ArAZ ım dünyama kucak açtı:)))

Law__

Yüz,gez,oku,izle,dans et👌
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2009
3.122
1.709
373
36
ilk bebek ilk annelik heyecanı..işte sonunda bende yavrumu kucagıma aldım..15 haziran 15,38 dünyama girdi..dogrusunu söylemek gerekirse ilk saatlerimiz ve günlerimiz biraz soguk gecti..alısamadım..anlıyamadım ne hissettigimi..şimdi ben annemiydim bu elimdeki bebek gercekmiydi?

günler gectikce aramıza bir ask girdi..sarılarak uyudum kokusunu içime cektim saatlerce onu izledim ve anladım artık bende bir anneyim.bana cok iihtiyacı olan canımdan bir parca var hayatımda ..sadece bu cümleyi bile bilmek hissetmek öyle garip bir duyguki..

...ona cok iyi bakmalıyım tüm sevgimi vermeliyim..ndan baska hiçbirseyi düşünmek umursamak istemiyorum..dünya yansın umrumda degil

artık hayatım üç kişilik...

iyiki geldin oglummm

iyiki....

(benimde duyurum bukadarlık olsun:)

Gözünaydın ... :nazar: RABBİM Sağlıkla, mtlulukla bir ömür nasıp etsin İNŞAALLAH...

Darısı başımızaaa :)

allah sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin canım rabbim sağlıklı güzel bir ömür versin inşallah :nazar:

Tuğbacım seni kutlarım.Allah analı babalı büyütsün.Yüzünüz hep gülsün.Herşey gönlünüzce olsun.Öptüm sizi:)opuyorumnanaktan:nazar::1hug:

sağlıklı ve mutlu bir ömrü olsun.Allah analı babalı büyütsün.:nazar:inşaallah bizde hayırlısıyla alırız bebeklerimizi kucağımıza.:Saruboceq:

gözünüz aydın olsun :) allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin vatana millete hayırlı bir evlat olsun ihşallah

Back
X