Araya mesafeler girmesine rağmen hala beraber olanlar...

tgce_1994

18.03.2014 ~
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2011
7.844
16
108
Kızlar benim 2 senelik bir ilişkim var ve kesin olarak haftaya Antalyaya taşınıyoruz ailemle.
Sevgilimle aynı okuldaydık ve okuldayken sürekli beraberdik.
Tatillerdede 2-3 güne bir görüşürdük.
Şimdi ayrı olcak olmak bizi çok üzüyor...
Gitceğim gün yaklaştıkça ikimizde mantıklı düşünemiyoruz maalesef. Hep üzülme halindeyiz bu aralar birbirimizi rahatlatabiliyoruz sadece.
Aramızda 5 saatlik bi mesafe var ve 2 haftada bir ya o gelicek ya ben gidicem derken öyle görüşücez ama yinede çok zor geliyor bize.
Nasıl güçlü olucaz nasıl dayanıcaz.
Yorumlarınıza çok ihtiyacım var.

üzülmenize gerek yok zaten hep telefonda internette görüşürsünüz zor olur tabı ama birbirinizi gerçekten seviyorsanız kopmazsınız.

zaten bu insanı iki senedir tanıyorsun ve okul zamanıda her gün görüşüyormuşsunuz iyice tanımışsındır, en iyisini sen bilirsin yani
yazdıklarından benim çıkardığım evet çok zor olur ayrılık ama belkide aşkınız daha da kuvvetlenir
evlilik yakınsa çokta dert etmeyin derim

Canım ben sen olsam onada razı olurdum 2 haftaya birde olsa görüşeceksiniz zaten benimki burdayken bile haftada 1 kere 2 kere görüşebiliyoruk benim okulumdan dolayı biz inan gittiğine o kadar üzülmezdim senin gibi 2 haftada bir görüşecek olsam ama gidiyor öyle bi şansımızda yok

Son düzenleme:
üzülmenize gerek yok zaten hep telefonda internette görüşürsünüz zor olur tabı ama birbirinizi gerçekten seviyorsanız kopmazsınız.

Sürekli konuşma halinde oluruz zaten burdaykende öyleyiz sadece uzakta olmamız üzcek bizi.
Gerçek bi sevgi olduğuna inanıyorum zorlukları aşmamız için dua ediyorum bol bol...

İyi tanıdığımı düşünüyorum sevgisinede çok inanıyorum asla bi şüphem yok bu konuda.
Maalesef evlilik için uzun zaman var önümüzde uzaktan yürütsek alışsak bu kadar dert etmem belkide ama şimdi çok zor geliyor...

2 haftada bir görüşcek olmamız şanslı bi durum ama işte şimdi nerdeyse her gün beraber olunca o 2 hafta bile o kadar uzun geliyorki.
Daha öncede yaşamadık hiç böyle birşey.
Siz hiç görüşmüycekmisiniz peki ?

5 saat ne ki bizim 12 saat mesafe vardı. 2 yıllık temeliniz var bu yüzden güven sorunu olmaz zaten. birbirinize karşı daha anlayışlı olun ufak tefek şeyleri sorun etmeyin. uzaktan toparlamak zor oluyo çünkü.

5 saat ne ki bizim 12 saat mesafe vardı. 2 yıllık temeliniz var bu yüzden güven sorunu olmaz zaten. birbirinize karşı daha anlayışlı olun ufak tefek şeyleri sorun etmeyin. uzaktan toparlamak zor oluyo çünkü.

Evet birbirimize karşı daha anlayışlı ve sabırlı olmamız gerekiyor.
Yüz yüze her şey düzeliyor ama uzaktan daha zor olcaktır toparlamak.

siz şimdiden kendinizi yıpratmaya başlamışsınız.. üzücü anlıyorum hatta belki benden daha iyi anlayacak yoktur ama ayrılıyoruz diyip diyip birbirinizi yıpratmayın.. biz de nişanlımla birlikte geçen uzun zamanlardan sonra ayrıldık.. o farklı bir şehire gitti.. iki yıldan fazla oldu ama bu uzaklık bizi birbirimize daha çok bağladı. maaşşallah.. şimdi nişanlandık ve o yine gitti:) düğünümüze bir yıl var ama çok güzel gidiyor her şey çok şükür.. uzaklık zor ama daha çok birbirine bağlıyor.. sevdikten sonra her şey geçip gidiyor.. uzaklık, özlemler.. kavuşma hayali hepsini tüketiyor..

Ya o diyor çok üzülüyorum diye yada ben... Böyle konuştukça güçlü olamıyoruz tabiki şimdiden yıpratmaya başladık kendimizi.
Maşallah size gerçekten bunları duyunca çok mutlu oluyorum.
Tek inandığım şey kalplerimizin bir olması ve gerçekten sevdiğimiz sürece birbirimizden kopamıycağımızı düşünüyoruz oda bende...
Umarım öyle olur...

bızde uzaktan ılışkı yürütenlerdenız

ılk 1 senemızı aynı evde geçırdık erkek arkadaşımla, sonra ben yurtdışına döndüm, bızım ıçın çok zor oldu
her an gece gündüz yanında olan bı ınsandan kmlerce uzakta olmak zor

arada ıkımızden bırının ısyan ettığı oluyor
genelde ben
erkek arkadaşım hemen toparlıyor benı,
dıp dıbe bı ılışkıyı yürütmek çok kolay, herkes yapar bız zoru yaşıyoruz der her zaman
bende ınanıyorum buna

en fazla 3 ay sonra ya o gelıyor, ya ben gıdıyorum yanına
bı hafta bıle olsa, okadar ıyı gelıyor kı, onca zaman bekledığıne değıyor

bak yıne özledım sevgılımı :2:

Çok güzel gerçekten bunları görünce bende umut ediyorum.
Sevgilimde bende mutsuz davranıyoruz hep napıcaz gibisinden.
Duygularımızla haraket ediyoruz sanırım mantıklı düşününce çokta güzel olabilceğini göremiyoruz belkide.
Allah ayırmasın sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…