doktorunuz kim acaba? aret kamar yumurta rezervi az olan hastalarına genelde hep klomen veriyor iğnenin yumurtayı çoğaltacağını düşünmüyor... klomenle doğal büyüyor ve kaliteli oluyor.. benim ilk tüp bebek tedavim başka yerde oldu ve iğne kullandım sayısı hem azdı hemde 4 yumurtadan ikisi boş çıkmıştı..ama aret hoca klomenle tedavi ediyor şu ana kadar saydığı yumurta sayısı iyi gibiydimerhaba klomenle tüp bebek tedavisi ile ilgili benimde kafamda sorular var.
5gün klomen kullandım 6 yumurta oluşmuştu çatlatma iğnesi olmuştum
Bu ay tüp bebek ile meriofert kullandım 10 gün çift doz sadece 7 yumurta oluştu. Gerçekten bazı hastalarda klomen daha mı verimli oluyor merak ediyorum.
Ben klomenle ve çatlatma iğnesi ile Ocak ayının ilk haftasında aret kamarda transfere girdim 3 gün önce gebelik testim pozitif çıktı çok şükür.aret kamar hastaları süreciniz nasıl gidiyor..
Ne zaman oldu gebe misiniz?Bende aret hocada klomenle tedavi gördüm.
Yaşımdan dolayı iğne zaten bana yaramıyordu.
Çok şükür olumlu oldu tedavim
Maşallah hayırlı sağlıklı doğumlar dilerim.Çok şükür 6 aylık olduk
ben de 5 kez klomen ve çatlatma iğnesiyle tedavi gördüm ancak hepsi negatifti malesefBen klomenle ve çatlatma iğnesi ile Ocak ayının ilk haftasında aret kamarda transfere girdim 3 gün önce gebelik testim pozitif çıktı çok şükür.
Bence o ağır iğnelerden iyidir klomen. 37 yaşındayım ilk gebelik inşallah kucağımıza alırız sağlıkla. Darısı isteyenlerin başına.
Yumurta problemi varsa klomen işe yaramaz. Erkek kaynaklı problemlerde kadında klomen işe yarıyor. Kadında yumurtlamada zayıflık varsa fostimon gonal f gibi daha kuvvetli iğnelerle tedavi yapılıyorben de 5 kez klomen ve çatlatma iğnesiyle tedavi gördüm ancak hepsi negatifti malesef
Bu konuda yalnış bilgiye sahipsiniz.Yumurta problemi varsa klomen işe yaramaz. Erkek kaynaklı problemlerde kadında klomen işe yarıyor. Kadında yumurtlamada zayıflık varsa fostimon gonal f gibi daha kuvvetli iğnelerle tedavi yapılıyor
eşimde de bende de bir sorun yok çok şükür. sebepsiz infertiliteYumurta problemi varsa klomen işe yaramaz. Erkek kaynaklı problemlerde kadında klomen işe yarıyor. Kadında yumurtlamada zayıflık varsa fostimon gonal f gibi daha kuvvetli iğnelerle tedavi yapılıyor
merhaba yaşınız kaç acaba.. bnimde yarın ikinci yumurta toplamam olacak.. havuz yöntemi yapıyor bana. sağlıkla kucagınıza alın bebeğiniziBende aret hocada klomenle tedavi gördüm.
Yaşımdan dolayı iğne zaten bana yaramıyordu.
Çok şükür olumlu oldu tedavim
sevindim adınıza sağlıkla kucağınıza alın darısı bizlere. evet hem daha az masraflı hemde doğal haliyle büyüyorBen klomenle ve çatlatma iğnesi ile Ocak ayının ilk haftasında aret kamarda transfere girdim 3 gün önce gebelik testim pozitif çıktı çok şükür.
Bence o ağır iğnelerden iyidir klomen. 37 yaşındayım ilk gebelik inşallah kucağımıza alırız sağlıkla. Darısı isteyenlerin başına.
Merhaba. Geçen sene haziran ve temmuz aylarında bende 2 kere toplattım. 41 yaşıma yeni girdim. 7,5 aylık olduk şükür.merhaba yaşınız kaç acaba.. bnimde yarın ikinci yumurta toplamam olacak.. havuz yöntemi yapıyor bana. sağlıkla kucagınıza alın bebeğinizi
Kaç yaşındasınız?doktorunuz kim acaba? aret kamar yumurta rezervi az olan hastalarına genelde hep klomen veriyor iğnenin yumurtayı çoğaltacağını düşünmüyor... klomenle doğal büyüyor ve kaliteli oluyor.. benim ilk tüp bebek tedavim başka yerde oldu ve iğne kullandım sayısı hem azdı hemde 4 yumurtadan ikisi boş çıkmıştı..ama aret hoca klomenle tedavi ediyor şu ana kadar saydığı yumurta sayısı iyi gibiydi
41 oldumKaç yaşındasınız?
Benimde trasnferim gerçekleşti ayın 18 i test gunum adet belirtileri dışında bı belirtim yokMerhaba. Geçen sene haziran ve temmuz aylarında bende 2 kere toplattım. 41 yaşıma yeni girdim. 7,5 aylık olduk şükür.
Amin darısı başınıza inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?