arayıp özlediğimi söylesem mi

çok haklısın ben de bunu dedim zaten, senden de vazgecemem ailemden de dedi, bir türlü bir çözüm bulamayınca ondan da "tamam ailemle konuşcam" lafını duyamayınca boyle bi seye karar verdik.

Var öyle aileler. Aile uyuşmazlığı dedikleri şey bu ve evlilikte bu yüzden bu kadar önemli.
Ama kendisi de düzeni değiştirmek için hiç çabalamıyor korkunç olan bu.

Böyle gelmiş böyle gider diye bir şey yok.
Genç olarak sen düzeni bozacaksın arkandan gelenler de sana eşlik edecek.

Ve bakışlar yavaş yavaş değişecek.

Bunu sevgiline anlatmalısın..

Iyide adam tabularini yikmayacak ki.Alacak karsisina ailesini durumu anlatacak.Bunun arkasina sigindigini dusunuyorum bu tarz insanlarin.Denemelerle de ikna edecegini sanmiyorum.Sevgi icin bazi seyleri goze alabilmeli yoksa ne anlami var sevgili olmanin?

haklısın, anlatacağım.

çok haklısın ben de bunu dedim zaten, senden de vazgecemem ailemden de dedi, bir türlü bir çözüm bulamayınca ondan da "tamam ailemle konuşcam" lafını duyamayınca boyle bi seye karar verdik.
Bence onun sizin gercekten ayrilmayi istediginizi zannetmesi lazim,belki sizi kaybettigine inanirsa o zaman biseyler yapabilir onuda sabirli olup bekleyeceksin,baska cozum yolu gelmiyo sahsen benim aklima,ondan gercekten ayrilmak istedigini ve bu sekilde devam edemeyecegini soylemelisin bence ya o zaman ataga gecer ailesiyle ciddi bi konusma yapar,yada sizi kaybetmeyi goze alir ve sende boylelikle seni ne kadar sevdigini anlamis olursun.

olabilir... benden önceki sevgilisiyle de üç yıl çıkmışlar ama ailesine hiç söylememiş, kız zorla kendisini tanıştırmış artık erkeğin ailesiyle, o da okul arkadaşı olarak. ailesi farketmiş aralarında bir şey olduğunu ama söylememişler bir şey oğullarına. sonradan "tabi oğlum sen okumuşsun bizim gibi değilisn kendin bulursun" falan demişler ama galiba biraz tavır almışlar, çok acayip ya. kız kapanacakmış, onun ailesiyle yaşayacakmış her şeyi kabul etmiş ama çocuk çıkıp da bu benim sevgilim biz evlenicez diyememiş. benden de aynı fedakarlığı bekliyor galiba ama ben kendine gelsin bu durum artık yıkılsın beni tanıştırsın istiyorum

Canım mantığına uymuyorsa ayrılmayı deneme bence ayrıl. Ben de aşk evliliği yaptım biraz da mantık katsaydım keşke:)

tavsiyen için teşekkür ederim, kendimi tutacağım aramamak için onu şımartmamak için. eğer gerçekten istiyorsa bir şeyler yapmalı....

evet bu çok mantıklı ama keşke yapabilsem, yine de deneyeceğim teşekkürler

Hiç vakit kaybetmeyin derim,
Kendinizden vazgeçmeniz gerekecek bu işe devam ederseniz.
Özlemeyinde, aramayın da kalsın böyle.
Bu şekilde üzülün daha iyi.
Siz sizlikten çıkmadan erkek arkadaşınızla olmaz.
Eski sevgilisini anlatmış işte size.
Gözünüzü açın lütfen, yakmayın kendinizi.

Eski gelin adayina kabul ettirmisler demekki kurallarini.Seni bilmem de ben kimse icin degismem.Beni bu sekilde gorup sevdiyse ilerde kimse kendi hayatina gore kaliba sokamaz.Oldu olacak sozlesme imzalatsinlar bide.Persembenin gelisi carsambadan belli.Anlattiklarina bakilirsa bu adam cesaret edip de ailesiyle falan konusmaz.Sen üzüldügünle kalirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…