merhaba 5 haftalık hamileyim. Bnde şoka girenlerdenim cnku hic hazr değilim. Maddi manevi.17 aylk oglum var onu emziriyorum. Aldırmayı düşünüyorum allah yrdm etsin herkeseHic iyi degilim ya,ne yazik ki bebegimi kaybettim cuma gunu kontrolde kalbinin durdugunu soyledi doktor,ilac verdi dusureyim diye,9 haftalikti bebek,asiri sanci ve kanamam oldu iki gun boyunca,düsmeyince kurtaj oldumbebegi kaybetmenin acisi ustune kurtaj olmanin agir psikolojisi mahvetti beni
Merhabalar,siz daha iyi bilirsiniz ama aldirmayin bence,ben dusuk yapinca cok uzuldum ki ben de hic istemiyordum kizim 7 aylik cunku,buna ragmen kaybedince cok agladim,zamanla fikre alisiyor insan,siz de ustesinden gelirsiniz insallahMerh
merhaba 5 haftalık hamileyim. Bnde şoka girenlerdenim cnku hic hazr değilim. Maddi manevi.17 aylk oglum var onu emziriyorum. Aldırmayı düşünüyorum allah yrdm etsin herkese
Son bir haftadr hayattan soğudum cnku hazir degilim.allah isteyene versinMerhabalar,siz daha iyi bilirsiniz ama aldirmayin bence,ben dusuk yapinca cok uzuldum ki ben de hic istemiyordum kizim 7 aylik cunku,buna ragmen kaybedince cok agladim,zamanla fikre alisiyor insan,siz de ustesinden gelirsiniz insallah
Aaa hamilesiniz ne guzel :) ben de istiyorum hamile olmak..hamile arkadaslarin duasini bekliyorumSELAMÜN ALEYKÜM arkadaslar... bebek ıcın ugrasıyoruz tabı hersey nasıp ALLAH cc. elinde.... Eşimle Bebeğimin hayırlısıyla olması ıcın hayırlısıyla en kısa zamanda hamıle kalmam için bir fatıha okur musunuz bu konuyu gördüğünüzde.... Rabbım tum ısteyen kardeslerıme nasıp etsın... ALLAH razı olsun.sadece benım ıcın degıl hayırlı evladı olmasını ısteyen tum kardesılerımız ıcınde.... hamıle kalanlar varsa halden anlarlar zaten... kımın kıme duası gececegı bellı olmaz...
Fatiha okudum InSAllah tez,zamanda hamile kalip saglikli kucagina alirsin amin.Aaa hamilesiniz ne guzel :) ben de istiyorum hamile olmak..hamile arkadaslarin duasini bekliyorum
Tsk ederim canim :) Allah sana da saglikla kucagina almayi nasip etsin.Fatiha okudum InSAllah tez,zamanda hamile kalip saglikli kucagina alirsin amin.
bebek nasibiyle gelir bereketiyle...Son bir haftadr hayattan soğudum cnku hazir degilim.allah isteyene versin
Hiç düşünme annelik öyle bir duyguki , inan hepsine yetişebiliyosun...Acaba doguran annelerimiz var mi. Aradan bayagi gecmis ama benimde 6 aylik bir bebeğim var ve bende hamile oldugumu ogrendim gecen hafta. Bebegim daha cok ufak surekli ilgi isteyen bi bebek. Bende kendimi cok gucsuz hissediyorum. Ya ilk bebegimle yeterince ilgilenemezsem. Ya karnimdaki bebegim yeteri besini alamazsa. Kafamda birsuru sorun var. Aldirsammi diye dusunmuyo degilim.
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin. Ilk bebegim evlendigimin 1. Ayinda oldu. Onuda beklemiyodum. Suan iyiki yapmisim diyorum ama onlarla yeteri kadar ilgilenememekten korkuyorum ve benimde psikolojimin bozulup onlara yeteri kadar faydali olamazsam diye de korkuyorum. Bi yandan 2. Cocuk dusunmuyodum en azindan bikac sene daha. Cok caresizimHiç düşünme annelik öyle bir duyguki , inan hepsine yetişebiliyosun...
