- Konu Sahibi Cankiriklarim
-
Canım herkesin doktordan beklentisi aynı olmayabilir benim daha önce üçüncü güne zar zor giden iki embriyomun olması ve aret hocada 16 tane blastokistim olması benim için resmen bi mucize oldu henüz bi sonuç almadım şuanda istanbula gidiyorum yarın kontrolüm var rahim hazırlayıp transfer yapacak belki yine olumsuz olacak ama bırak 16 tane blastokisti bitane blastokist bile benim için hayaldi bu tedaviler ucuz tedaviler değiller dünyanın parasını döküyoruz sonucumuz olumsuz dahi olsa en iyi en doğru yerde tedavi olmalıyız ben Aret hocamdan çok memnunum labaratuarlarıda kalite olarak çok iyi en azından bi git görüş derim inşallah rabbim tez zamanda hepimize nasip eder
Hala rahim hazırlama sürecindeyim cnm bugün üçüncü kontrolüm var şuan yoldayım ama üç gündür kasıklarımda ve yumurtalıklarımda şiddetli ağrım var bugün Aret beye söylicem bakalım ne dicekCanım durumun ne oldu? Aret beyi araştırken gördüm mesajını merak ettim
Bu ay içerisinde transfer olucam ama Aret bey bende adenimiyozist hastalığıda olduğunu söyledi yani rahimin anormal şekilde rahim dokusunun içine büyümesi varmış daha önceki tedavilerimde bundan dolayı olumsuz olmuş ama Aret bey embriyoların çok kaliteli bu ay bi transfer yapalım eğer olmazsa bidahaki sefere bu hastalığı baskılamak için ilaç verelim bide öyle deneyelim dedi bende tamamen ona bıraktım çünkü önce Allah sonra Aret beye sonsuz güvenim varCanım durumun ne oldu? Aret beyi araştırken gördüm mesajını merak ettim
Eğer sende tedavi düşünüyorsan kesinlikle Aret hocayı tavsiye ederim cnm herkes memnun kalacak diye bişey yok ama ben kendi adıma çok memnunum çünkü daha önce 6 kere tüp bebek yaptırdım ve hepside negatif ile sonuçlandı kimyasal gebelık bile oluşmadı ve hep söylenen yumurta kötü sperm kötü veya sebebsiz infertilite deniyordu ama Aret bey okadar çok araştırdıki sorun ne sperm ne yumurta nede sebebsiz infertilite idi hiç bi doktorun rahime kusur bulmadığı halde Aret hocam senin bütün sorun rahimde dedi rahimde kireçlenme adenimiyozist tepesinde eziklik ve hafif şekil bozukluğu olduğunu söyledi ve bunu sadece bi rahim filmi ve ultrason muayenede tespit etti şok olmuştum daha önceki tedavilerimde diğer doktorlara resmen yalvardım lütfen araştırma yapın diye ama nafile herkes başından savdı en sonundada çocuğun olmaz dedilerCanım durumun ne oldu? Aret beyi araştırken gördüm mesajını merak ettim
Sonuç olumlu mu acaba bebeğimiz oldu mu. HEmbriyoların gerçekten kaliteli olması için. Ben tedavimi istinye üniversitesi liv hospital da yaptırdım.
Canım durumun ne oldu acaba meram ettim bende aret beye tüp bebek dusunuyorumBu ay içerisinde transfer olucam ama Aret bey bende adenimiyozist hastalığıda olduğunu söyledi yani rahimin anormal şekilde rahim dokusunun içine büyümesi varmış daha önceki tedavilerimde bundan dolayı olumsuz olmuş ama Aret bey embriyoların çok kaliteli bu ay bi transfer yapalım eğer olmazsa bidahaki sefere bu hastalığı baskılamak için ilaç verelim bide öyle deneyelim dedi bende tamamen ona bıraktım çünkü önce Allah sonra Aret beye sonsuz güvenim var
Merhaba öncelikle geçmiş olsun diliyorum cnm benim iki ay üst üste rahim kalınlaşmadı transferde yapılamadıCanım durumun ne oldu acaba meram ettim bende aret beye tüp bebek dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?