- 19 Eylül 2013
- 435
- 403
- 123
- Konu Sahibi miniminimarg
-
neden öyle dedinİşin Zor azizimm
evet malesef, bir türlü ayrılmayı beceremeyince yavaş yavaş alıştıra alıştıra deneyelim bir de dedikAyrılık denemesi mi
İcinden geliyorsa ara.rabbim hakkindan hayirlisini nasip etsinaynı işyerinde çalışıyoruz.
evet herkese karşı korkusuzca kendisini savunur doğrularını savunur ama konu ailesine bir şey söylemek olunca ağzını açamıyor ve bu beni de çok korkutuyor. biraz da bu yüzden bu ayrılık denemesini yapıyorum.
maalesefAileler. .
Sınanan Aşk . .
amin çok saolİcinden geliyorsa ara.rabbim hakkindan hayirlisini nasip etsin
Ama denemek cok saçma yahu, illaki başta zorlanırsın sonra alışırsın kimse vazgeçilmez değildir. Bikac gün sonra görüşeceğini bile bile ayrılık provası nedir onu anlayamadımevet herkese karşı korkusuzca kendisini savunur doğrularını savunur ama konu ailesine bir şey söylemek olunca ağzını açamıyor ve bu beni de çok korkutuyor. biraz da bu yüzden bu ayrılık denemesini yapıyorum.
maalesef
evet çok haklısın ama çok özlüyorum onu ailesine karşı söz sahibi olan biri haline getiremez miyim?Eğer böyleyse durum denemeyle kalmasın ciddi ciddi ayrıl.
Ailesine bu derece pasif biriyle mutlu olman imkansız.
Elinden gelen tek şey sevdiğinden ayrılmaya çalışmak..Ahh ne büyük aşk!
Ayrilik denemesiBana teklif ettiğinde hiç istemedim başından beri beni cezbetmiyordu, ama o vazgecmedi sonunda ikna etti sevgili olduk. Şimdi ise onsuz bi dk bile geçirmeye tahammül edemiyorum onu çok özlüyorum ne yapıcam ben. Aileler, çevremiz, hiç kimse ama hiç kimse birlikte olmamızı istemedi, bizi birbirimizden soğutmak için uğraştılar hep. Biz de galiba bizim sonumuz yok, evlenemicez diye bu umutsuzlukla ayrılık denemesi yapmaya karar verdik. Bu hafta hiç görüşmedik hafta başında konuşup duruma göre belki uazatıcz Ama ben dayanamıyorum artk aramamak için kendimi zor tutuyorum onun da zorlandığını düşünüyorum ama bi anlaşma yaptık ve sonuna kadar götürmemiz lazım. kendimi engellemeyip onu ararsam kötü mü yapmış olurum? aslında sadece 3 gün daha sabretmem gerek ama 3 asır gibi geliyor...
biz daha bu işin içinden çıkamadıkça ne kadar çok saçmaladık bir bilsen konuştuklarımızı bir duysan, bu aralarında en mantıklısı neredeyse...Ama denemek cok saçma yahu, illaki başta zorlanırsın sonra alışırsın kimse vazgeçilmez değildir. Bikac gün sonra görüşeceğini bile bile ayrılık provası nedir onu anlayamadım
evet çok haklısın ama çok özlüyorum onu ailesine karşı söz sahibi olan biri haline getiremez miyim?
biliyorum cok sacma ama aklımıza baska bisey gelmedi, onu ne dediysem ailesiyle konusmasına ikna edemedim belki böyle özleme boğulur da mecburen cesaretlenir diye düşündümAyrilik denemesikac bolum cekmeyi dusunuyorsunuz?
kendi hayatını basından beri bana anlatıyor ve her sey o kadar yabancı ki bana, gerçekten anlamlandıramıyorum. insan anne babasına nasıl bu kadar mesafeli olur. nasıl aileden hiç kimseyle bir derdini paylaşamaz. kalabalık bi aileler ama tamamen tek başına yaşıyor gibi. ne bileyim ya çok farklı bi aile yapıları var. anlayamıyorum.Nasıl yapacaksın ki?
İnsanın içinde olacak o yürek, direk ayrılığa yönelmiş biraz savaşalım ikna edeceğim bile dememiş.
bu konuları onlarla konusmayı düşünemiyormuş bile çok utanıyormuş. benim de sinirimi bozuyor bu aslında ama beni gerçekten sevdiğini biliyorum bu sevgiyle alakalı değil bence kendi doğruları ve yapısıyla alakalıSevdigi icin ailesiyle konusmayi bile goze alamamis bi adam var kusura bakma da arkadasim siz daha cok denersiniz.
Iyide guzelim boyle deneme falan yapip,kendinize eziyet edeceginize soyleyin sevgilinize ciksin ailesinin karsisina,seviyorum ve evlenmek istiyorum desin ve diretsin yani boyle yaparak bi yere varamazsinizki,hem ciddi bi sekilde uyarin ya ailene kabul ettirirsin kararamizi,yada ben artik yokum deyin.biliyorum zor senin icin ama sevgilininde askinizin arkasinda durmasini bilmesi lazimbiliyorum cok sacma ama aklımıza baska bisey gelmedi, onu ne dediysem ailesiyle konusmasına ikna edemedim belki böyle özleme boğulur da mecburen cesaretlenir diye düşündüm
saol :)Seviyosan aç bi konus bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?