Tüp Bebek Merkezleri Aret Kamar hakkında ??

Bende başlayacam aret hocada. Cumartesi ilk muayene olacak. Sanırım klomen kullanıcak. Yaşadıklarımızı burdan paylaşırsak iyi olur.

Bende başlayacam aret hocada. Cumartesi ilk muayene olacak. Sanırım klomen kullanıcak. Yaşadıklarımızı burdan paylaşırsak iyi olur.
Benimde yarın yumurtamı toplayacak inşallah Aret bey bana da klomenle başladı yumurta büyümene göre veriyor iğne

Hayırlı olsun inş pozitif sonuçlanır

Teşekkür ederim inşallah.

Benimde yarın yumurtamı toplayacak inşallah Aret bey bana da klomenle başladı yumurta büyümene göre veriyor iğne

Geçmiş olsun, çıktınız mi opudan? Inşallah kaliteli bir yumurta olur ve hemen döllenir.
Kaç gün klomen kullandınız kaç yumurta oldu peki?
Catlamama iğnesi verdi mi? Biraz sürecini anlatırsan sevinirim.

Aret bey yk işlemi başkası yaptı ben iki kutu klomen bitirdim 675 e denk geldi gonal f ,bir yumurta önden gidiyordu çatlamasın diye bir iğne oldum son gonal f den sonra Perşembe gece ikitane çatlama iğnesi verdi koldan istediler sonra saat veriyorlar o saatte yumurta toplandı yarın da haber verecekler miş kaçı döllendi artık en heyecanlı yerleri döllendi mi ne olacak meraktan çatlıyorum

Hayırlı olsun inşallah hepsi döllenir. Ilk muayenede kaç yumurta gördü kaç toplandı peki senden.

Amin inşallah taze transfer olacaksın yani. Inşallah güzel sonuçlar olur bebeğin gelir. Kaç tane olacak transfer
Evet canım inşallahhhh Ben ilk başladığımda Aret Bey’e 34 yaşım dedim çift koyar mısınız bakarız dedi çift isteyeceğiz bakalım

Evet canım inşallahhhh Ben ilk başladığımda Aret Bey’e 34 yaşım dedim çift koyar mısınız bakarız dedi çift isteyeceğiz bakalım

Canım nasılsın. Durumun nasıl? Yumurta toplamadan kaç gün sonra transfer oldun? Ve transfere kadar ilaç vs kullandırdı mi aret hoca.

Canım nasılsın. Durumun nasıl? Yumurta toplamadan kaç gün sonra transfer oldun? Ve transfere kadar ilaç vs kullandırdı mi aret hoca.
SAğol tatlım bekleme modundayım
3 gün sonra olduk transfer Salı günü ilaç kullanıyorsun iğnelerle birlikte transfer den sonra biraz artıyor maleeef

Sen nedurum dasın şuan
Klomen kullandım. Yumurtaları kontrol ediyor her gün nerdeyse. Sende kaç mm iken toplamaya karar verdiler.

SAğol tatlım bekleme modundayım
3 gün sonra olduk transfer Salı günü ilaç kullanıyorsun iğnelerle birlikte transfer den sonra biraz artıyor maleeef

Hayırlısıyla pozitif haberi alırsın inşallah. Dondurulmus transfer yapmıyor mu hoca?

İnşallah şöyle rahmin durumuna göre donduruyor çok yumurta toplananlarda ohss oluyormuş ve nasılsa yumurta var diye 5. Güne gidip gitmediğini izliyorlar bende sonra 3 yumurta kaldı bekletmedi zaten rahimde 9.9 cm di 3. De dondurulacak durumda değil dedi transfer yapılırken çöpe gideceğeğine koyalım dedi üç tane koydu
Bir de olsa tutar inşallahhh bir tanesi çok iyi dedi

Hadi inşallah. Catlatma iğnesi iki tane mi vurdunuz sizde. Zor bu işler, Allah yardımcımız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…