• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aret kamar da rezervi düşük olup tedavi gören ve görmüş olanlar yardımcı olabilir mi?

Bence başarı tamamen senin vücudun ve doktorla alakalı bir durum. evet muayenelere bazen başka doktor da giriyor benim de kontrollerime bir aret bey bir kadın doktor şeklinde dönüşümlü giriyorlar. Tüm bilgileri Aret beyden alıyorlar o konuda merak etme yani kimse aret beyden onay almadan bir işleme karar vermiyor. O yüzden biraz daha toplayalım dedilerse emin ol aret bey onay vermiştir. benim dondurulmuş embriyoydu ama ben rahimden bir ameliyat olduğum için beklemem gerekiyordu mesela ben olsam tazeyi tercih edebilirdim ama bence alakası yok dediğim gibi tutma oranıyla. ben rahim hazırlığı için 3 ay bekledim ameliyat olduğum için 3 ayın sonunda reglin 2.-3. günü gelin dediler o şekilde gittim. Bundan dolayı tam gerçek süreci bilmiyorum benimki biraz farklı işlemler de oldu. bence tavsiyem dondurulmuş yada taze hangisi transfere uygunsa onu seçin. Umarım her şey istediğin gibi olur.
Amin inşallah 🤲🤲 çok teşekkürler

Banada yazarmisiniz rica etsem
Merhaba benim ilk tedavimde 15 yumurtadan sadece 1 embriyom olmuştu o da tutmadı. İkinci denemede multifer plus, omega 3, koenzim q10 kullandım bu kez 22 yumurta toplandı 4 embriyom oluştu çok şükür. Takviyelerden mi yoksa doktorumun yumurta geliştirmek için kullandığı iğnelerde farklıydı bu kez onlardan mı bilemiyorum inanın ki.

transfer öncesi dediğim süreç şu şekilde aslında eş zamanlı oluyor. doktor eylül ayının reglsinde 2.yada 3. günü gel dedi transfer için. o gün gittiğimde tüm ilaçları yazdı ve ben aynı gün tüm ilaçlara başladım. öncesi dediğim bu kısım. sonra transfer süresince yani bir rahim hazırlık süreci oluyor ya 1-2 hafta o süreçte de 2 günde bir kontrole gittiğimde kullanıyordum zaten. transfer zamanı da kullanmaya devam ettim ve transfer sonrası olan süreçte de kullanmaya devam ettim ki hala da devam ediyorum. Yanlış ifade etmiş olabilirim bende. Ama dediğim gibi her hasta farklı olduğundan herkese aynı tedavi süreci ve aynı tedavi ilaçları olmayabilir. benim ki bu şekildeydi. yani sizde de kesin bu şekilde olacak diye düşünmeyin. Bir de en doğru bilgiyi bence sadece doktordan alabilirsiniz.
Canım iyi akşamlar nasilsin nasıl gidiyor 🥰 aret hocada devam mı? Bir şey sormak istiyorum tekrar kan sulandırıcı iğne ile alakalı tekrar sen günde 1 iğne mi kullanıyorsun 2 mi acaba? Ay sordum mu hatirlamiyom ama bu başlık altı ana baba günü olmuş asla mesajları bulamıyorum çok karışık 😂

Klomen tek verdi. Ama canm senin sormak istediğin soruyu ben anladım. Sen diyorsun ki ona gonapeptyl taze transfer için uygun değil.neden oviteralle kullanmadım. Zaten senin donmus embriyolarindan transfer oldun ki, bide buna bu kadar takilmana gerek yokki çünkü sen gonapeptyl de kullanmış olsaan zaten dondurulmuş embriyo transferi olduğun için bir sorun yok:) yani doğru mu anladım bilmiyorum ama:) sanırım ovitrella bin taze transfer de kullanılma amacı Rahmi transfer e hazirlamakk
Merhaba, ben de Klomen kullanıyorum. Nasıl gidiyor süreciniz? Dondurulmuş embriyo var mı? Benim yeni başladı. Klomeni 5 gündür kullanıyorum. Havuz yöntemi yapacağız dedi Aret hoca. 5 folikül gördü.

