Ben hiç adet olmadm ama sıkıntı ordaCanım yumurtlama günümde çok akıntım olur normalde bu ay o olmadı ve suphelenmeye başladım ama konduramadim. Zaten hamile kalma olasigimin olduğu günler eşim şehir dışındaydi düşün artık. 2. Bebeğim dede adetten 1 hafta 10 gün önce kahve leke gelmişti.
bence hiç telaş yapmayın rabbim verir kolaylığını
benim etrafımda çok var 3çocuklu yaşları birbirine yakın sizin yine ilki büyükmüş
biraz ilk zamanlar zor olur ama insanız nelere alışmıyoruzki
bende ikinci için debelenip duruyorum olmayınca olmuyor işte
amin inşallahHep Rabbim arayanlara ver Benimki lere de sağlık ver diye dua ederdim inanin. O kadar isterdim ki çocuk arayanların olmasını. Benim 3. Çocuk düşüncem hiç ama hiç yoktu. Ama bizim dediğimizle olmuyor işte Allahın dediği oluyor. Rabbim en kisa zamanda sizede versin inşaallah...
Canım merhaba ben direk senin durumunu yaşamıyorum yani benim dördüncü amaaa araları normal hepsi isteyerek fakat eltim , abimin karısı yani yengem bir de kuzenimin eşi seninle aynı durumu yaşadılar her türlü tecrübelerinde yanlarındaydım eltimin ilk iki çocuk zor olunca üçüncüyü hiç beklemiyordu ve üç le iki numaranın arasında iki yaş bile yok hatta eltimin dördüncü de kazayla oldu on sene sonra en uslu en sorunsuz çocukları o üst üste doğan ikisi bir ve dört numara ise tam işkence ediyor anneye.Arkadaslar yokmu hiç kimse benim durumumu yaşayan?
benim bebegimde suan 8 aylik.ben tekrar hamileyim.nasil olacak bilemiyorum...
benimde 7,5 aylık oğlum var su an hamileyim
Kuzenimin tedavi ile ikiz bebekleri oldu bir kız bir erkek. Onlar 2 aylıkken tekrar hamile kalmış bir kızı dah oldu. Sonradan olan koza hamile iken oğlanı kaybetti doktor hatası yüzünden sağlıklı çocuğundan oldu. Kız erken doğdu, ikisi arasında 10 ay var.
Onlar 3 ve 4 yaşındayken kendi isteği ile tekrar hamile kaldı bir oğlu daha oldu şimdi 1, 4 ve 5 yaşlarında 3 çocuğu var.
Hepsine de yetiyor gayet. Ama aşırı disiplinli hatun ablam. Çocuklar 8 buçukta yatmış olurlar. Düzenli olursanız başarabilirsiniz her şeyi sakin olun. Önemli olan sağlık..
benimde tabiki korkularim var ama yinede mutluyum Allah nasip etti tekrar anne olmayi . hic olmadigini dusun birdeSen neler hissediyorsun canım. Burdan birbirimize destek olalım. Sizleri bilmem ama karamsarliktan bi hoş oldum
benimde tabiki korkularim var ama yinede mutluyum Allah nasip etti tekrar anne olmayi . hic olmadigini dusun birde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?