- 16 Mart 2014
- 6.547
- 6.079
- 448
amin cnm Allah kolaylığını verir inşallah üzme kendini bebişiHaklısın canım da.. benim birde 7 yaşında oğlum var. Okul vs. Ondan da kaygim artıyor. İnşaallah Allah bi kolaylık verir de üstesinden geliriz.
Nasıl hissediyorsun kendini? Ben düşündükçe kafayı yiyecek gibi oluyorum. Aklıma tek bir olumlu düşünce gelmiyor. Bütün hayatım mahvolacak gibi hissediyorumkendimi daha önce hiç bu kadar sıkışmış hissetmemistim. Depresyona girmekten korkuyorum.
ilk ogrendigimde seninle ayni duygulari yasadim.doktora bile aglayarak gittim.sabahlari aglayarak uyandim.ruya olsun diye dua ettim.ama simdi kabullendim.oyle dusundugum icin kendimi suclu hissettim.dunyadaki bebegimse,karnimdakide benim bebegim..Allah bizden daha iyi bilir elbet.sagliklica kucagimiza almak nasip olur insallah...
Iyi aksamlar canim,nolur bana bi akil verin,bebegim daha 7 aylik ve bugun tekrardan hamile oldugumu ogrendim,moralim cok bozuk,cok zor durumdayim,kizim daha cok kucuk ve bana muhtac,yeni bi gebelikle nasil ona annelik yapabilirimZaten kabullenmekten başka çare yokki. Benim en büyük kaygim hepsine yetememek. İnsan gene çocukları için endişe ediyor aslında. Ya hepsine yeteri kadar bakamazsam birseyler eksik kalırsa vs. Ama artık bende saldım ucunu Allah çok büyük eminim çok ama çok yardım edecek bizlere....
Ben 4 yıldır istiyorum yok yok..her şeyi deniyorum ama yok..kıymetini bilHep Rabbim arayanlara ver Benimki lere de sağlık ver diye dua ederdim inanin. O kadar isterdim ki çocuk arayanların olmasını. Benim 3. Çocuk düşüncem hiç ama hiç yoktu. Ama bizim dediğimizle olmuyor işte Allahın dediği oluyor. Rabbim en kisa zamanda sizede versin inşaallah...
Iyi aksamlar canim,nolur bana bi akil verin,bebegim daha 7 aylik ve bugun tekrardan hamile oldugumu ogrendim,moralim cok bozuk,cok zor durumdayim,kizim daha cok kucuk ve bana muhtac,yeni bi gebelikle nasil ona annelik yapabilirimesim aldiralim diyor,yardimci olursaniz sevinirim
Esim asla asla istemiyorum diyorCnm sakın aldırma.... çok günah!!! İnan yanına kalmaz. Senin moralini bozmak değil amacım ama bunun o kadar çok örneği varki... Ha elindeki bebisi öldürmussun ha karnındaki... hic fark yok inan bana.... seni çok ama çok iyi anliyorum ilk ogrendigimde bende keşke günah olmasaydı demiştim. O kadar gözüm korkmustu ki anlatamam sana, düşse diye geçirdim içimden. Ama zamanla yavaş yavaş alisiyor insan. İyi tarafından bakmaya çalış, ben öyle yapmaya çalışıyorum. Zaman zaman darlandigim ağladıgim oluyor hala ama ilk başlarda ki kadar kötü değilim. Dusunsene ikisi bir büyüyecek bi çırpıda bitecek! Benim ilk oglum 7 yaşında 2. 1 yaşında tam rahata ermiştim 2. Oldu inan bu da zor sil baştan başlıyorsun! Yeniden uykusuz geceler, ek gida si vs. Hepsi sil baştan. Simdi 3. Geliyor benim halim daha zor, buyuk oglumun dersi var, oda ilgi istiyor. Ne olursun aldırma cnm! Sonra çok pişman olursun. Zamanla kabul edersin. Çok dua et inan Allah bi kolaylık verir. Kimseye cekemeyecegi bir dert yuklenmez emin ol.
