- 23 Ocak 2017
- 4.217
- 5.571
- 158
- 33
- Konu Sahibi Cankiriklarim
-
Merhaba canımkızlar yardıma ihtiyacım var erkek inferilitesinde(dna hasarı) hangi doktor tüpbebekte daha uzman? Yani laboratuvar da önemli ama hoca ilgisi bilgisi de önemli. Bende de hormonal bazı dengesizlikler de var. Hem iyi bir kadın doğumcu hem de iyi bir ürolog lazım tabii bir de embriyolog... bahcecide güvenc hocada bazı sonucları göstermemize ragmen önemsemedi. Ancak eşimde dna hasarı vardı... bu yüzden gercekten ilgili olması ilk tercihim
kızlar yardıma ihtiyacım var erkek inferilitesinde(dna hasarı) hangi doktor tüpbebekte daha uzman? Yani laboratuvar da önemli ama hoca ilgisi bilgisi de önemli. Bende de hormonal bazı dengesizlikler de var. Hem iyi bir kadın doğumcu hem de iyi bir ürolog lazım tabii bir de embriyolog... bahcecide güvenc hocada bazı sonucları göstermemize ragmen önemsemedi. Ancak eşimde dna hasarı vardı... bu yüzden gercekten ilgili olması ilk tercihim
Rica ederim ne demek.Cook tesekkur ederim yorumlarınız icin. Bizde eşimde dna hasarı var ama kendime genetik anlamında baktırmadım. Genetik tanı bölümüne randevu alayım ozaman ben de bir baktırayım. Suan atasehir memorial düsünüyorum orda cem hoca iyi diyolar cok arastırmacı bir doktormus
Era testini hiç duymadım.Bu era testi ve bir test daha vardı. Adını söylesem onu da yaptırırlar mı devlette? Ben de numuneye genetik bölümüne randevu aldım smdi
Tamam tesekkur ederim. Doku alınarak vücudun bebeğe antikoru mu var diye bakılıyormus sanırımEra testini hiç duymadım.
Bulursam birşeyler aktarırım
Genetigi hem eşin hem kendin baktir. Sadece seninkine bakilmasi anlamsiz. Cunku embriyonun 46 kromozomun 23 u esinden geliyo.Cook tesekkur ederim yorumlarınız icin. Bizde eşimde dna hasarı var ama kendime genetik anlamında baktırmadım. Genetik tanı bölümüne randevu alayım ozaman ben de bir baktırayım. Suan atasehir memorial düsünüyorum orda cem hoca iyi diyolar cok arastırmacı bir doktormus
Bizde tedaviye başlamadan doktor DNA hasar testi istedi tüp bebeğe başlamadan hocamız istiyor dedi doktorum. Hoca Timur Gürgan buarada. Duruma göre transfer e kadar vitamin takviyesi olacak dedi. Yüzde 7 hasar çıktı çok iyi dedi doktor yüzde 30 un üzerine takviye yapılıyormuş. Sizin hasar yüzde kaç çıktı.
Bademellaa peki dna hasar testi nedir
Nerede yaptırdınız
Bende bu ay başlıyorum tup bebeğe
Onu da yaptırmak gerekir mi acaba
BADEMELLA : EMBRİYO KALİTESİ İÇİN NE YAPTIALR BİRDE FİYAT OLARAK NEKDAR VERDİNİZ?Embriyoların gerçekten kaliteli olması için. Ben tedavimi istinye üniversitesi liv hospital da yaptırdım.
bende amerikan hastanesnde 2.kes transfer yaptrdım malesef tutmadı bende kararsızım dr aret bey mi yoksa engin oral var onuda cok iyi duydum bilmyırum kafam okadar karısıkkiMerhaba arkadaşlar ben daha önce 6 kere tüp bebek yaptırdım ve hepside negatif ile sonuçlandı kimyasal gebelık bile oluşmadı iki kere acıbademde negatif iki kere memorialda negatif ve iki kerede ankarada başkent üniversitesi hulusi bülent zeyneloğlunda negatif son olarak bi kadın doğum doktorum aret kamarı tavsiye etti ve Iyikide etmiş çünkü daha önce üçüncü güne zar zor giden iki embriyomuz olurdu burda 16 tane blastokistim oldu maşallah :) aret bey tedavi öncesi resmen beni baştan aşağı inceledi yaptırmadığımız tahlil film biyopsi kalmadı aklımda hiç soru işareti koymadı daha önce hep labaratuar kurbanı olmuşsun dedi şimdi embriyolarım donduruldu biraylık rahim dinlendirme sürecinden sonra bugün istanbula gidicem rahim hazırlayıp transfer olucam inşallah henüz sonuç ne olur bilemiyorum ama şimdilik çok memnunum hem doktorumdan hem çalışanlardan hemde labaratuarları dan kesinlikle çok kaliteliler gönül rahatlığı ile tavsiye ederim ❤
Canım herkesin doktordan beklentisi aynı olmayabilir benim daha önce üçüncü güne zar zor giden iki embriyomun olması ve aret hocada 16 tane blastokistim olması benim için resmen bi mucize oldu henüz bi sonuç almadım şuanda istanbula gidiyorum yarın kontrolüm var rahim hazırlayıp transfer yapacak belki yine olumsuz olacak ama bırak 16 tane blastokisti bitane blastokist bile benim için hayaldi bu tedaviler ucuz tedaviler değiller dünyanın parasını döküyoruz sonucumuz olumsuz dahi olsa en iyi en doğru yerde tedavi olmalıyız ben Aret hocamdan çok memnunum labaratuarlarıda kalite olarak çok iyi en azından bi git görüş derim inşallah rabbim tez zamanda hepimize nasip ederbende amerikan hastanesnde 2.kes transfer yaptrdım malesef tutmadı bende kararsızım dr aret bey mi yoksa engin oral var onuda cok iyi duydum bilmyırum kafam okadar karısıkki
yani siz aret beyden cok memnun kaldınız
NE GÜZEL allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah 3. transferde farklı bşey yaptılar mı peki?Kızlar merhaba, ben daha önce 2 kez tüp bebek denedim maleswf negatif oldu sonra bahçeci umut tüp bebek merkezinde tedaviye başladım Allah doktorum Sabri cavkaytar dan ve Bahçeci ekibinden razı olsun şuan kızımı bekliyorum Kesinlikle en iyi merkez bahçeci
Embriyolarımı genetiğe göndermiştik bu sefet cnnNE GÜZEL allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah 3. transferde farklı bşey yaptılar mı peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?