Arayınca napıyorsun diyo ondan belki aklını başına alıp iki kelime güzel bir sey yazabilir diye mesaj bekliyorum ama çareler çaresiz hocamAma siz mesajla kendinizi ifade etmeyi seviyorsunuzdur, o ise konuşarak. Herkesin rahat olduğu bir yöntem var.
Bilmiyorum, ben sağlıklı iletişim kurmayı önemsiyorum.
Alo diyo bir kaç defa baktı ses yok kapatıyor. Tekrar arıyor alo aşkım konusucak misin sesim geliyor mu alo cat bir daha kapatıyor. Sonsuz bir döngü içindeAç konusma dinle sadece
Ölümsüzlüğün sırrı gibi bir şey bu yapabilsene helal olsunBen kus kalamiyorum kisabah ise giderken kussek ogle molasinda bisy olmamis gibi arar bende acarim sanki onca kavga eden biz degiliz
Iletişim önemli bisey ararsam acar, ararsa acarım..
Utandiriyorsun ☺Profil resminiz çok güzel ya
E madem adamın huyunu biliyorsunuz neden kural koyuyorsunuz açmam da bilmem neHanımlar hello, biraz gündem değişsin daha az önemli konularla ilgili sizlerin fikrini almak istiyorum. Eş,sevgili,nişanlı kişileri ile tartıştığınız da küser misiniz ? Ilk adımı kim atar ? En önemli sorum ise diyelim sizi defalarca aradi ne yaparsınız açar mısınız asla açmaz mısınız?
Bize gelince ben açmıyorum asla, tak diyene kadar diyim asla çok oldu. Her tartışmada söylüyorum eğer mantıklı bir açıklanman ozur dilemek felan gibi bir niyetin var ise sen mesaj yaz ben görür ona göre acarım aradığında . Ama benimkisi asla konuyla ilgili mesaj atmaz arar arar sonra da sen açmadın olur. Acarım geçti mi noldu öyle mi böyle mi diye boş boş konuşur. Hani telefonu açınca hayatım seni üzdüm özür dilerim gibi şeyler kullansa direkt acayim ama alo der napıyorsun felan der ben de o yüzden hiç açmam. Sizin ilişki dinamiginiz nasil genelde işler nasıl gelişiyor?
Reis profilin harikaIletişim önemli bisey ararsam acar, ararsa acarım..
Benimkinin sağı solu belli olmuyo sürprizliEzberledik artık
Ef sa ne yim reisReis profilin harika
Gözüm üzerinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?