Araya mesafeler girmesine rağmen hala beraber olanlar...

ılk başta bızde öyleydık
msnde cam karşısında salya sümük ağlıyorduk ıkımızde

artık geçtı, yıne çok üzülüyoruz, ağlıyoruz ama alışmaya çalışıyoruz,
hayatı zorlaştırmaya gerek yok, bırbırımızden uzakta zaten yeterınce acı çekıyoruz
ufak atışmalar yanlış anlamalar olsa bıle özlemek ıyıdır

Özlem sevgiyi güçlendiriyor inanıyorum buna.
Şuanda çok zor geliyor ama zamanla bizde alışırız sanırım yani alışmak zorundayız.
Birbirimize karşı daha anlayışlı ve sabırlı olucaz sadece.

uzaktan zor olur ya bizde aynı durumdayız çok uzak kalacağız bu yıl ve önümüzdeki 5 yıl tabiii sürmez o kadar biliyorum ama
15 gün ayrı kaldık 18 gün önce barıştık sonuç mu gayet soğuk bi şekilde sanırım ayrılmayı bekliyoruz

Ayrılmışmıydınız siz yoksa ayrı şehirlerdemiydiniz ?

Uzak olan ne ilk çiftsiniz ne de son çift.

Ben en son 7 Mayıs tarihinde gördüm.

Bir daha ne zaman göreceğim belirsiz.

Aramızda 15 saatlik bir yol var.

Ama bu süreci gördüğüm kadarıyla çok zorlaştırdınız siz.

Yan yana herkes yürütüyor ilişki.

Marifet uzakken de yürütebilmek.

Son düzenleme:

aşkımla 1 yıldır farklı ülkedeyiz 1 yıldır sarılamadım,dokunamadım,en zor zamanımda yanımdaydı hep,onsuzken 1 yılda zor zamanlar atlattım,çok daha zor geçti,görüşmediğimiz tek bir gün bile yoktu...
1 aydır çok yoğun, günde sadece 10 dakika konuşabiliyoruz,uzak mesafe zor olur diyenleri anlamıyorum şu açıdan, gerçekten iki taraf da eminse birbirinden,sadıksa,seviyorsa,çok kolay olur herşey...
güzel oluyo aksine kavuşma düşüncesi,çok özlüyo insan...

İkimizde sanki ucunda ölüm var gibi bi düşünceye kapılmışız gerçekten çok zorlaştırdık.
2 haftada bir görüşcez bide.
Zamanla alışırız herhalde artık böyle düşünüyorum şuanda ne desemde boş bizim için...

Böyle uzaktan yürüten çiftleri görünce çok mutlu oluyorum bende yapılmıycak bişey değil ama şuanda gitceğim gün yaklaştığı için sanırım bize zor geliyor.
Oraya gidince alışmak zorunda kalıcaz.
Zamanla bizde bu düşünceden kurtulucaz belkide...

Bilmiyorum canım 2 ayda bir felan görüşürüz heralde durum öyle gözüküyor bizim(

Anladım canım umarım artar görüşmeleriniz durumun ne olcağı belli olmaz...

Umarım öyle olur canım bugün yine görüştük onun yanındayken bakıyorum hala inanamıyorum gideceğine burdaki yazılanları bile okuyunca kötü oluyorum ne zormuş hasret çekmek yaa ama buda bizim imtihanımız önemli olan bu imtihanı kazanıp çıkabilmek sonunda kavuşacağımızı bilerek çekmek bu hasreti([SUB][/SUB][SUB][/SUB]

Bizde bugün görüştük canım geleceğimiz hakkında konuştuk bu birazda olsa rahatlattı mutlu etti beni oda üzülüyor ama yapcak bişey yok maalesef.
Dediğin gibi buda bizim imtihanımız bu sayede sevgimizin güçlü olup olmadığını öğrenicez belkide...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…