- 25 Şubat 2016
- 5.895
- 8.675
- 198
Kimseye küsmem kesebilecek kadar beni dinlemeyen tartışmayı bilmeyecek kadar kendini geliştirmemiş bir insanla da muhatap olmam kocam nişanlım sevgilim fark etmez engeller kaçarımHanımlar hello, biraz gündem değişsin daha az önemli konularla ilgili sizlerin fikrini almak istiyorum. Eş,sevgili,nişanlı kişileri ile tartıştığınız da küser misiniz ? Ilk adımı kim atar ? En önemli sorum ise diyelim sizi defalarca aradi ne yaparsınız açar mısınız asla açmaz mısınız?
Bize gelince ben açmıyorum asla, tak diyene kadar diyim asla çok oldu. Her tartışmada söylüyorum eğer mantıklı bir açıklanman ozur dilemek felan gibi bir niyetin var ise sen mesaj yaz ben görür ona göre acarım aradığında . Ama benimkisi asla konuyla ilgili mesaj atmaz arar arar sonra da sen açmadın olur. Acarım geçti mi noldu öyle mi böyle mi diye boş boş konuşur. Hani telefonu açınca hayatım seni üzdüm özür dilerim gibi şeyler kullansa direkt acayim ama alo der napıyorsun felan der ben de o yüzden hiç açmam. Sizin ilişki dinamiginiz nasil genelde işler nasıl gelişiyor?
Ben nişanlıyken direk teli kapardım ,evlenince de arayınca açmam mesaj atar cevap bile vermem bilir ki çok sinirliyim çünkü,açarsam dememem gereken şeyleri der ve daha kötü yaparımHanımlar hello, biraz gündem değişsin daha az önemli konularla ilgili sizlerin fikrini almak istiyorum. Eş,sevgili,nişanlı kişileri ile tartıştığınız da küser misiniz ? Ilk adımı kim atar ? En önemli sorum ise diyelim sizi defalarca aradi ne yaparsınız açar mısınız asla açmaz mısınız?
Bize gelince ben açmıyorum asla, tak diyene kadar diyim asla çok oldu. Her tartışmada söylüyorum eğer mantıklı bir açıklanman ozur dilemek felan gibi bir niyetin var ise sen mesaj yaz ben görür ona göre acarım aradığında . Ama benimkisi asla konuyla ilgili mesaj atmaz arar arar sonra da sen açmadın olur. Acarım geçti mi noldu öyle mi böyle mi diye boş boş konuşur. Hani telefonu açınca hayatım seni üzdüm özür dilerim gibi şeyler kullansa direkt acayim ama alo der napıyorsun felan der ben de o yüzden hiç açmam. Sizin ilişki dinamiginiz nasil genelde işler nasıl gelişiyor?
3 dk ile bahsi kapatıyorum. O da içimden 'bundan sonra asla konuşmiycam yaa, yok yani, bu sefer cidden aaaardan alcam, yok ya yeter valla' ile sure dolar ardından dışımdan 'bak son kez anlatıyorum' la devam eder. O kadar yani. Sabrım yok ya cok uzun geliyo bana aaaay, küscen, trip yapcan, karşı tarafi beklicen, adim atcak, soru sorcak, anlatcan ohooo valla icim sıkıştı. Dümdük konuşun işte arkadaş. Ne diye taktik tuktik? Ona yoracagim kafayla püü...Küsmem maksimum 5 dakika sürdüğü için her türlü telefon açılır mesaj okunur yazılır.
Hahah. Ben de rehberden adını siliyorum. Aradığında tanımadıgım biri gibi ismi değil de numarası görünsün sadece.Ben kocamla kavga edince onu whatsapptan engelliyorum
nişanlıylen sinirden 1 hafta boyunca ne aramalarını açmıştım nede kapıya geldiğinde karşılamıştım.O zamanlar kızgın kalabiliyodum ama artık evliyim ve sinirlendiğim zaman sürekli yanımda zaten tartışırız 2-3dk sonra aşkım bu böylemiydi ya falan gibisindn konuşr o tartışmayı unuturuz.Barışmak için değil,tartıştığımızı unuttuğumuz için konuşuruzHanımlar hello, biraz gündem değişsin daha az önemli konularla ilgili sizlerin fikrini almak istiyorum. Eş,sevgili,nişanlı kişileri ile tartıştığınız da küser misiniz ? Ilk adımı kim atar ? En önemli sorum ise diyelim sizi defalarca aradi ne yaparsınız açar mısınız asla açmaz mısınız?
3 dk ile bahsi kapatıyorum. O da içimden 'bundan sonra asla konuşmiycam yaa, yok yani, bu sefer cidden aaaardan alcam, yok ya yeter valla' ile sure dolar ardından dışımdan 'bak son kez anlatıyorum' la devam eder. O kadar yani. Sabrım yok ya cok uzun geliyo bana aaaay, küscen, trip yapcan, karşı tarafi beklicen, adim atcak, soru sorcak, anlatcan ohooo valla icim sıkıştı. Dümdük konuşun işte arkadaş. Ne diye taktik tuktik? Ona yoracagim kafayla püü...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?