Beslenme konusu kafana takacaüın son şey olsun bence , siz yemeseniz bile bebek bizim vücudumuzdaki depolardan tüketebiliyor. Yaş araları yakın olacak şöyle düşün en azından kardeş kıskançlığını bilmeyecek çocuğunuz. Ve birkaç sene sonrasında birbirlerine öyle güzel oyun arkadaşı öyle güzel kardeş olacaklar ki sen bile şaşıracaksın. Bir çocuk anneyi yer :) iki çocuk birbirini :):)
İlk bebekler hep oyun arkadaşı olarak anne babayı görüyorlar ama ikinci geldimi birbiriyle vakit geçiriyorlar. Benimkide şuan sürpriz spiralle hamile kaldım . Yaş aralıkları 7-3 buda yolda işte :):)
Yalan yok.başta üzüldüm ağladım , istemiyordum ama birkaç ay sonra kabullendim koruma iç güdüm hızla gelişti. Şuan gün sayıyoruz.
Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.
Çok iyi anlıyorum seni. Birde beni düşün . Hiiç aklımda yoktu üçüncü çocuk fikri , spiralle korunduğumu düşünüyodum , üstelik şoka uğratan tarafıda kayma ve oynama yok . Olmasa keşke dedim ağladım üzüldüm... Ama aldırmak ta inancıma ve vicdanıma ters düştü. Kıyamadım ha evdekiler ha karnımdaki diye düşündüm. Kabullendim.Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin. Ilk bebegim evlendigimin 1. Ayinda oldu. Onuda beklemiyodum. Suan iyiki yapmisim diyorum ama onlarla yeteri kadar ilgilenememekten korkuyorum ve benimde psikolojimin bozulup onlara yeteri kadar faydali olamazsam diye de korkuyorum. Bi yandan 2. Cocuk dusunmuyodum en azindan bikac sene daha. Cok caresizim
Allah yardımcımız olsun . Abimin eşi de bebeği iki aylıkken hamile kaldı aralarında 11 ay var çocukların ama öyle akıllı uslu bir bebek doğduki nasıl büyüttüklerini anlamadılar.Evet senin isinde zormus gercekten. Bebegim 6 aylik kendi sallanarak uyuyo ve geceleri uyandiginda sallayarak uyutuyorum emzir et derken uykusuz geceler gunduzde surekli kucakta. 2. Bebek olunca onunla surekli ilgilenemiycem tabiki. Nasil olucak hersey gozumde buyuyor inan ki
Cok sagol arkadasim gercekten dogru soyluyosun birinle daha fazla ilgilenmek icin digerinin hayatini elinden almaya hakkim yok. Oda benim. Esim ypgun calisiyo. Ailem yakin ama annem omuriliginden rahatsiz pek yardimci olamaz. Esim bakici tutmaktan yana.Allah yardımcımız olsun . Abimin eşi de bebeği iki aylıkken hamile kaldı aralarında 11 ay var çocukların ama öyle akıllı uslu bir bebek doğduki nasıl büyüttüklerini anlamadılar.
İnşallah bizimkilerde öyle olur , Allah kaldıramayacağımız yük vermez kardeşim. Üstesinden geleceğiz inşallah...
Ailen yakınındaysa onlarda yardımcı olurlar , benim tek artım annem çok yakın oturuyor bana aramız beş dk kadar ancak. Seninde artın şu böyle düşün :):) okula giden bir çocuk yok hergün getirip götürmen gereken ödev yapman gereken inan bana evdelerken büyütmek daha kolay, dışarıya çıkarken bile şuan düşünemiyorum ben üç çocuğun hergün üstünü giydirip okula bırakıp geri almayı...
Eşinin tutumu nasıl canjm , işi yoğun değilse o da sana yardımcı olur . Kolay büyütürsünüz inşallah.
Yanlış anlama aldırma konusunda sadece bir örnek veriyorum ; arkadaşım plansız gebe kaldı ikinciye doktora aldırmak istediğini söyledi evdeki 1,5 yaşındaydı çocuğunun.
Doktor sadece tek cümle kullanmış ve arkadaşım o an vazgeçti aldırmaktan. Tamam demiş zorlanıcam bakamıcam diye korkuyosan git evdekini yok say öldü say , diğeri hem çok küçük olacak büyüyene kadar hem senide yormaz deyip biraz sert çıkmış ama o şekilde idrak etti o da karnımızdakide bizim , evdekinden hiç farkı yok....
Oda çok büyük nimetCok sagol arkadasim gercekten dogru soyluyosun birinle daha fazla ilgilenmek icin digerinin hayatini elinden almaya hakkim yok. Oda benim. Esim ypgun calisiyo. Ailem yakin ama annem omuriliginden rahatsiz pek yardimci olamaz. Esim bakici tutmaktan yana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?