Kızlar benim 2 senelik bir ilişkim var ve kesin olarak haftaya Antalyaya taşınıyoruz ailemle.
Sevgilimle aynı okuldaydık ve okuldayken sürekli beraberdik.
Tatillerdede 2-3 güne bir görüşürdük.
Şimdi ayrı olcak olmak bizi çok üzüyor...
Gitceğim gün yaklaştıkça ikimizde mantıklı düşünemiyoruz maalesef. Hep üzülme halindeyiz bu aralar birbirimizi rahatlatabiliyoruz sadece.
Aramızda 5 saatlik bi mesafe var ve 2 haftada bir ya o gelicek ya ben gidicem derken öyle görüşücez ama yinede çok zor geliyor bize.
Nasıl güçlü olucaz nasıl dayanıcaz.
Yorumlarınıza çok ihtiyacım var.
üzülmenize gerek yok zaten hep telefonda internette görüşürsünüz zor olur tabı ama birbirinizi gerçekten seviyorsanız kopmazsınız.
zaten bu insanı iki senedir tanıyorsun ve okul zamanıda her gün görüşüyormuşsunuz iyice tanımışsındır, en iyisini sen bilirsin yani
yazdıklarından benim çıkardığım evet çok zor olur ayrılık ama belkide aşkınız daha da kuvvetlenir
evlilik yakınsa çokta dert etmeyin derim
Canım ben sen olsam onada razı olurdum 2 haftaya birde olsa görüşeceksiniz zaten benimki burdayken bile haftada 1 kere 2 kere görüşebiliyoruk benim okulumdan dolayı biz inan gittiğine o kadar üzülmezdim senin gibi 2 haftada bir görüşecek olsam ama gidiyor öyle bi şansımızda yok
uzaklık zor bir durum gerçekten
evet insanın elinde olmuyor birlikte gezerken yer içerken o ayrı sen ayrı üzlme inşallah kısa zamnda atlatırsınızGerçekten çok zor bi durummuş. Sadece alışıp bu kadar kendimizi üzmemizi istemiyorum oda bende çok üzülüyoruz...
5 saat ne ki bizim 12 saat mesafe vardı. 2 yıllık temeliniz var bu yüzden güven sorunu olmaz zaten. birbirinize karşı daha anlayışlı olun ufak tefek şeyleri sorun etmeyin. uzaktan toparlamak zor oluyo çünkü.
evet insanın elinde olmuyor birlikte gezerken yer içerken o ayrı sen ayrı üzlme inşallah kısa zamnda atlatırsınız
siz şimdiden kendinizi yıpratmaya başlamışsınız.. üzücü anlıyorum hatta belki benden daha iyi anlayacak yoktur ama ayrılıyoruz diyip diyip birbirinizi yıpratmayın.. biz de nişanlımla birlikte geçen uzun zamanlardan sonra ayrıldık.. o farklı bir şehire gitti.. iki yıldan fazla oldu ama bu uzaklık bizi birbirimize daha çok bağladı. maaşşallah.. şimdi nişanlandık ve o yine gitti:) düğünümüze bir yıl var ama çok güzel gidiyor her şey çok şükür.. uzaklık zor ama daha çok birbirine bağlıyor.. sevdikten sonra her şey geçip gidiyor.. uzaklık, özlemler.. kavuşma hayali hepsini tüketiyor..
rica ederim canım güçlü olun biraz istediginiz zaman görüşme imkanınız varİnş canım inş çok sağol....
bızde uzaktan ılışkı yürütenlerdenız
ılk 1 senemızı aynı evde geçırdık erkek arkadaşımla, sonra ben yurtdışına döndüm, bızım ıçın çok zor oldu
her an gece gündüz yanında olan bı ınsandan kmlerce uzakta olmak zor
arada ıkımızden bırının ısyan ettığı oluyor
genelde ben
erkek arkadaşım hemen toparlıyor benı,
dıp dıbe bı ılışkıyı yürütmek çok kolay, herkes yapar bız zoru yaşıyoruz der her zaman
bende ınanıyorum buna
en fazla 3 ay sonra ya o gelıyor, ya ben gıdıyorum yanına
bı hafta bıle olsa, okadar ıyı gelıyor kı, onca zaman bekledığıne değıyor
bak yıne özledım sevgılımı :2:
rica ederim canım güçlü olun biraz istediginiz zaman görüşme imkanınız var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?