aret kamarda klomenle tedavi gören varmı?

merhaba klomenle tüp bebek tedavisi ile ilgili benimde kafamda sorular var.
5gün klomen kullandım 6 yumurta oluşmuştu çatlatma iğnesi olmuştum
Bu ay tüp bebek ile meriofert kullandım 10 gün çift doz sadece 7 yumurta oluştu. Gerçekten bazı hastalarda klomen daha mı verimli oluyor merak ediyorum.

doktorunuz kim acaba? aret kamar yumurta rezervi az olan hastalarına genelde hep klomen veriyor iğnenin yumurtayı çoğaltacağını düşünmüyor... klomenle doğal büyüyor ve kaliteli oluyor.. benim ilk tüp bebek tedavim başka yerde oldu ve iğne kullandım sayısı hem azdı hemde 4 yumurtadan ikisi boş çıkmıştı..ama aret hoca klomenle tedavi ediyor şu ana kadar saydığı yumurta sayısı iyi gibiydi

aret kamar hastaları süreciniz nasıl gidiyor..
Ben klomenle ve çatlatma iğnesi ile Ocak ayının ilk haftasında aret kamarda transfere girdim 3 gün önce gebelik testim pozitif çıktı çok şükür.
Bence o ağır iğnelerden iyidir klomen. 37 yaşındayım ilk gebelik inşallah kucağımıza alırız sağlıkla. Darısı isteyenlerin başına.

ben de 5 kez klomen ve çatlatma iğnesiyle tedavi gördüm ancak hepsi negatifti malesef

ben de 5 kez klomen ve çatlatma iğnesiyle tedavi gördüm ancak hepsi negatifti malesef
Yumurta problemi varsa klomen işe yaramaz. Erkek kaynaklı problemlerde kadında klomen işe yarıyor. Kadında yumurtlamada zayıflık varsa fostimon gonal f gibi daha kuvvetli iğnelerle tedavi yapılıyor

Yumurta problemi varsa klomen işe yaramaz. Erkek kaynaklı problemlerde kadında klomen işe yarıyor. Kadında yumurtlamada zayıflık varsa fostimon gonal f gibi daha kuvvetli iğnelerle tedavi yapılıyor
Bu konuda yalnış bilgiye sahipsiniz.
Klomen kadınlar içindir, yumurtlama işlevini yerine getirir; kadının kullandığı yumurtalama ilacı nasıl olurda erkek infertilitesinde işe yarar, böyle bir bilgi mantık olamaz.

eşimde de bende de bir sorun yok çok şükür. sebepsiz infertilite

Bende aret hocada klomenle tedavi gördüm.
Yaşımdan dolayı iğne zaten bana yaramıyordu.
Çok şükür olumlu oldu tedavim
merhaba yaşınız kaç acaba.. bnimde yarın ikinci yumurta toplamam olacak.. havuz yöntemi yapıyor bana. sağlıkla kucagınıza alın bebeğinizi

sevindim adınıza sağlıkla kucağınıza alın darısı bizlere. evet hem daha az masraflı hemde doğal haliyle büyüyor

merhaba yaşınız kaç acaba.. bnimde yarın ikinci yumurta toplamam olacak.. havuz yöntemi yapıyor bana. sağlıkla kucagınıza alın bebeğinizi
Merhaba. Geçen sene haziran ve temmuz aylarında bende 2 kere toplattım. 41 yaşıma yeni girdim. 7,5 aylık olduk şükür.
Amin darısı başınıza inşallah

Kaç yaşındasınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…