- 25 Mayıs 2022
- 1.852
- 533
- 73
- Konu Sahibi Bluegreenworld
-
Canm sen transfer sonrası naptın direkt eve mi geçtin yolculuğun kaç saat sürdü arabayla mi geçtin ay bu durum beni zorluyor ben sehirdisindan gelip gidiyorm da, bu arada inşallah hamilesindir sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Merkezin tam yanında bir otel var fiyatı da uygun ben orada kaldım bir gece tavsiye ederim en azından için rahat ederCevaplar için çok teşekkür ederim canım4.000 yani günde iki kere 8.000. çok iyi istediğim doz. Ya ben de şehir dışından geliyorum baya bir yürüyorum gemiye kadar gemiden inince metro sonra merkeze varana kadar falan baya yürüme mesafesi var aklıma takılıyor transfer olursa nasıl yaparım diye hani belli yerlerde taksi tutarız falan. Acaba merkezin olduğu yerde bir hafta on gün bir yer mi tutsak diye düşünüyorum hatta nasip olursa. Mesela sonrasında da gebe kaldıktan sonra da dikkat etmek gerekiyor mu araç toplu taşıma vs
Fiyatı ne kadar canım acabaMerkezin tam yanında bir otel var fiyatı da uygun ben orada kaldım bir gece tavsiye ederim en azından için rahat eder
Transferde sonra meydanda 2 saat yürüdk gezdik eşimle aret bey yürüyebilirsin dedi 4 saaat de arabayla yolculuk yaptık. Ertesi gün de spora yürüyüşe devam ettim. Bunlar bence etkilemezCanm sen transfer sonrası naptın direkt eve mi geçtin yolculuğun kaç saat sürdü arabayla mi geçtin ay bu durum beni zorluyor ben sehirdisindan gelip gidiyorm da, bu arada inşallah hamilesindir sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Yaaa öyle mi diyosun ahahah ben mi çok takıntılıym bes dk bile yürüme diyenler var ailede korkuttularTransferde sonra meydanda 2 saat yürüdk gezdik eşimle aret bey yürüyebilirsin dedi 4 saaat de arabayla yolculuk yaptık. Ertesi gün de spora yürüyüşe devam ettim. Bunlar bence etkilemez
Biz deniz manzaralı odayı 5.800 e aldık. Hemen yanında zaten yürüyerek geçtik öğlen 12 gibi çıktık.Fiyatı ne kadar canım acaba
Anladm canım bişey sorcam aret bey size kan sulandirici iğne günde bir mi iki mi verdi acabaBiz deniz manzaralı odayı 5.800 e aldık. Hemen yanında zaten yürüyerek geçtik öğlen 12 gibi çıktık.
Sen baya cesaretlimişsin ben korkuyorumTransferde sonra meydanda 2 saat yürüdk gezdik eşimle aret bey yürüyebilirsin dedi 4 saaat de arabayla yolculuk yaptık. Ertesi gün de spora yürüyüşe devam ettim. Bunlar bence etkilemez
İki tane verdi sağdan soldan iki kez yapıyorum bir de coaspirin içiyorum.Anladm canım bişey sorcam aret bey size kan sulandirici iğne günde bir mi iki mi verdi acaba
Çok teşekkürlerİki tane verdi sağdan soldan iki kez yapıyorum bir de coaspirin içiyorum.
Sen hangi ilaçları kullanıyorsun ne zaman transfer olmuştunAnladm canım bişey sorcam aret bey size kan sulandirici iğne günde bir mi iki mi verdi acaba
Ben transfer olmadım henüz beklemedeyim bende pıhtılasma var o yüzden merak ettim. Siz gebe misiniz acaba???Sen hangi ilaçları kullanıyorsun ne zaman transfer olmuştun
İnşallah ikizlere gebe kalırsın canım bı kız bı oglannnBen yeni transfer oldum 4 Kasım’da beklemedeyim bakalım inşallah. Ben de düşük rezerv ve yumurtam kalitesiz. Transfer sürecine 5 opu ile gelebildim. Hatta son kez bir daha topladık hiç döllenmedi
Beş gündür dinleniyorum bakalım evde kısa yürüyüşler yapıyorum, tuvalet, kahvaltı hazırlamak ve su içmek dışında hep yatıyorum. Yatıp kalkarken bir de karınkası çok fazla çalışıyor ondan bile korkuyorumİnşallah ikizlere gebe kalırsın canım bı kız bı oglannnsağlıkla da kucağına alırsın hep Uzan dinlen gebeligini ogreninceye dek kendini hiç yorma. İnşallah güzel mutlu haberler yakındır
Hahaha senle ben aynıyız deseneBeş gündür dinleniyorum bakalım evde kısa yürüyüşler yapıyorum, tuvalet, kahvaltı hazırlamak ve su içmek dışında hep yatıyorum. Yatıp kalkarken bir de karınkası çok fazla çalışıyor ondan bile korkuyorum
Canm merhaba sana bişey daha sorcam hani Dr progestan veriyo ya iğne şeklinde de verdi mi verdiyse hergun hastaneye mi gittin nasıl yaptınya o herkeste aynı olmuyor tamamen rahmin kalınlaşmasına ve ilaçlara verdiği tepkilere göre değişiyor. Benimki çok uzun sürmemişti 2 günde bir gidiyorsun zaten ya 2 kere ya da 3 kere gittikten sonra transfer hazırlık ilaçlarına başladım. onlar da 2 gün kullandık 3.gün transferim yapıldı.
Canm bişi sorcam şimdi doktor sana progestan iğne verdi mi? Onları nasıl vuruyorsun verdiyse, çünkü veriyor diye biliyorum.Beş gündür dinleniyorum bakalım evde kısa yürüyüşler yapıyorum, tuvalet, kahvaltı hazırlamak ve su içmek dışında hep yatıyorum. Yatıp kalkarken bir de karınkası çok fazla çalışıyor ondan bile korkuyorum
Evet verdi günde 1 kez kalçadan. Elim yapıyor benim iğnemi.Canm bişi sorcam şimdi doktor sana progestan iğne verdi mi? Onları nasıl vuruyorsun verdiyse, çünkü veriyor diye biliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?