Arayınca hemen açar mısınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Erkekler aradığında kolay kolay kabahatli olduğunu kabul etmezler ve özür dilemezler
Ben açarım ama efendim demem heeee noldu!! diye trip atarım, oda konuşmama musade etmeden kendini haklı çıkarır, sonra bende konuşamadığım için okkalı bir mesaj yazarım ikimizde haklı çıkmadan barışmış oluyoruz yani bizimki biraz değişik tabi şimdi evli olduğumuz için yüz yüze tartışıyoruz

Kimseye küsmem kesebilecek kadar beni dinlemeyen tartışmayı bilmeyecek kadar kendini geliştirmemiş bir insanla da muhatap olmam kocam nişanlım sevgilim fark etmez engeller kaçarım

Genel anlamda eften püften şeylerden kavga ettiğimiz için, güzel bi cümle yazdığı an yelkenler fora..
Yanyanaysak durum daha vahim, suratımı asarım. Gülmemek için dudaklarımı ısırırım kaşlarımı zorla çatarım. ama gözgöze geldiğimiz an utanarak gülerim ve beyaz bayrak

Kızgın/kırgın oldugumda kimse beni alo naber diye aramaz.
Gönlümü almak, en azindan ozur dilemek icin ararlar. Veya aramaz olayin sogumasini beklerler.

Size nasil muamele edilecegini sizin çizdiğiniz çizgiler belirler. Daha saglam cizgiler cizin.

Küsmem, laf çarpıtma gibi bir durumum olmaz ama acaip mesafe koyarım. Genelde ilk adımı karşı taraf atar ama maalesef özür dileme adeti yoktur, suçlu olduğunu biliyorsa, durduk yere hediye alır, iltifat eder, ama kolay kolay özür dilemez. Açıkçası ben de çok zorlamam genelde büyük meseleler değildir, çabaladığını görünce ertesi güne affederim,
Ama ben kızgınken kaç kere ararsa arasın açmam, meşgule falan atmam, ama asla telefonu da açmam.
Saatler sonra sinirim geçtiğinde, aramışsın diye mesaj atarım, sonra sakinleştiğimiz için konuşup hallederiz.

Duruma göre değişiyor. Evdeysek küsemem. Dışarıdayken tartıştıysak mesajlarına görüldü atarım içimden de söylenirim. 1 saat önce bunu diyodu şimdi akşama ne yapıcaz diye soruyo diye.. Ararsa açarım. Sana bir sürü şey yazdım niye cevap vermiyosun diye soruyo bende sence diyorum. Sonra konuyu halledip kapatıyoruz.
Bu bir döngü. Herkesin döngüsü farklı ama herkesinde bir döngüsü var

Ben nişanlıyken direk teli kapardım ,evlenince de arayınca açmam mesaj atar cevap bile vermem bilir ki çok sinirliyim çünkü,açarsam dememem gereken şeyleri der ve daha kötü yaparım

Eş yazmamişşiniz ama cvp vereyim kavga ettiysek engellerim direkt her yerden aksam eve gelince telefonumu alir engelleri kaldirir oyle iste barisiriz sonra

Küsmem maksimum 5 dakika sürdüğü için her türlü telefon açılır mesaj okunur yazılır.
3 dk ile bahsi kapatıyorum. O da içimden 'bundan sonra asla konuşmiycam yaa, yok yani, bu sefer cidden aaaardan alcam, yok ya yeter valla' ile sure dolar ardından dışımdan 'bak son kez anlatıyorum' la devam eder. O kadar yani. Sabrım yok ya cok uzun geliyo bana aaaay, küscen, trip yapcan, karşı tarafi beklicen, adim atcak, soru sorcak, anlatcan ohooo valla icim sıkıştı. Dümdük konuşun işte arkadaş. Ne diye taktik tuktik? Ona yoracagim kafayla püü...

Kusmek telefonlari acmamak bunlar iliskileri yopratan cocukca seylerdir kavga ederiz cok nasir kusme olur olayin cok buyuk olmasi lazim ama o sekilde bile aranan taraf telefonu acar normal bir sekilde konusur.

nişanlıylen sinirden 1 hafta boyunca ne aramalarını açmıştım nede kapıya geldiğinde karşılamıştım.O zamanlar kızgın kalabiliyodum ama artık evliyim ve sinirlendiğim zaman sürekli yanımda zaten tartışırız 2-3dk sonra aşkım bu böylemiydi ya falan gibisindn konuşr o tartışmayı unuturuz.Barışmak için değil,tartıştığımızı unuttuğumuz için konuşuruz Ayrı yaşandığı zaman tartışmalar daha fazla oluyor bnce

Ahahah tam benim kafa bu. Senin içinden söylediklerini de ben dışımdan söylüyorum.

Sevgili ve nişanlıyken çok ketum, inattım. Küstüysem asla açmaz, mesajlara cevap vermezdim. Eşim de '' senin bu inadın dağları devirir ama ben kırıcam bu inadını'' derdi. Haklı çıktı. O Kadar çok konuşmayı seviyor ki, neye küstüğümü unutuyorum Mağdurum

Benim ki de özür dilemez ama bende asla dilemem ve ilk konuşan taraf olmam , haksiz olsam dahi o da enn fazlaa 2 gün konuşmaz. Sonra kendi gelir konusur, beni konuşturmaya çalışır

Küsmek gibi bir huyum yoktur. İlk adımı eğer ortada önemli bir sorun yoksa ben de atarım. Önemli bir sorun var ve karşımdaki kişi hatalı ise onun atmasını beklerim. Defalarca aramasına gerek yok, aradığında açar konuşurum. Sonra konuşmak istiyorsam bile yine açar bunu dile getiririm sonra konuşalım der öyle kapatmayı tercih ederim. Karşımdakine saygı duyduğum için cevapsız bırakmak istemem. Hatalı olan bensem özür diler, yazar, ararım. Bunu tekrarlarım. Ama bir noktadan sonra hala karşımdaki tribe, küse devam ediyorsa kendi kaybeder. Ben konuşmaktan yanayım, sorunlar ancak düzgün bir iletişim ile çözülür.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…