Teşekkür ederimBizim bı akraba orda hamile kaldı ikizlere kızları maşallah şuan iki yaşındabende Antalya Memorial şafak olgan şiddetle tavsiye ederim bı orayida arayıp konuşabilirsiniz
merhaba ben de aret hocaya başladım , ilk izlenim olarak çok memnun kaldım işini şansa bırakmayı sevmeyen biri garantici biz memnun kaldık ve çok araştırdım doğru adres benceMerhaba arkadaşlar aret hocaya gidenler memnun musunuz sonuçlar ne oldu tüp bebek araştırma yapıyorum bilgi verirseniz sevinirim teşekkürler
Hayirlisi olsun bende aret hocaya gitmisdimmerhaba ben de aret hocaya başladım , ilk izlenim olarak çok memnun kaldım işini şansa bırakmayı sevmeyen biri garantici biz memnun kaldık ve çok araştırdım doğru adres bence
Merhaba acaba öncesinde rahatsızlığınız varmıydı doğal yolla olmama sebebi neydi sormamda sakınca yoksa bende Aret hocayı düşünüyorumMerhaba benim Aret hoca öncesinde 2 kere farklı merkezde başarısız tüp bebek denemelerim oldu. Sonra Aret hoca ile tanıştım ve şimdi sayesinde ikiz kızlarıma hamileyimekim sonu kasım gibi doğum olacak bir aksilik olmazsa. Müthiş bir doktor.
Merhaba ücret olarak ne kadarmerhaba ben de aret hocaya başladım , ilk izlenim olarak çok memnun kaldım işini şansa bırakmayı sevmeyen biri garantici biz memnun kaldık ve çok araştırdım doğru adres bence
muayne 4000 tl testlerim 18 bin tuttu sma testi haric genetik vs , 80.000 civarı da toplama transfer olcak ilaçlar dahil değil.Merhaba ücret olarak ne kadar
Merhaba bana sebepsiz infertelite teşhisi kondu. Amh değerimde bi sorun yoktu, eşimde de spermiyogram sonucu gayet iyiydi. 2020 de evlendik ilk sene çocuk düsünmedik ertesi sene denedik olmayınca tüp bebeğe başvurduk stresli bi hayatımız vardı ailede anne babasa sağlık problemleri vs ondan olmuyo heralde diye yorduk. ilk taze transfer denedik olmadı, sonra dediler bi histereskopi yapalım dondurulmus deneyelim olur dedik doktora teslim olmustuk ne dese yapıyorduk o da olmayınca benim doktora karsı güvenim sarsıldı. Çünkü beni de çok titiz takip edip muayne etmiyordu benim tedavi sürecimde Aret hocaya giden arkadasımla kıyasladığımda cok fark vardı ve arkadasım ilk denemede hamile kaldı. 2. Transferim de olumsuz olunca direkt Aret hocaya gittim iyi ki de gitmisim. Bize dünyaları verdi. 26 haftalık oldum kontrollere de Aret hoca da devam ediyorumMerhaba acaba öncesinde rahatsızlığınız varmıydı doğal yolla olmama sebebi neydi sormamda sakınca yoksa bende Aret hocayı düşünüyorum
Ne gibi işlemler yaptı Aret hoca ? Labı kaliteli mi? Kaç doz iğne kullandınız ya da klomen ?Merhaba bana sebepsiz infertelite teşhisi kondu. Amh değerimde bi sorun yoktu, eşimde de spermiyogram sonucu gayet iyiydi. 2020 de evlendik ilk sene çocuk düsünmedik ertesi sene denedik olmayınca tüp bebeğe başvurduk stresli bi hayatımız vardı ailede anne babasa sağlık problemleri vs ondan olmuyo heralde diye yorduk. ilk taze transfer denedik olmadı, sonra dediler bi histereskopi yapalım dondurulmus deneyelim olur dedik doktora teslim olmustuk ne dese yapıyorduk o da olmayınca benim doktora karsı güvenim sarsıldı. Çünkü beni de çok titiz takip edip muayne etmiyordu benim tedavi sürecimde Aret hocaya giden arkadasımla kıyasladığımda cok fark vardı ve arkadasım ilk denemede hamile kaldı. 2. Transferim de olumsuz olunca direkt Aret hocaya gittim iyi ki de gitmisim. Bize dünyaları verdi. 26 haftalık oldum kontrollere de Aret hoca da devam ediyorum
Çoook teşekkür ederim aminnnBir kere ilk gittiğimiz gün hemen bana ve eşime gen testi yapıldı, eşime ayrıca sma testi yapıldı. Reglin 3. Günü gitmistim rahim filmim ve tahlillerim yanımdaydı. Düzenli olarak çağırdı beni haftada 1 bazen gittiğim günün ertesi günü gitmek durumunda da kaldım yumurta toplamaya gelene kadar ki süreçte sürekli her gittiğimde merkeze kan tahlili veriyordum e2 p4 değerlerime bakıyordu onların sonucuna göre iğne ilaç dozumu ayarlıyordu. Sabah aksam her gün klomen içiyordum bununla birlikte her gün gonal f 300 mg vardı sonra bazı yumurtalar cok gelisince onları baskılamak için cetrotide iğne de eklendi. 23 aralık-5 ocak arası yumurta büyütme sürecim oldu. 23 yumurta toplandı. 5. Güne 11 adet geldi. 2 adet 4 martta transfer oldum 2si de tuttu çok şükür. Dilerim isteyen herkes bu güzel duyguyu bir an önce süreci cok uzamadan yaşar
