Tüp Bebek Merkezleri Aret Kamar hakkında ??

Inşallah canım bu defa bebeğini kucağına alırsın herşey yolunda gider inşallah.....aret bey in hastanesi ve muane yeri nerde acaba

Inşallah canım bu defa bebeğini kucağına alırsın herşey yolunda gider inşallah.....aret bey in hastanesi ve muane yeri nerde acaba
İnşallah canım inşallah herkese nasip etsin rabbim hastane istanbul teknik üniversitesi makine fakultesinin karşısında hemen taksim meydana gelince köşede vakıf bankası var o caddeden aşagıya doğru gidiyorsun düm düz alman konsololoslugu var o cadde üzerinde nerede diye sorarsan herkes tarif eder ztn alman konsoloslugunun aşagasında düz gidince sagda kalıyor hastane. muayene yerini tam olarak tarif edemeyeceğim canım ya 1 kere gittim akşamdı o da. Ztn navigasyonla gitmiştim bende

Canim teşekkür ederim bu kadarı bile kafi

Oldun canım tabiki ben de sanırım onu tercih etcem şimdi iletişim bilgilerine bakcam netten
En iyisi canım çünkü navigasyon daha net birde taksim meydana gidince sora sora bulunuyor merak etme kolay aslında yeri

En iyisi canım çünkü navigasyon daha net birde taksim meydana gidince sora sora bulunuyor merak etme kolay aslında yeri
Tamam canım çok teşekkür ederim hastanenin adı ne onu sorcakrim unuttum sormayi yada sadece muayne si mi orda canım

Tamam canım çok teşekkür ederim hastanenin adı ne onu sorcakrim unuttum sormayi yada sadece muayne si mi orda canım
ararsan birde şeyi sorsana canım ilk ön görüşme ücretli mi? istanbul tüp bebek diye geçiyor aret kamar ama

Hastanenin adı İSTANBUL TÜP BEBEK MERKEZİ canım muayene yeride taksimde ama dediğim gibi orayı tam olarak bilmiyorum yanlış yönlendirmek istemem yanlız ilk görülmeye gelirken randevu alman gerek randevu alırken sorarsın doktorun hastanede mi yoksa muayane de mi diye birde muayene ediyor doktor ilk gittiğinde ücretide 450 tl bilgin olsun canım

ilk hemen muayene mi ediyor ? ön görüşme ücretsiz diye bir şeyi yokmu?

ilk hemen muayene mi ediyor ? ön görüşme ücretsiz diye bir şeyi yokmu?
Normalde ön görüşme ücretsiz evet ama biz ilk gittiğimizde ilk konuştuk elimde olan tahlilleri getirdim onlara baktı daha sonra muayene etti tabi o kişiye kalmış belki kabul etmeseydim muayene etmezdi ama muayene edince net birşey söylüyor ilk defa ön görüşmede muayene oldum bende

Birde şöyle birşey var tedaviye başlandıgı zmn her kan verdiğinde 80 tl alıyorlar

anladım teşekkürler bende araştırma aşamasındayım da ondan sordum

Çok güzel canım inşallah bebeğini sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın

Aret kamar hayal kırıklığı. ..Paranizla rezil olmanın vücut bulmus hali. ..Doktorla hasta diyalogu sıfır hatta eksilerde. ..personel lakayit...Ameliyathanede rezillik diz boyu. ..personel guler dalga gecer eğlenir sizi pskolojik mobbingin türlü çesitli şekilleri yasatilan. ..tek kelime yazıklar olsun dersiniz. .o ekranlardaki doktor hasta mahrem bilgilerini sosyal medyada paylaşmaktan hiç cekinmez. ..mahkemelik olursunuz... Kendinize aciyin bir iyilik yapın koşarak depar atarak uzaklasin

Sanırım bu şekilde düşünen bir tek sizsiniz. En azından ben sizin yazdıklarınızın tam tersini düşünüyorum. İyiki gitmişim ve daha önce gitseydim dediğim tek yer. Aret hocanın güler yüzüne hastalarla ilgisine söz edilemez bence. Tercih meselesi tabi siz gitmişsiniz memnun kalmamışsınız.

Tek olmadığımı benzer durumları birçok insanın yaşadığını Denizli de ucuz annesinin hayatını kaybettiği ni (google a aret kamar Denizli yazmanız yeterli) vb birçok magduriyeti maalesef geç te olsa öğrendim. ..12 saatlik yoldan gelip ameliyat saatinde kapıda sabah saat 05:30 da bekletilen nob hemsiireyi aradiginiz da " uyuyorum ben evdeyim napabilirim bekleyin disarda " denilen...İçerde " para yoksa imza yoksa geri gidin bilgilendirilme yok" diye bizzat doktor tarafından haber yollanan...sosyal medyada tüm mahrem bilgileri paylaşılan ve bu çok rahat yapılabilen hastaneye geç geldiğini itiraf eden hastayı muhattap almadigini açık açık yazan bir doktorun numunelik hastasıyım daha yazayım mi ...ameliyathanedekileri o şiddeti mobbing asagilamalari?...hangi hasta hak ediyor bu muameleyi....yorumu sizlere bırakıyorum. ..ben hepsi delili ile mahkemede olacağım zaten ...Amacım başka magduriyetlerin yaşanmaması hepsi bu. ..

Siz kimsiniz pardon??? 3 gün önce üye olup da yazdığınız 8 mesaj da Aret Beyi kötülemek üzerine. Hangi kliniğin adamı olduğunuz birkaç mesajınızdan sonra ortaya çıkar diye düşünüyorum. 1 yıldır Aret Bey in hastasıyım ve ondan önceki tedavi gördüğüm 3 doktorda Aret hocamdaki ilgiyi görmedim. Yazdıklarınızın hiçbirine Aret hocamı tanıyan biri inanmaz. Siz sadece onu tanımayanları kandırabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…