Tüp Bebek Merkezleri Aret Kamar hakkında ??

ne kadar çok iyi kötü yorumlar yazılırsa o kadar iyi. ihtiyacı olan da okur ona göre karar verir. Keske ben de böyle yorumları zamanında görseydim. O zaman seçmezdim Aret Bey ve şimdi bir çocuğum olmuş olabilirdi.

Neler yasadiniz peki , nasil bir tedavi gordunuz , sizce yanlışlar neydi?

Neler yasadiniz peki , nasil bir tedavi gordunuz , sizce yanlışlar neydi?
bunu detaylı baska bir forumda anlattım. Oraya bakabilirsiniz.

Merhaba bende tüp bebek için arayıştayım sizin Hamdi doktora gittiniz?

Merhaba kızlar çatlatma iğnesi 13.günüm Buda testim sizce hala iğne etkisi mi

Eklentiler

• 6C5BD299-5942-47A0-901D-BBFFE242FF95.webp
    48,2 KB · Görüntüleme: 48
Bence ignenin etkisi geçmiş olmalı muhtemelen hamilesiniz. Eğer tüp bebek denemesiyse 12. gün sonuç çıkıyor ztn. Hayırlısı olsun inşallah
Sadece çatlatma iğnesi kuzum bugünde 13.günümde
Yarın 14.günüm yine test yapacağım çıkarsa direkt kan

Ben ekim ayında istanbul tüp merkezinde Aret hocaya tedaviye başladım çok memnunum ilgi alaka sorduğum soru hakkinda detaylı bilgi vermeleri hiç bir sorun yaşamadım yaşamıyorumda

Evet silikte olsa çizgi görünüyor bence kan vermelisin geç döllenmeden dolayı silik çıkmıştır belki muhtemelen hamilesinizdir hayırlı olsun inşallah
Ay inşallh canım benim ya ben yarın kan vereceğim tekrar test yapayım çıkarsa gidecem

Anladım inşallah gebelikten dolayı çıkmıştır sonuç.
Canım dayanamadım az önce bir test daha yaptım sabahkine göre biraz daha mı koyu yoksa bana mı öyle geliyor
birinci resim sabahki
ikinci resim yeni yaptım az önce

Eklentiler

• BE45F439-7561-4D80-8531-97984C98C6D2.webp
    75,7 KB · Görüntüleme: 35
  • 275886FA-A8DD-4ADF-9418-2DF030BC5347.webp
    81,2 KB · Görüntüleme: 33
Canım dayanamadım az önce bir test daha yaptım sabahkine göre biraz daha mı koyu yoksa bana mı öyle geliyor
birinci resim sabahki
ikinci resim yeni yaptım az önce
Sanki öyle gibi ama bariz var sonuçta yaptıgın bütün testlerde sonuç çıkmış yanılma payı hepsinde olacak değil bildiğin pozitif inşallah saglıklı sonuç almaya devam edersin canım rabbim hayırlı saglıklı hamilelik nasip etsin inşallah

Ben ekim ayında istanbul tüp merkezinde Aret hocaya tedaviye başladım çok memnunum ilgi alaka sorduğum soru hakkinda detaylı bilgi vermeleri hiç bir sorun yaşamadım yaşamıyorumda
Bende aret hocanın hastasıydım şubat ayında tedaviye başladım çok şükür rabbim nasip etti şimdi gün sayıyorum dogum için gerçekten ilgili bi doktor ve hemşireler çok memnun kaldım arayıp bilgilendirmeleride muhteşem iyiki yolum orayla kesişmiş

İn canım inşallah yarın da çıkarsa kan vereceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…