Aradim fazla konusamadik kizlar ya annem basima dikildi kimle konusuyorsun falan diye... cep numarasini verdi, kendi numaramida attim mesajla ama hala ses yok... kontörü yok sanirim...
yine baya güldük ve kaynattik ama :)) simdilik iyi gidiyor hersey cok sükür...
bide fala baktirdim kizlar... aynen su cikti:
2 sene icinde uzun boylu, yesil gözlü, acik tenli benden 2 yas büyük ve araba fabrikasinda calisan biriyle evlenecek misim...
veeeeee...
kendisi uzun boylu, yesilgözlü, acik tenli, benden 2 yas büyük ve Tofasta calisiyor :)))
FALA INANMA FALSIZDA KALMA ;-)
Aradim fazla konusamadik kizlar ya annem basima dikildi kimle konusuyorsun falan diye... cep numarasini verdi, kendi numaramida attim mesajla ama hala ses yok... kontörü yok sanirim...
2 sene icinde uzun boylu, yesil gözlü, acik tenli benden 2 yas büyük ve araba fabrikasinda calisan biriyle evlenecek misim...
veeeeee...
kendisi uzun boylu, yesilgözlü, acik tenli, benden 2 yas büyük ve Tofasta calisiyor :)))
veeeeee...
veeeeee...
Bacim kimmis bu falci :1shok:
Hayir inandigimdan degil, merakin gözü kör olsun
şuan uykudan ölüyorum...ama yazılanları baştan sona okudum...bu hikaye çok tanıdık çünkü....öncelikle o falcı kimmiş çok merak ettim...banada baksa keşke kaydirigubbakcemile3
neyse konuya geleyim...yazdıklarını okurken gözyaşlarımı tutamadım...çünkü bende 4 sene birlikte olduğum,çok sevdiğim ve sevildiğim birinden ayrıldım 3,5 ay önce...çok geçerli sebeblerim vardı ama yinede bitmemsi için çabaladım kendi içimde...güvenim sıfıra düşmüştü ama dedim ya yinede güvenebilmek için tekrar çok çabaladım...o benden daha fazla çabaladı güvenimi tekrar sağlamak için....daha 15-20 gün önce bile beni barışmak için ikna etmeye çalıştı...ama bende bişeyler bitti işte...sonuç olarak bizim hikayemize çok benziyor sizinki...ama bende henüz başka bir ilişki ya da sendeki gibi bir pişmanlık yok...çünkü dedim ya geçerli sebeblerim vardı...
benim merak ettiğim şey o zaman neden ayrıldınız...bir yazında onun hatalarından demişsin..nedir bu hatalar??bunlardan bahsetsen daha kolay yorum yazıcaktım...mesela bizim ilişkimizde onun yaptığı hatalrı buraya yazsam eminim bi çok kişi iyiki ayrılmışsın diycek....ama belkide keşke şans verseydin diycekler bilmiyorum...çünkü hatalrının farkındaydı çok pişman oldu bazı şeylere ama güven bir kere sarsıldımı yerine gelmiyo kolay kolay...ve zamanla sevgiyide hırpalıyor.....bu arada aldatılmadım onu söyliyim.....
neyse uzattım....yazdıklarını okuyunca "biz" geldi aklıma...içim tuhaf oldu....:çok üzgünüm:
sonuç olarak aramana ve olumlu sonuç almana sevindim....ama ayrılık sebebinizi onun hatalarını hala merak ediyorum...umarım yazarsın kısaca....
ve son söz....hakkınızda en hayırlısı neyse o olsun canım.....hepimizin inşallah....tahminimce yaşın genç....ben 27 yaşındayım....ve 23 yaşımdan beri onunlaydım.....evlilik hayalleri kurdum ilk defa...çok yaklaştığımızı sanırken bir ayrılıkla savrulduk....senağlama kısmet....her şeyin hayırlısı olsun.....
şu an bu şarkı çıktı tesadüf...offf gece gece ağlattın beni kızkaydirigubbakcemile2
Bir nefes gibi sevmek
Çok gerekli çok özel
Bu yasak aşkımızda son nefes bile güzel
Sende bende çaresiziz ahh çıkmazdayız yolumuz yok
Sevmek hakkımızda olsa biliyorsun biliyorsun biliyorsun
Sonumuz yok
Ben yaşarım yaşanmış duygularımla
Ortasından bölünmüş uykularımla
Sen beni düşünme toparlanırım
Güle güle git sen saygılarımla
Sende bende çaresiziz çıkmazdayız yolumuz yok
Sevmek hakkımızda olsa biliyorsun biliyorsun biliyorsun
Sonumuz yok
Ben yaşarım yaşanmış duygularımla
Ortasından bölünmüş uykularımla
Sen beni düşünme toparlanırım
Güle güle git sen saygılarımla
ben ilk mesajları okurken aramaman taraftarıydım ama bir sevgilisi olup olmadığını önce öğrenmen gerektiğini düşündüğüm için... çünkü 2 yıllık sevgilimden pzt günü kesin olarak ayrıldım... nedeni de 5-6 yıl önce onu terkeden sevgilisinin bir maille merhaba demek istemesiydi...
