arda kalan

sekerrpare

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2022
57
-36
18
28
Sevdiğin birini gitmesi acı verici sürekli zamanı geriye alıp keşke farklı bir şey yapsaydım da kaybetmeseydim diye düşünüyor insan. Bir daha birlikte vakit geçiremeyecek sesini duyamayacak olmanın hissiyatı çok değişik ve tuhaf. Beraberken geçirilen zamanın güzelliği ve hatırası, birlikte yapılan şeylerin artık keyif vermemesi kaldı bana. En çok da sanki saplantılı bir kişiymiş gibi görünmem ve kendini kurtarmak için tamam olur böyle şeyler özür dilemene gerek yok takma kafana demesi üzdü galiba. Keşke başka bir yol daha olabilseydi ama maalesef yok gibi.

Son düzenleme:
Başınız sağolsun.

takma kafana demiş varsa öte taraftan böyle bir teselli şekli alırım bir dal
Ne biliyim gider ayak takma kafana deyip gittiyse Aklıma gelen senaryoların birinde kavga ediyolar bunlar son konuşmaları sonra adam evden çıkıyo trafik kazası vefat. Ne biliyim ya saçma sapan senaryo yazdım

Bahsettiğiniz olay ölumle alakalı gibi durmuyor. Bir ayrılık sonrası yaşadığınız duygu durumu gibi. Kendinizden daha çok hiç bir şeye fazla anlam yüklemeyin. Sizi sizden başka kimse duygusal anlamda iyileştiremez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…