- 5 Ağustos 2009
- 528
- 965
- 628
- Konu Sahibi civcivgagasi
Evet hanımlar, konu oldukça ilginç. Ruh ikizim diyebileceğim kadar bana benzeyen, karşı cinsten bir dostum var. Onu çok seviyorum, çok değerli bir insan. Fakat bana karşı özel bir ilgisi var. Olmayacağını güzellikle anlattım. İkna oldu. Bana hak verdi. Ona bu yakınlarda şunu dedim: "Kendime yeni bir hayat kurmam gerek. İşlerim de çok yoğun. Artık fazla görüşemeyeceğiz. Ama sen evleneceğin zaman düğününe geleceğim. Ben de uygun biriyle karşılaşıp evlenirim belki." dedim. Kabul etti. Fakat sürekli kendini hatırlatmaya çalışıyor. Sosyal medyada bütün paylaşımlarımı beğeniyor. Arada da mesajla video veya resim falan gönderiyor. Ben ise mümkün mertebe etkileşimde bulunmak istemiyorum. Bu dostluğun, ikimiz de evlenip ayrı bir hayat kurduktan sonra aile dostluğuna evrilmesi gerektiğini düşünüyorum. Onu kaybetmek istemiyorum çünkü çok bilgili, kendini iyi yetiştirmiş bir insan. Bilgi ve fikir alışverişinde bulunduğum biri. Fakat arada hal hatır soran ve sosyal medyada belirli ölçüde takipleşen insanlar olalım istiyorum. Kafasında duygusal olarak en küçük bir umut kırıntısı ve "keşke" olsun istemiyorum. Bu arkadaşıma nasıl davranmalıyım sizce?