Benim de 3. Tüp bebek olacak aklımda Aret hoca var ama çoook uzak bi mesafedeyiz o yüzden biraz cesaret edemiyorum gibi ,,hem de memnun kalır mıyım diye düşünüyorum ..Bu arada labın kaliteli olduğunu düşünüyorum. Cünkü 4-5 sene embriyo bekletip ilk cocuklarına kardes olması için transfer olan tanıdıklarım da hamile kaldı
Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için embriyo glue yapılmadı, serum almadım. Sürece başladığımda paketli gıda yemedim, alkolden uzak durdum, bol avokado, ceviz, yumurta, sebze yedim. Salam, sosis, sucuk, sakatat, bitki çaylarından uzak durdum. Kahveyi neredeyse sıfırladım. Transfer olduğum hafta işe gitmedim izin aldım yürüyüs yaptım kendimi stresten uzak tutmaya calıstım. Estrofem almadım cyclo-prognova ilacında beyaz olanlardan günde 8 tane içiyordum(bu da esteofem gibi bir ilaç), 5 günde bir proluton iğne oluyordum( yakıcı bi iğne) bebek düsmesin diye yapılıyor 3. Ay gibi kesti, prograf diye bi ilaç kullanıyordum(organ nakillerinde kullanılan bi ilaç, vücut transfer edilen embriyoyu yadırgamasın diye verildi) her gün oksapar iğnem var, 16. Haftaya kadar neredeyse her gün progestan iğne oldum. Bi ara gün aşırı yapıldı sonra tamamen kesildi. Bi süre bunun fitilini de kullandım, folikasit, demir takviyesi, corasprin vs halen devam.Çoook teşekkür ederim aminnnrabbim size de kolaylıklar nasip etsin ,göz aydınlığını versin yumurta kaliteniz iyiymiş ,beslenme olarak neye dikkat etmiştiniz , bide transferde embriyo glue, serum vs yapılmış mıydı ? Transfer hazırlığınız Doğal siklus mu oldu ya da Estrofem ile mi oldu ?
İmkanınız varsa denemenize değer. Ben de silivri’den gidip geliyorum bebişlerin küvez de kalma ihtimali olmasa doğumu da ona yaptırmak isterim ama sanırım sadece taksim acıbadem de doğum yaptırıyorBenim de 3. Tüp bebek olacak aklımda Aret hoca var ama çoook uzak bi mesafedeyiz o yüzden biraz cesaret edemiyorum gibi ,,hem de memnun kalır mıyım diye düşünüyorum ..
Diyetisyen desteği alsam mı diye düşünmüştüm ama bu şekilde dikkat edebilirim ..Oyyy keşke şu süreçlerde çok hormon kullanmasakÇok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için embriyo glue yapılmadı, serum almadım. Sürece başladığımda paketli gıda yemedim, alkolden uzak durdum, bol avokado, ceviz, yumurta, sebze yedim. Salam, sosis, sucuk, sakatat, bitki çaylarından uzak durdum. Kahveyi neredeyse sıfırladım. Transfer olduğum hafta işe gitmedim izin aldım yürüyüs yaptım kendimi stresten uzak tutmaya calıstım. Estrofem almadım cyclo-prognova ilacında beyaz olanlardan günde 8 tane içiyordum(bu da esteofem gibi bir ilaç), 5 günde bir proluton iğne oluyordum( yakıcı bi iğne) bebek düsmesin diye yapılıyor 3. Ay gibi kesti, prograf diye bi ilaç kullanıyordum(organ nakillerinde kullanılan bi ilaç, vücut transfer edilen embriyoyu yadırgamasın diye verildi) her gün oksapar iğnem var, 16. Haftaya kadar neredeyse her gün progestan iğne oldum. Bi ara gün aşırı yapıldı sonra tamamen kesildi. Bi süre bunun fitilini de kullandım, folikasit, demir takviyesi, corasprin vs halen devam.
Daha yakın bi yerde olması sizin için kolaylık olur ilerleyen süreçlerde ,bebişleriniz de sağlıkla vakitlice doğsunlar inşallahİmkanınız varsa denemenize değer. Ben de silivri’den gidip geliyorum bebişlerin küvez de kalma ihtimali olmasa doğumu da ona yaptırmak isterim ama sanırım sadece taksim acıbadem de doğum yaptırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?