Elektrikli Mutfak Aletleri Arçelik Lal Serisi Çay Makinası Kullananlar

Konuyu açan ve yazanlardan Allah razı olsun.
Kızlar bir yardım edin hazır bilgili iken. Ben bu modeli beğenmiştim
Kettle ihtiyacım var ya bunu ya da emsan veya Korkmaz'ın cam kettleini düşünüyorum
Arçelik beyaz semaverim var ama musluklu kalabalığa rahat oluyor ama günlük için ve su ısıtmak için bu ürünü mü alsam
Ne dersiniz

sağol canım hepimizden..senin elinde olan ürün de çok güzel bende beğenmiştim..
valla ben bu ürünü tavsiye ederim çaydanlık gibi olan kısmı da epey büyük yani bildiğimiz kettle kadar değil boyu hem ister tek başına kullan ister takımlı..valla kararsız kaldım diğer beğendiğin düşündüğün ürünleri bilmiyorum o yüzden fiyat karşılaştırması filan yap istersen ama bence bu ürün 10üzerinden 10dur yani görselliği bile düşünülmüş işlevinden ziyade..

ya bide ben renginide çok sevdiğimden almak istedim o da etkili oldu yani ama korkmaz ın hep metalik rengi var sanki hiç renkli bişi ben görmedim emsanıda hiç araştırmadım işin açığı :26: istersen bi resimlerini ekle hemen derim bunu yada şunu al diye :1:

Kettle ihtiyacım var ya bunu ya da emsan veya Korkmaz'ın cam kettleini düşünüyorum
Arçelik beyaz semaverim var ama musluklu kalabalığa rahat oluyor ama günlük için ve su ısıtmak için bu ürünü mü alsam
Ne dersiniz

Fiyati butcene uyuyorsa hic dusunme al bence.cok estetik duruyor bence.
Urunu satanlar bile Benim kadar urunu tanitamiyorlar valla,arcelik ten komisyon almam lazim :9:

sağol canım hepimizden..senin elinde olan ürün de çok güzel bende beğenmiştim..
valla ben bu ürünü tavsiye ederim çaydanlık gibi olan kısmı da epey büyük yani bildiğimiz kettle kadar değil boyu hem ister tek başına kullan ister takımlı..valla kararsız kaldım diğer beğendiğin düşündüğün ürünleri bilmiyorum o yüzden fiyat karşılaştırması filan yap istersen ama bence bu ürün 10üzerinden 10dur yani görselliği bile düşünülmüş işlevinden ziyade..

Sağol cnm ben de çok beğendim bu çaycıyı da yakından görmediğim için sorayım dedim
Akıl akıldan üstün derler sağol tekrar :16:

Ne dersiniz

Aminnnn cumlemizden...

Sağol cnm ben de çok beğendim bu çaycıyı da yakından görmediğim için sorayım dedim
Akıl akıldan üstün derler sağol tekrar :16:

rica ederim canım..şu sıralar bazılarında indirim oluyo bosch yada arzumda filan kettle tarzı düşünüyosan onlarada bak derim yada özel günleri bekle yılbaşıdır anneler günüdür vs...ama bu ürün hepsini solda sıfır bırakıyor işte adamlar fonksiyonlu üretmişler makinayı neylersin kaptırıveriyosn kendini :1:

ben de tefal çaycı almıştım bilirsiniz, ketıl da oluyo üzerinde ama çaycıyı hiç kullanmadım gerksizmiş,çaydanlığa alışmışız galiba..

Valla mutfakta caycim Benim elim ayagim resmen.
Su isiticisi olarak surekli kullaniyorum ve cay demlemek icinde artik eski yontemler yok Benim icin.
COK pratik geliyor bana boylesi..

Valla mutfakta caycim Benim elim ayagim resmen.
Su isiticisi olarak surekli kullaniyorum ve cay demlemek icinde artik eski yontemler yok Benim icin.
COK pratik geliyor bana boylesi..

evet yaa evde olmak diyince helede dışardaysam işimi bitirip eve giderken plan yapıyorum aklıma hemen gelen çay oluyo güzel bi çayımı demleyim yanınada hamur işi vs bişiler bi iki çeşit muhakkak vardır ohh miss otur ye iç valla tvyi de aç geç karşısına :1:
şaka maka ani bi misafir geldimi 3saat bekleki kaynasın ama bu tip ürünler kurtarıcı oluyo hemen iki dk da çayım hazır..ztn evin erkekleri genelde sabırsız çayım nerde?yok gelmez o çay 3güne deyip duruyolar lazım böle bişiler el mecbur :90:

:26:
evet yaa evde olmak diyince helede dışardaysam işimi bitirip eve giderken plan yapıyorum aklıma hemen gelen çay oluyo güzel bi çayımı demleyim yanınada hamur işi vs bişiler bi iki çeşit muhakkak vardır ohh miss otur ye iç valla tvyi de aç geç karşısına :1:
şaka maka ani bi misafir geldimi 3saat bekleki kaynasın ama bu tip ürünler kurtarıcı oluyo hemen iki dk da çayım hazır..ztn evin erkekleri genelde sabırsız çayım nerde?yok gelmez o çay 3güne deyip duruyolar lazım böle bişiler el mecbur :90:

Kesinlikle katiliyorum Canim , her eve lazim!

Back
X