Canım bizde anneme alırken siyahları çok beğendik ama bence beyaz eşya adı üstünde ya beyaz olmalı yada metalik.
Düşünki, bi parmak izi camdaki kadar net belli olacak, sürekli bezle dolanacak + şeyler gibi bu rugan ayakkabılar gibi, bi çizik olduğunu düşün tüm havası yerle bir olur.Ama yok dikkat ederim dersen evet hoş ama ben yinede tercih etmezdim.Ektra olarak bizde şöyle bi inanış vardır, batıl ama ; kara sokulmaz gelin çeyizine, evine.Kara getirmesin huzursuzluk olmasın diye.BEnce yanlış ama bağlantıyı kuranlar azımsanmayacak kadar var.Ben evlenirken annem bana siyah küllük bile aldırmamak için direndi ! Ama evimizdeki tek siyah benim ısrarımlaküllük oldu :)
Canım bizde anneme alırken siyahları çok beğendik ama bence beyaz eşya adı üstünde ya beyaz olmalı yada metalik.
Düşünki, bi parmak izi camdaki kadar net belli olacak, sürekli bezle dolanacak + şeyler gibi bu rugan ayakkabılar gibi, bi çizik olduğunu düşün tüm havası yerle bir olur.Ama yok dikkat ederim dersen evet hoş ama ben yinede tercih etmezdim.Ektra olarak bizde şöyle bi inanış vardır, batıl ama ; kara sokulmaz gelin çeyizine, evine.Kara getirmesin huzursuzluk olmasın diye.BEnce yanlış ama bağlantıyı kuranlar azımsanmayacak kadar var.Ben evlenirken annem bana siyah küllük bile aldırmamak için direndi ! Ama evimizdeki tek siyah benim ısrarımlaküllük oldu :)
canım ben bosch siyah seriyi bir bucuk yıldır kullanıyorum...öyle sanıldığı gibi elde bez dolaşmıyorsunuz. ben çalışan bir bayanım üstelik öyle elimde bez dolanacak zamanımda yok. aldığımıda hiç pişman olmadım aksine iyiki dedim çünkü herşeyden önce çok şık,dikkat çekici.çalışması kullanımıda özellikleride zaman ayarının olmasıda(yani ayarla işten gelmeden 1.5 saat önce çalışmaya başlasın işten geldiğinde bitsin . sen çıkar as..:))) yük sensörü, kir çeşidine göre çalışması her makinede yok. bulaşık makinesi içinde zaman ayarı söz konusu üstelik) su izini belli ediyor sadece ... normal temizliğini haftalık temizlikte siliyorum. öyle aman aman bir tozuda olmuyor. şu an fiyatını bilmiyorum ama biraz daha fiyatlı oluyor siyah seri..
hepsinin üzerine dokununca parmak izii illaki oluyor canım yaa parmak izi yapmaz diye belirtiliyor ama yinede yapıyor..:):) o yüzden çok düşünmüyorum onu kullanış açısında kaygım var..:26:
çok saol canım ya arçelikle arasında bir fark varmı peki..? gümüş düşünüyordum ama siyah serisini görünce daha çok hoşuma gitti görünüm olarak super..herkez gümüş almaya başladı çevrem yakınlarım ben farklı olsun istiyorum ..
benim buzdolabım siyah arçelik 8840 nf ben çok seviyorum dolabımı ama biraz güneş vurunca toz iz felan belli oluyor.dediğin gibi farklı bir renk cesaret işi geçenlerde bir komşu gelmişti bize mutfağa girdi tabi ben yeni evliyim bana dediği laf aynen şu senin buzdolabın yokmuuherkes alışmış beyaza,bu arada ocağım inox ve siyah ondan da memnunum
bende siyah seri düşünüyorum ya ama çok kararsız kaldım ne yapıcamı bilemiyorum
burdan okuyunca kesin emin oldum bende bosch siyah seri alıcamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?