- 14 Mart 2022
- 2.548
- 7.111
- 108
- 43
Hayırlı olsun inşallah pozitifi görürsünüz. Valla benim aylarca belirtim yoktu. 2. Aydan sonra biraz bulantım olmuştu o kadar.Benimde trasnferim gerçekleşti ayın 18 i test gunum adet belirtileri dışında bı belirtim yok
Umut oldu bu cvbiniz bana bana şuan edin yarın pozitifi göreyim hamislerin duası kabul olur. Peki doğumu aret hocadami yapacaksinizHayırlı olsun inşallah pozitifi görürsünüz. Valla benim aylarca belirtim yoktu. 2. Aydan sonra biraz bulantım olmuştu o kadar.
İnşallah Allah gönlünüzdekini nasip etsinUmut oldu bu cvbiniz bana bana şuan edin yarın pozitifi göreyim hamislerin duası kabul olur. Peki doğumu aret hocadami yapacaksiniz
Sağlıkla kucağına al canım inşallah.İnşallah Allah gönlünüzdekini nasip etsin
Ben Tekirdağdayim ve 8. Haftadan beri burada özel hastanede takibim yapıldı. Doğumu yine burada yapacağım.
Merhabalar. Acaba sonucunu ne oldu? Benimde amh düşük ve aret hocayı düşünüyorumSağlıkla kucağına al canım inşallah.
Günde kaç tane klomen vermişti ve yumurta kalitesi için dr rakviye vermiş miydi?Bende aret hocada klomenle tedavi gördüm.
Yaşımdan dolayı iğne zaten bana yaramıyordu.
Çok şükür olumlu oldu tedavim
Merhaba bende aret hocanın doktoru olan Şeyma hanıma gidiyorum Kocaeli de günde 2 klomen kullandım benGünde kaç tane klomrn nvermişti ve yumurta kalitesi için dr rakviye vermiş miydi?
Merhaba amh, fsh kaç?Merhabalar. Acaba sonucunu ne oldu? Benimde amh düşük ve aret hocayı düşünüyorum
Ins hayırlı sonuçlar aldın mı?Merhaba bende aret hocanın doktoru olan Şeyma hanıma gidiyorum Kocaeli de günde 2 klomen kullandım ben
Amh, fsh kaçtı, benimde 3.takip olcak.ben de 5 kez klomen ve çatlatma iğnesiyle tedavi gördüm ancak hepsi negatifti malesef
Amh 1.8 benim FSH 6.4tü yanlış hatırlamıyorsam 6 küsürat olduğunu biliyorum da , evet ımpryl ve kriliom QH diye 2 vitamin kullandım baya pahalı idi aylık 1160 ödedim ve 2 ah kullandım 2. Deneme benimdeIns hayırlı sonuçlar aldın mı?
Amh, Fsh kaçtı ve yumurta kalitesi için dr rakviye vermiş miydi?
Henüz transfer olmadım opuyu pazartesi oldum daha adeti bekliyorum transfer içinIns hayırlı sonuçlar aldın mı?
Amh, Fsh kaçtı ve yumurta kalitesi için dr rakviye vermiş miydi?
Sabah akşam kullanıyordum. İlk tedaviye başlarken bir vitamin vermişti onu kullandım. Ama haftada 3-4 gün avokado yemiştim ben.Günde kaç tane klomen vermişti ve yumurta kalitesi için dr rakviye vermiş miydi?
Bu muydu?Sabah akşam kullanıyordum. İlk tedaviye başlarken bir vitamin vermişti onu kullandım. Ama haftada 3-4 gün avokado yemiştim ben.
Değerlerin iyi inş hayırlı sonuçlar olurAmh 1.8 benim FSH 6.4tü yanlış hatırlamıyorsam 6 küsürat olduğunu biliyorum da , evet ımpryl ve kriliom QH diye 2 vitamin kullandım baya pahalı idi aylık 1160 ödedim ve 2 ah kullandım 2. Deneme benimde
Aynen inşallah teşekkür ederimDeğerlerin iyi inş hayırlı sonuçlar olur
Buydu evetBu muydu?
Kaç ay kullanmıştın?Buydu evet
Sadece 1 kutu kullandım bu vitaminden.Kaç ay kullanmıştın?
Sadece bu takviye ve avakado mu?
Bende muadilini kullaniyordum maxijun bitti, bunu eczaneye sipariş ettim.Sadece 1 kutu kullandım bu vitaminden.
Folik asit kullanmıştım.
Avokadoyu 2 ay yedim haftada 3-4 gün sabah kahvaltısında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?