Esim asla asla istemiyorum diyorben de aldirmak istemiyorum,ya kizim daha cok kucuk,boyle onun hakkina girmis olur muyum acaba?belki daha az ilgilenmis olacam onunla
Ben karar verdim kesin aldirmayacam,esim de ikna oldu ama depresif takiliyo ne yazik kiCnm aldirirsan karnındaki bebeğin hakkına girmiş olacaksın hemde YAŞAMA HAKKINA daha önceki mesajım dada belirttigim gibi inan Allah insanın yanına bırakmıyor. Kürtaj olup neler yaşayanlar biliyorum. Yapma lütfen yapma. İnan yıllarca psikolojin düzelmez pişman olursun. Bak komşum aldırmis 3. Bebeğini ilki 2 yaşındaydı 2.si 8 aylikti diyor. 12 yıl olmuş aldirali hala rüyalarıma giriyor çok pişmanım diyor. Şimdi diğer 2 kızının hastalıktan başı kalkmıyor. Birinde bi karın ağrısı var karnında kitleler var ne olduğunu 4 yıldır bulamadılar. Diğeri desen küçücük kız hep başı agrir onun da sebebi belirsiz. Şimdi dio o bebeğin vebalini ödüyorum. O iki kıza bakana kadar aynı anda 4 çocuğa bakar insan ayin yarısı hastane köşelerinde geçiyor. Arkadaşım Allah sağlık versin. Herşey olur biter hiç dert etme sen. Zaten ben senin aldirmak istemediğini düşünüyorum öyle bir niyetin olsa buralara yazmazsin. Senin canını esin sıkıyor bence o böyle yapmasa seni rahatlatsa sende iyi olacaksın. Ona netten kürtaj videosu izlet! Nasıl bir vahşet olduğunu görsün. Dinen yasak olduğunu anlat. Yada ne bilim aile büyükleriniz yokmu? Sana destek olcak eşinle konusacak?
Ben karar verdim kesin aldirmayacam,esim de ikna oldu ama depresif takiliyo ne yazik ki
Cok sukur ikinci bebek fikrine alistik,bugun kese olusmus mu diye kontrole gidecez,suan tek duamiz onu saglikla kucagimiza almak,ailem kalabaliklasacak Allahin izniyle:)Canımmmm çok sevindim senin adına... çok doğru bir karar verdin. Eşine takılma zamanla alisir. Hele Bi doğsun sen o zaman gör :)
Cok sukur ikinci bebek fikrine alistik,bugun kese olusmus mu diye kontrole gidecez,suan tek duamiz onu saglikla kucagimiza almak,ailem kalabaliklasacak Allahin izniyle:)
Keseyi gorduk cok sukur de dr biraz canimi sıktı,son adet tarihine gore kesenin daha buyumus olmasini beklerdim dedi,sonra da belki gec dollenme olmustur dedi,haftaya yine gel bakalim dedi,bi sey yoktur degil miHadi bakalim hayırlısı cnm. Haber ver Dr dan sonra...
Keseyi gorduk cok sukur de dr biraz canimi sıktı,son adet tarihine gore kesenin daha buyumus olmasini beklerdim dedi,sonra da belki gec dollenme olmustur dedi,haftaya yine gel bakalim dedi,bi sey yoktur degil mi
Ölü normal doğum Yaptım . En az 6 Ay korunmam gerekiyormuş . Daha erken olsa risklimi olur ki
Hic iyi degilim ya,ne yazik ki bebegimi kaybettim cuma gunu kontrolde kalbinin durdugunu soyledi doktor,ilac verdi dusureyim diye,9 haftalikti bebek,asiri sanci ve kanamam oldu iki gun boyunca,düsmeyince kurtaj oldumCnm selam nasılsın?
Bu arada sen nasilsin canim?Cnm selam nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?