Inşallah canım bu defa bebeğini kucağına alırsın herşey yolunda gider inşallah.....aret bey in hastanesi ve muane yeri nerde acabaBende aret beyin hastasıyım şuan tedavimin 5. günü kullanadıgım ilaçlar gonal-f 450, merional 150 ve cetrotide kullanıyorum. Bizde sorun eşimin sperm hareketsizliği ve benim yumurta kalitesizliğiydi. Aret bey bu değerlerle normal yolla hamile kalamayacagımı, birşey kullansamda faydası olmayacağını ve tek çözümün tüp bebek oldugunu söyledi. Tabi ilk tedavim değil aşılamayla birlikte 6. tedavim bu. Doktor ilgili fakat hastane her gittiğimde tıklım tıklım insan daha çok strese giriyor beklemekten. İnşallah bu defa olumlu sonuç alırım ve isteyen herkes rabbim nasip edersezor bir süreç ama inşallah sonu güzel olur... Rabbim herkese gönlünden geçeni nasip etsin..
İnşallah canım inşallah herkese nasip etsin rabbimInşallah canım bu defa bebeğini kucağına alırsın herşey yolunda gider inşallah.....aret bey in hastanesi ve muane yeri nerde acaba
Canim teşekkür ederim bu kadarı bile kafiİnşallah canım inşallah herkese nasip etsin rabbimhastane istanbul teknik üniversitesi makine fakultesinin karşısında hemen taksim meydana gelince köşede vakıf bankası var o caddeden aşagıya doğru gidiyorsun düm düz alman konsololoslugu var o cadde üzerinde nerede diye sorarsan herkes tarif eder ztn alman konsoloslugunun aşagasında düz gidince sagda kalıyor hastane. muayene yerini tam olarak tarif edemeyeceğim canım ya 1 kere gittim akşamdı o da. Ztn navigasyonla gitmiştim bende
Rica ederim canım yardımcı olabildiysem sevindimCanim teşekkür ederim bu kadarı bile kafi
Oldun canım tabiki ben de sanırım onu tercih etcem şimdi iletişim bilgilerine bakcam nettenRica ederim canım yardımcı olabildiysem sevindim
En iyisi canım çünkü navigasyon daha netOldun canım tabiki ben de sanırım onu tercih etcem şimdi iletişim bilgilerine bakcam netten
Tamam canım çok teşekkür ederim hastanenin adı ne onu sorcakrim unuttum sormayi yada sadece muayne si mi orda canımEn iyisi canım çünkü navigasyon daha netbirde taksim meydana gidince sora sora bulunuyor merak etme kolay aslında yeri
ararsan birde şeyi sorsana canım ilk ön görüşme ücretli mi? istanbul tüp bebek diye geçiyor aret kamar amaTamam canım çok teşekkür ederim hastanenin adı ne onu sorcakrim unuttum sormayi yada sadece muayne si mi orda canım
Hastanenin adı İSTANBUL TÜP BEBEK MERKEZİ canım muayene yeride taksimde ama dediğim gibi orayı tam olarak bilmiyorum yanlış yönlendirmek istemem yanlız ilk görülmeye gelirken randevu alman gerek randevu alırken sorarsın doktorun hastanede mi yoksa muayane de mi diye birde muayene ediyor doktor ilk gittiğinde ücretide 450 tl bilgin olsun canımTamam canım çok teşekkür ederim hastanenin adı ne onu sorcakrim unuttum sormayi yada sadece muayne si mi orda canım
ilk hemen muayene mi ediyor ? ön görüşme ücretsiz diye bir şeyi yokmu?Hastanenin adı İSTANBUL TÜP BEBEK MERKEZİ canım muayene yeride taksimde ama dediğim gibi orayı tam olarak bilmiyorum yanlış yönlendirmek istemem yanlız ilk görülmeye gelirken randevu alman gerek randevu alırken sorarsın doktorun hastanede mi yoksa muayane de mi diye birde muayene ediyor doktor ilk gittiğinde ücretide 450 tl bilgin olsun canım
Normalde ön görüşme ücretsiz evet ama biz ilk gittiğimizde ilk konuştuk elimde olan tahlilleri getirdim onlara baktı daha sonra muayene etti tabi o kişiye kalmış belki kabul etmeseydim muayene etmezdi ama muayene edince net birşey söylüyor ilk defa ön görüşmede muayene oldum bendeilk hemen muayene mi ediyor ? ön görüşme ücretsiz diye bir şeyi yokmu?