bu olaydan 4 gün önce de 2. yılımızı kutlamıştık ve daha dün bir arkadaşımdan bundan 3 hafta önce onun çok mutlu olduğunu söylediklerini duydum... yani 3 hafta önce çok mutlu olduğu zamanlar eski sevgiliden eser yoktu... yani o an hissettikleriyle kafası karıştı ve bazı eksiklikler hissetti... sonuç beni yeterince sevemediği ve üzmemek için ayrılmanın ikimiz için de en doğrusu olacağına karar vermesiydi...
yani kafa karıştırmaya hakkın olmadığını düşünüyordum...
ama neyseki böyle bir durum yokmuş ... o yüzden konuşmanıza ve güzel bir konuşma olmasına sevindim... yalnız şunu söylemek istiyorum ... ben sevgilimi hala seviyorum ve ayrılığı kabul etmekten başka çarem olmasa da onun da bir süre sonra hatasını arayıp beni aramasını isterim...
ama bu arama bana mutlaka umut verir ; hayaller kurdurur ... ama gerçek biraz vakit geçirdikten sonra belli olur... ikiniz için de hayırlısı olur inşallah...
ama seçenekleri de gözönünde bulundurmalısın bence ;
o aradığın için mutlu ; çünkü senin için önemli olduğunu anladı... ama senin hayatında tekrar olmak istemeyebilir... nereden bilecek bir gün bir mesajla tekrar aynı acıyı yaşamayacağını...
ya da sen için rahatladıktan sonra tekrar başlamanın doğru olmadığına karar vereceksin...
o yüzden bence attığın adımlarda kararlı ve dikkkatli olmalısın... ne sen üzül ne de o üzülsün canım :)
Cnim benim, yazdiklarina cok üzüldüm inan... ayriliklar insani cok derinden sarsiyor, ALLAH yardimcin olsun...
Neden ayrildigimiza gelince...
o askere gitti, askerdeyken bunalima girip tüm sinirini benden cikardi... aramiyodu, sormuyodu, ben arayinca yarim agizla konusuyordu, pek takmiyordu, hic merak etmiyordu. ben iliskimizi düzeltmek adina KREDI cekip, bi kac haftaligina kaldigi sehire gitmek icin tatil ayarladim... tatile gitmeden aramiz cok bozuktu yukarda saydigim sebeblerden dolayi, beni cileden cikardi yaptiklariyla bende bigün sinirle yüzüne telefonu kapattim... oda bana ceza olsun diye iznini iptal ettirdi, sadece 1 gün gecirebildik beraber! bende o sehirde kalan akrabalarimla gecirmek zorunda kaldim iznimin geri kalanini.
o 1 gün icinde bana cok soguk davrandi, uzun süre görüsmemistik ama hic özledigini falan belli etmedi... benimde o an icimde hersey koptu ona dair, ayagina kadar geldim ve o sekilde muammele görmek benim gururumu cok kirdi... o anda sogudum ve bi dahada isinamadim.
sonradan hatasini anladi, bana askerlik psikolojisinden dolayi falan dedi... telefonlarda agladi, yalvardi, düzelzmek icin yarim sene ugrasti...
bende simariklik yaptim, inat ettim, bana yaklasmasina izin vermedim... ona soguk davrandim baya, ama o tam tersine hic olmadigi kdr ilgi gösterdi... ama olmadi... o benim hayatima giren ilk erkekti, ve gercekten yillarca bu iliskiyi ayakta tutmak icin cok caba sarf ettik ikimizde... o her zaman derdi, senin hakkini asla ödeyemem, bu iliski su an ayaktaysa senin sayende, sana minnettarim falan...
yoruldum, bu yaz evlenicektik... böyle yipratilmis bi iliskiyi evlilige götürmek istemedim, korktum acikcasi anlasamicaz diye...
Kolaya kactim, pes ettim ve ayrildim...
Pismanim, cünkü cok cocukca davrandim... oda öyle diyor zaten... telefonda güldü, dedi cok cocuktuk, cok sacma sapan isler yaptik bosuna harcadik iliskimizi dedi... ve haklida... ben su kör olasi inadimdan vazgecseydim su an belki onunla evli olucaktim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?