Kızlar selam bir Tüp bebek tedavisine başlamıştım maalesef sonu güzel olmadı ve gittiğim doktordan da açıkçası hiç memnun kalmadım direkt olarak tüp bebeğe başladın öncesinden herhangi bir ilaç bir takviye hiçbir şey kullandırmadı gittiğim gün direkt tedaviye başladı. Bir sürü masraf falan sonunda maalesef boş folikül ve olgun olmayan yumurta. Yaşım genç ama rezerv düşük. Neyse şimdi iki doktor arasında aşırı kararsızım. Biri Yasemin çekmez biri aret kamar. Mesela ben bu tedavimde 225 gonalf, 150 menapur+ letu kullandım . Bunları bana yazan doktor en yüksek dozda yazıyorum dedi. Ama dediğim gibi iki yumurta biri küçük yani olgunlaşmamış biri de boş folikül çıktı tedavi yarıda kaldı falan filan... Şimdi ben Yasemin hocaya kullandıklarımı yazdım dedi ki çok düşük doz kullanılmış halbuki benim anlamadığım bana bunları yazan doktor dedi ki en yüksek dozda yazıyorum kafam çok karıştı. Yani Yasemin hoca daha yüksek doz mu verir anlamadım 🤷 Bir de aret Bey'in tedavi yöntemi çok farklı düşük rezervi hastalarda sadece klomen kullandırtıyor kalitenin düşmemesi için öyle kullandırıyormus kendisi. Şimdi daha da kararsız kaldım bir tarafta dozun düşük diyen doktor bir tarafta yüksek doz iğneler kalite düşüren doktor. Bu arada her iki doktoru da aşırı aşırı seviyorum. Yani alanlarında da çok iyi olduklarını düşünüyorum. Ama bana hangisi iyi gelir bilmiyorum bu kadar çok düşünmeli miyim onu da bilmiyorum ama maddiyat açısından çok zorlandığınız için ve gerçekten vücut olarak da çok hırpalandığımız için en azından benim gibi rezervi düşük hastalar nasıl bir tedavi yöntemi uyguladılar ve sonuç aldılar Aret bey'e giden varsa bu yönteminden gerçekten memnun kaldınız mı ve havuz yöntemi de yapıyor sanırım bundan da memnun kaldınız mı? Sonucunda hamilelik oluştu mu? Yardım ederseniz çok çok çok sevinirim çünkü cikmazdayim yani.
Kimde tedavi gordunuz acaba

Canım iyi akşamlar nasilsin nasıl gidiyor 🥰 aret hocada devam mı? Bir şey sormak istiyorum tekrar kan sulandırıcı iğne ile alakalı tekrar sen günde 1 iğne mi kullanıyorsun 2 mi acaba? Ay sordum mu hatirlamiyom ama bu başlık altı ana baba günü olmuş asla mesajları bulamıyorum çok karışık 😂
selam günaydın canım. kusura bakma şimdi gördüm. İyi gidiyor çok şükür bir sorun yok. Evet Aret Hoca'da devam ediyorum. Ben günde 2 adet kan sulandırıcı iğne kullanıyorum.

selam günaydın canım. kusura bakma şimdi gördüm. İyi gidiyor çok şükür bir sorun yok. Evet Aret Hoca'da devam ediyorum. Ben günde 2 adet kan sulandırıcı iğne kullanıyorum.
Cevabın için çok teşekkür ederim canım ♥️ bir de canm bu hücre sayısı ne kadar önemli acaba sen kaç hücreli transferi olmuştun çift embriyo koymuşlardı galiba✨

Cevabın için çok teşekkür ederim canım ♥️ bir de canm bu hücre sayısı ne kadar önemli acaba sen kaç hücreli transferi olmuştun çift embriyo koymuşlardı galiba✨
valla hücre konusunu hiç bilmiyorum. açıkçası ben konuları çok fazla kurcalamıyorum. doktoruma güvendiğim için onun ellerine bıraktım kendimi diyebilirim :) Şuana kadar da yanıltmadı hiç. bana çift embriyo konulmuştu.

Back
X