ...Bundan sonra da herşey gönlünce olsun güzel ve mutlu günler dilerim...Mutluluğun daim olsun...a.s.

tsk ederim canim iyi dileklerin icin...
hayirlisi olur insallah

tüh bayram gectı keske bayramda bı msj atsaydın böle düşüncegıne, burda da düşünduk okdr,
gecmıs bayramın dıye msj atabılırsın sımdı,
ya da dıger bayramda,
yani bı ortamı yokla bakalım belkı iş cıkar naniknanik cunku sen araya baska nişanlı sokmus aradıgını bulamamıs da gerı gelmıssın hos karsılıcagını sanmıorm

anladım canım...aslında gerçekten basit şeyleri büyütmüşsünüz...birbirinize daha anlayışlı davranarak aşılabilecek şeylermiş bunlar...keşke bizim sorunlarımızda bu kadar basit olsaydı...:çok üzgünüm:

umarım hakkınızda en hayırlısı olur canım....ama ben gerçekten tekrar bir araya gelmenizi çok isterim...çünkü hem yaşınız gereğide yaptığınız hataları analmışsınız..şimdi daha olgun düşünüp daha olgun bakabilirsiniz bazı şeylere....

bizim sorunlar uzun...baya uzun...ama benim güvenimin kırılma noktası bana el kaldırması oldu...üstelik hasta ve yatarken.....senağlama tabi olayı uzun uzadıya anlatamıyorum şu an başlığını saptırmamak adına...ama yaptığı bu hareket beni çok soğuttu ve korkuttu...unutabilmek tekrar güvenebilmek için çok çabaladım o da hatasını telafi etmek için çok çabaladı...ama olmayınca olmadı işte....:çok üzgünüm:

neyse....demek istediğim sizin sorunlarınız aşılamıycak şeyler değilmiş..benim gönlüm tekrar birleşmenizden yana...çünkü anladığım kadarıyla birbirinize gerçekten değer vermişsiniz aslında....sadece biraz aşkın cilveleri gibi yaşadıklarınıznaniknanik

sevgiler....

Tsk ederim canim benim, hayirlisi olur insallah. bende birlesmeyi istiyorum ama bakalim... bugün görüsmedik hic, hala ses yok ondan... telefonuda kapali su an, kullanmiyordu zaten, hala yaninda tasimiyor herhalde.

senin olayina cok üzüldüm, sana el kaldirmasi afffedilmeyecke birsey gercekten, sogumakta cok haklisin... ama ne olursa olsun sevgi bitmiyor demi ne kadar kötü davrnirlarsa davransinlar, biz kadinlarda öyle birsey varki kalbe söz gecmiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…