• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aret kamar da tedavi gören var mı?

Merhaba kusura bakmayın konuya pat diye dahil oluyorum ama önemli dr aret ve calıştığı hastane uçuk fiyat verdi. 200bintl üstü. Rahat 350-400 bin hesaplamam gerektiğini söylediler. Ben bide yurtdışındayım belki extra bindirdiler bilmiyorum. Acaba siz raporlumusnuz ondan mu 140 bin civarı ödediniz? Ben orada ikamet etmediğimden sgk gibi olaylardan faydalanamıyorum..
Hayır ya yok böyle bir fiyat piyasadaki en ucuz yer Aret Kamar. siz bir daha arayın

yurtdışıyla ne alakası var ki yanlış anlamışsınızdır bence sgk yok bende
Bazı hastaneler yurtdışından gelen hastalara farklı bir politika uyguluyor prosedüre de böyleymiş. Özellikle de sgk olmadığı için direk düz fiyattan veriyolarmış. Uçuk fiyat ama bakalım hayırlısı

Hayır ya yok böyle bir fiyat piyasadaki en ucuz yer Aret Kamar. siz bir daha arayın
walla şuan aşırı üzüldüm , sekreter ile 2 kez görüştüm bana geçen sene bu fiyatı verdiler sonra da bana zam gelecek ona göre bilin yaptırın dediler. Az evvel bir arkadaş ta yazdı burdan inanamadı fakat bana aşırı uçuk fiyat verildi. Benim Türkiye de sgk'm yok bazı merkezler buna bağlı olarak yurtdışı hastalara düz fiyat veriyolarmış. Aşırı moralım bozuldu zaten parayı denkleştiremiyoruz.. 160 bin tl nerde 350-400 bin tl nerde.. hadi bana 250 bin dese yine iyi kafam karıştı.

Mayıs ayında muayene ve öngörüş için gideceğim orda tekrar yüz yüze konuşmalıyım, tüp bebek kolay değil onu anladım maddi manevi zor belli.. zaten insan yaptırırken üçü beşi insanın gözü görmez yeterki iyi doktor olsun ama fiyatlar kafa karıştırıcı..

walla şuan aşırı üzüldüm , sekreter ile 2 kez görüştüm bana geçen sene bu fiyatı verdiler sonra da bana zam gelecek ona göre bilin yaptırın dediler. Az evvel bir arkadaş ta yazdı burdan inanamadı fakat bana aşırı uçuk fiyat verildi. Benim Türkiye de sgk'm yok bazı merkezler buna bağlı olarak yurtdışı hastalara düz fiyat veriyolarmış. Aşırı moralım bozuldu zaten parayı denkleştiremiyoruz.. 160 bin tl nerde 350-400 bin tl nerde.. hadi bana 250 bin dese yine iyi kafam karıştı.

Mayıs ayında muayene ve öngörüş için gideceğim orda tekrar yüz yüze konuşmalıyım, tüp bebek kolay değil onu anladım maddi manevi zor belli.. zaten insan yaptırırken üçü beşi insanın gözü görmez yeterki iyi doktor olsun ama fiyatlar kafa karıştırıcı..
e bi daha arayın yurtdışından olduğunuzu söylemeyin. bencede en ucuz aret kamar

e bi daha arayın yurtdışından olduğunuzu söylemeyin. bencede en ucuz aret kamar
Bu imkansız numaram gözüküyor ,gittiğimde tedavi süreci için de felan gün gel dediğinde pat diye çıkıp gelemicem izin almak çok zor çalışıyorum. Bikere vatandas değilim..

Tedaviye başlamadan önce ne gibi bilgiler veriliyor beni aydınlatırmısınız kızlar? hiç bilgim yok. Fakat sizlerin sgk olmamasına rağmen 160 küsür bir fiyattan yapılırken bana uçuk fiyat verilmesi hiç iyi olmadı..

Arkadaşım SGK geçmiyor zaten orada olsa bile fiyat değişmez bir hata var bu fiyata olması imkansız.
Telefonda da fiyat bilgisi veriyorlar. Sen acaba konaklama desteği falan da mı sordun. Max 150 yü geçmez

Bu imkansız numaram gözüküyor ,gittiğimde tedavi süreci için de felan gün gel dediğinde pat diye çıkıp gelemicem izin almak çok zor çalışıyorum. Bikere vatandas değilim..

Tedaviye başlamadan önce ne gibi bilgiler veriliyor beni aydınlatırmısınız kızlar? hiç bilgim yok. Fakat sizlerin sgk olmamasına rağmen 160 küsür bir fiyattan yapılırken bana uçuk fiyat verilmesi hiç iyi olmadı..
Bence bir yanlışlık var o merkez kişiye göre fiyat verecek bir yer değil par odaklı bir yer değil. Siz yanlış anlamış olabilirsiniz

Bence bir yanlışlık var o merkez kişiye göre fiyat verecek bir yer değil par odaklı bir yer değil. Siz yanlış anlamış olabilirsiniz
Ben neden yanlış anlayım sonuçta tedavi olmak istiyen kişi benim, 2 kez telefonda bana bu fiyat verildi ve çok gitmek istediğim doktorlardan birisiydi. hala da öyle bundan sonrasını artık yüz yüze konuşacağım, çünkü fiyatlar kafa karıştırıcı. Umarım sekreter yanlış söylemştir ama rakamları bu denli derece karıştırcağını hiç sanmıyorum.

Arkadaşım SGK geçmiyor zaten orada olsa bile fiyat değişmez bir hata var bu fiyata olması imkansız.
Telefonda da fiyat bilgisi veriyorlar. Sen acaba konaklama desteği falan da mı sordun. Max 150 yü geçmez
Hayır konaklama felan sormadım kalacağım yer belli olduğundan. Sgk geçmiyosa ozaman yurt dışı hastalarına böyleler demek ki yapıcak bişey yok ben de yüz yüze görüşeceğim. Bunları bildim öğrendim iyi oldu. Teşekür ederim kızlar bilgiler için

Back
X