anladım teşekkürler bende araştırma aşamasındayım da ondan sordumNormalde ön görüşme ücretsiz evet ama biz ilk gittiğimizde ilk konuştuk elimde olan tahlilleri getirdim onlara baktı daha sonra muayene etti tabi o kişiye kalmış belki kabul etmeseydim muayene etmezdi ama muayene edince net birşey söylüyor ilk defa ön görüşmede muayene oldum bende
Rica ederim hakkımızda hayırlısı olsun inşallah rabbim yardımcımız olsunanladım teşekkürler bende araştırma aşamasındayım da ondan sordum
Çok güzel canım inşallah bebeğini sağlıklı bi şekilde kucağına alırsınMerhabalar istanbulda gözüm kapalı güvenebileceğim tek insan tüp bebekte diyebilirim gerçekten hasta ruhundan anlayan her daim güle yüzlü babacan biri Aret Hoca bir kızım oldu orda tedavide şimdi yine pozitif haberimi aldım 4 kez tedavide ikinci pozitifim
Sanırım bu şekilde düşünen bir tek sizsiniz. En azından ben sizin yazdıklarınızın tam tersini düşünüyorum. İyiki gitmişim ve daha önce gitseydim dediğim tek yer. Aret hocanın güler yüzüne hastalarla ilgisine söz edilemez bence. Tercih meselesi tabi siz gitmişsiniz memnun kalmamışsınız.Aret kamar hayal kırıklığı. ..Paranizla rezil olmanın vücut bulmus hali. ..Doktorla hasta diyalogu sıfır hatta eksilerde. ..personel lakayit...Ameliyathanede rezillik diz boyu. ..personel guler dalga gecer eğlenir sizi pskolojik mobbingin türlü çesitli şekilleri yasatilan. ..tek kelime yazıklar olsun dersiniz. .o ekranlardaki doktor hasta mahrem bilgilerini sosyal medyada paylaşmaktan hiç cekinmez. ..mahkemelik olursunuz... Kendinize aciyin bir iyilik yapın koşarak depar atarak uzaklasin
Sanırım bu şekilde düşünen bir tek sizsiniz. En azından ben sizin yazdıklarınızın tam tersini düşünüyorum. İyiki gitmişim ve daha önce gitseydim dediğim tek yer. Aret hocanın güler yüzüne hastalarla ilgisine söz edilemez bence. Tercih meselesi tabi siz gitmişsiniz memnun kalmamışsınız.
Siz kimsiniz pardon??? 3 gün önce üye olup da yazdığınız 8 mesaj da Aret Beyi kötülemek üzerine. Hangi kliniğin adamı olduğunuz birkaç mesajınızdan sonra ortaya çıkar diye düşünüyorum. 1 yıldır Aret Bey in hastasıyım ve ondan önceki tedavi gördüğüm 3 doktorda Aret hocamdaki ilgiyi görmedim. Yazdıklarınızın hiçbirine Aret hocamı tanıyan biri inanmaz. Siz sadece onu tanımayanları kandırabilirsinizAret kamar hayal kırıklığı. ..Paranizla rezil olmanın vücut bulmus hali. ..Doktorla hasta diyalogu sıfır hatta eksilerde. ..personel lakayit...Ameliyathanede rezillik diz boyu. ..personel guler dalga gecer eğlenir sizi pskolojik mobbingin türlü çesitli şekilleri yasatilan. ..tek kelime yazıklar olsun dersiniz. .o ekranlardaki doktor hasta mahrem bilgilerini sosyal medyada paylaşmaktan hiç cekinmez. ..mahkemelik olursunuz... Kendinize aciyin bir iyilik yapın koşarak depar atarak uzaklasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?