Çamaşır ve Kurutma Makineleri Arçelik in love serisi

kbrkrgz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2011
301
1
46
Nevşehir
Kızlar görmüşünüzdür reklamlarda... renkleri felan çok hoş bence yeni renklerle renkli bi mutfak olabilir

sizce hangi renk

yani eskisi kadar iyi değil demek istiyordur arkadaş...
siyah-gri-beyaz-kırmızı renklerini anlıyorum da pembe-yeşil falan nedir yaa?

Ayy hatırlatmayın kızlar yaa reklamın şarkısı dolandı bana zaten
Bide teknoromantikler geliyo gözümün önüne

Ben siyahı beğendim.Arçelik kullanmadım ama kullanan tanıdıklar çamaşır makinesinden memnun

baktım lakin lg daha iyi
kampanya yapmışlar 2.229 dan 1.999 tl ye düşmüş
yanlış anlaşılmasın ben almadım int.sitesinden baktım gördüğüm fiyatlar bu

Son düzenleme:
ın love beyaz ben aldım kızlarr süper diyor kullananlar bakalım ben 4 ay sonra kullanabılecegım ınsallah

yani eskisi kadar iyi değil demek istiyordur arkadaş...
siyah-gri-beyaz-kırmızı renklerini anlıyorum da pembe-yeşil falan nedir yaa?

cok guzellermis gercekten. bilseydim bundanalirdim dicem amagercekten arcelik iyi degil boschtan aldim bende. keske boschun boyle bi dekorasyonu olsaydi. oyle deme bebegim gecen gun mutfak dolabi cizdirirken gordum boyle fistik yesili mutfak dolaplarina bu renk bul mak kullanmislar cokta hos duruuyordu uyumlu.

Çok tatlı bence ya rengarenk cıvıl cıvıl bi banyo olur valla

Aynı Mesajı ıkı kere yazmışım kızlar özür dilerim :S

Son düzenleme:
Bende kırmızı ve siyahını beğeniyorum halam almış kırmızı ama sormak nasip olmadı aklıma gelince sorarım kızlr..birde bosh daha iyi geldi bana karşılaştırma yaptm dahada özellikleri güzeldi...bide o renkler boyaysa zamanla atarmı oda şüphe...renk seçeneği olması iyi bence mutfak dolaplarına uydurmak hoş fikirmiş

ben tavsiye ederim arkadaşlar evimdeki herşey arçelik ve çok memnunum. zaten sorun oldumu servis ağı çok iyi. yerli üretim zaten. fiyatlar ise piyasaya göre çok iyi. pendik üstkaynarca yeşil ticaret bayii sinde fiyatlarda çok yardımcı oluyorlar bi fiyat alın diyorum. renkler çok güzel ürün kaliteside bi okadar güzel.

bende aldım Allah kullanmayı nasıp etsın ınsallah sımdıde oturdum bulasık makınası cıkmasını beklıorum :)

Bende pembesi var banyonun havasını ciddi değiştiriyor 1 senedir kullanıyorum çok memnunum sessiz ekonomik ve modern daha ne olsun

Benımde çamaşır makinem siyahi. Çok memnunum gayet temiz ve güzel çıkıyor çamaşırlar bi de benimki 9kgluk. Boya diyenler olmuş ama gidip yakından görün öyle boyanmış gibi imajı yok gayet kendiliğinden gibi duruyor. Ayrıca benim banyom büyük yani silmiyorum yıkıyorum. Su değdirmemeye çalışıyorum ama elbet gidiyordur ama şükür bisi olmadı. Tavsiye ederim banyonun havası değişiyor gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…