nayso Üye Kayıtlı Üye 12 Ağustos 2014 43 4 13 28 20 Ağustos 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi nayso #1 Kizlar aranizdacboyle etkili sivilce kremi bilen var mi ? .....uclari iltihapli olan sivilceleri kurutan güzel bir ilac lutfn :///
Kizlar aranizdacboyle etkili sivilce kremi bilen var mi ? .....uclari iltihapli olan sivilceleri kurutan güzel bir ilac lutfn :///
M mozzy Popüler Üye Kayıtlı Üye 19 Haziran 2013 1.719 1.580 248 İstanbul 20 Ağustos 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi nayso #2 Benzamcin gece suruceksin sabahta silvex miss gibi olur bana yaramisti yani yinede bir cildiyeye gorunmeden kullanma
Benzamcin gece suruceksin sabahta silvex miss gibi olur bana yaramisti yani yinede bir cildiyeye gorunmeden kullanma
WOLFROG Ekşiden aynı tadı alamıyorum Pro Üye 24 Haziran 2011 23.455 48.880 798 20 Ağustos 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi nayso #3 Bununla ilgili en dogru tavsiyeyi doktor verir. Sivilcelerin ozellikleri ve cilt tipi herkeste ayni degildir.
Bununla ilgili en dogru tavsiyeyi doktor verir. Sivilcelerin ozellikleri ve cilt tipi herkeste ayni degildir.
Mermaid26 evrekkaaaa Kayıtlı Üye 27 Mayıs 2009 3.612 353 198 20 Ağustos 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi nayso #4 limon en etkilisi
nayso Üye Kayıtlı Üye 12 Ağustos 2014 43 4 13 28 20 Ağustos 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi nayso #5 mozzy .!.: Benzamcin gece suruceksin sabahta silvex miss gibi olur bana yaramisti yani yinede bir cildiyeye gorunmeden kullanma Genişletmek için tıkla... Tesekkrler bu ilacin ismino cok duydum ama izlerde pek etkisi olmuoms die duydm szde oldu mu
mozzy .!.: Benzamcin gece suruceksin sabahta silvex miss gibi olur bana yaramisti yani yinede bir cildiyeye gorunmeden kullanma Genişletmek için tıkla... Tesekkrler bu ilacin ismino cok duydum ama izlerde pek etkisi olmuoms die duydm szde oldu mu
nayso Üye Kayıtlı Üye 12 Ağustos 2014 43 4 13 28 20 Ağustos 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi nayso #6 WOLFROG .!.: Bununla ilgili en dogru tavsiyeyi doktor verir. Sivilcelerin ozellikleri ve cilt tipi herkeste ayni degildir. Genişletmek için tıkla... Daha once cok gittim ama hala ayni skldm artk :/
WOLFROG .!.: Bununla ilgili en dogru tavsiyeyi doktor verir. Sivilcelerin ozellikleri ve cilt tipi herkeste ayni degildir. Genişletmek için tıkla... Daha once cok gittim ama hala ayni skldm artk :/
nayso Üye Kayıtlı Üye 12 Ağustos 2014 43 4 13 28 20 Ağustos 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi nayso #7 Mermaid26 .!.: limon en etkilisi Genişletmek için tıkla... Tesskrler :)
M mozzy Popüler Üye Kayıtlı Üye 19 Haziran 2013 1.719 1.580 248 İstanbul 20 Ağustos 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi nayso #8 nayso .!.: Tesekkrler bu ilacin ismino cok duydum ama izlerde pek etkisi olmuoms die duydm szde oldu mu Genişletmek için tıkla... İz icin degil bu zaten sivilceleri kurutmak için sonra iz icin tretin ve fito krem kullanmistim ben cildiyeye gitsen daha faydali tabi
nayso .!.: Tesekkrler bu ilacin ismino cok duydum ama izlerde pek etkisi olmuoms die duydm szde oldu mu Genişletmek için tıkla... İz icin degil bu zaten sivilceleri kurutmak için sonra iz icin tretin ve fito krem kullanmistim ben cildiyeye gitsen daha faydali tabi