arçelik şarjlı el süpürgem, balık oltası isteyen olurmu hanımlar

Etnikkoken

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2008
992
424
323
arçelik şarjlı el süpürgesini ve hiç açılmamış balık oltası var elimde isteyen olursa mail atarım resimlere yada whats up tana resim atayım

El süpürgesi bekadar fiyatı nekadar süre kullanılmış

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

El süpürgesi bekadar fiyatı nekadar süre kullanılmış

cnm aldığım zaman çok kullanmadım zaten filtresini yenileyip gönderirim 2 yıl önce alınmıştı ama çok kullanmadım valla fiyat olarak 40 tl düşünüyorum takasada açığım arkadaşlar

bu modelin aynısı isteyene resim atabilrim yada what up tan çalıştırıp videosunu atarım
cnm aldığım zaman çok kullanmadım zaten filtresini yenileyip gönderirim 2 yıl önce alınmıştı ama çok kullanmadım valla fiyat olarak 40 tl düşünüyorum takasada açığım arkadaşlar

arçelik şarjlı el süpürgesini ve hiç açılmamış balık oltası var elimde isteyen olursa mail atarım resimlere yada whats up tana resim atayım

merhaba oltanıza ne kadar istiyorsunuz ? Bide tam takım olarakmı satıyorsunuz

merhaba oltanıza ne kadar istiyorsunuz ? Bide tam takım olarakmı satıyorsunuz

evt cnm tam takım fiyatı eşime sorayım aldı ama hiç açılmadı kullanılmadı resmini yüklemeye çalışcam yada düşünürseniz görüşelim bizim çocuklarla zaman olmuyor hiç bir şeye

Tm cnm bende gram anlamam esim sordu :) sende esine sorsa ona gore konusalim yine

oltanın resmi varmı ??
büyük makinamı küçükmü ?

valla cnm hiç anlamıyorum ama akşam resim atmaya çalışcam çocuklardan zor vakit buluyorum o yüzden resim atmaya vaktim olmuyordu ama akşam eşime sorarım özelliklerini resminide atmaya çalışcam

Merhaba resim bekliyorum ben ciddi aliciyiz :)

çok özür dilerim inanın aklımdan çıkmış unutmuşum. hem konuyu açtım hem resim atamadım kusra bakmayın akşama halletcem veletler akıl koymuyorki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…