- 19 Eylül 2013
- 435
- 403
- 123
- Konu Sahibi miniminimarg
-
ailesi birlikte yasamamızı istiyor yoksa cocuklarını dıslıyorlar ben de bunu kabul edemiyorumIliskinizi millete gore mi yasiyosunuz.
teşekkür ederimİçinizden geliyorsa arayın kendinizi tutmanızın alemi yok bence.
Erkek arkadasin istiyo mu ailesiyle yasamak?ailesi birlikte yasamamızı istiyor yoksa cocuklarını dıslıyorlar ben de bunu kabul edemiyorum
doğulular ve ailesine karşı çok etkisiz yani onlara aynı evde yaşamak istemediğini söyleyemiyor düşüncesiyle bile stresten mahvoluyor onu dışlayacaklar diyeAyrılık simülasyonunu ilk kez duyuyorum, çok saçma. 1 hafta sonra görüşeceğini bilerek ayrı kaldığın icin özlüyorsun. Önce ailenin falan neden istemediğini düşün ve ona göre karar ver. Simülasyon, test sürüşü falan bunlardan uzak dur
O zaman ailen haklı, ileride Senide istemezlerse ailesine karşı seni savunmayacak belliki. Kendi fikirlerini ve isteklerine ailesine bile belirtemiyorsa bu kişi Nasıl evlilik yürütür sen düşündoğulular ve ailesine karşı çok etkisiz yani onlara aynı evde yaşamak istemediğini söyleyemiyor düşüncesiyle bile stresten mahvoluyor onu dışlayacaklar diye
galiba öyle olacak, diğer kişi de ne yapıp edip alışmaya çalışacak...Ha taraflardan biri "ayrılığa alıştım sanırım"derse sonlanacak öyle mi?
Neden test ediyorsunuz ilişkinizi?
Sevginize güveniyorsanız cesur olun.
aynı işyerinde çalışıyoruz.O dogulu siz batili ben nerede tanistiginizi merak ettim.okul falanmi
evet herkese karşı korkusuzca kendisini savunur doğrularını savunur ama konu ailesine bir şey söylemek olunca ağzını açamıyor ve bu beni de çok korkutuyor. biraz da bu yüzden bu ayrılık denemesini yapıyorum.O zaman ailen haklı, ileride Senide istemezlerse ailesine karşı seni savunmayacak belliki. Kendi fikirlerini ve isteklerine ailesine bile belirtemiyorsa bu kişi Nasıl evlilik yürütür sen düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?