Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Atatürk posteri ve Türk bayrağı bulundurmak sağcı olmadığının mı göstergesi ? Lütfen böyle etiketler yapıştırmayınız.
Kültür Üniversitesi hakkında pek iyi şeyler duyduğum söylenemez. Yine de karar sizin. Gerçi tercih süresi de bitti.
bende bi vakıf ünviversitesinde okudum ama hiçte öyle Kültürün cemaatle ilgisini duymadım bi çok arkadaşımda okumakta hala. bu insana bakar ne yöne sapcağına isterse en solda bulnsun varsa içnde bulur cemaati. neyse arel ünv yeni bi ünv ve heleki seföky kampüsne gtceksnz hiç tavsye etmem bahçesi bile yok okuyan arakdşlrmda vardı diğer kampüsü bilememde oda istnbul dışında kalıodu sanırım. kültür daha iyi bursunda varsa takmadan kafaya daha kaliteli bi yer tercih et bence
Canım kesinlikle Kültür diyorum... Arel'in hiç iyi bir üniversite olmadığını duymuştum.. Bir arkadaşımın sevgilisi orada okuyordu neredeyse okulu bırakcaktı çocuk, ayrıca ben üniversitedeyken hocalarımızda Areli beğenmiyorlardı, sebebide normalde her okul öğrenci kayıt yaptırırken sabıka kaydı ister ama Arel istemiyormuş :44: .. Ama Kültür'ü güzel ve iyi bir üniversite diyorlar...
Kültür Halkla İlişkiler ve Tanıtım öğrencisiyim artık canım![]()
Çok sevindim canım hayırlı olsun.. Kültür iyi bir seçim olmuş Arel gerçekten kötü bir üniversite her yeri sabıkalı kaynıyor"muş". Kültür de benim de arkadaşlarım var ve çok memnunlar bu arada bende vakıf üniversitesi mezunuyum aynı kervandayız![]()