Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gidenlerden sadece 1 i hamile kaldı 3 gün embriyosu ile çok fazla yoğun ve reklam yapmayı seviyor diye duydumAret Kamer’de tedavi gören var mı? Varsa lütfen detayları paylaşır mısınız?
Gidenlerden derken ?Gidenlerden sadece 1 i hamile kaldı 3 gün embriyosu ile çok fazla yoğun ve reklam yapmayı seviyor diye duydum
Yakınlarım birisi 3 deneme yaptı negatif biri 2 deneme negatif biri tek denemede kızını aldı kucağınaGidenlerden derken ?
Ben deneme yapmıştım ama yoğunluğundan dolayı bırakmıştım.Aret Kamer’de tedavi gören var mı? Varsa lütfen detayları paylaşır mısınız?
Ben gidiyorum, şuan için memnunum. Evet yoğun ama her zaman benim durumuma özel tedaviler seçiyor.Aret Kamer’de tedavi gören var mı? Varsa lütfen detayları paylaşır mısınız?
Ben ilk kez mayıs ayında gittim.İyi bir doktor bayağı da giden var.Biz bitlisten gittiğimiz için zor oldu.Tahlillerimi yapıp yolluyordum.Tahlil sonucuna göre yarın gelmen gerekiyor diyordu.Uçak bul bir anda çık yola.Yorucu oldu bizim için.Ağustos başı gibi çağırdı yine gittik.Olgun yumurtan var istersen yarın toplayalım dedi çok da umutlu değildi.Yumurta toplayalım dediği günün sabahı adet oldum.Öyle çıktık geldik.Gitmeyi düşünmüyorum artık.Heves de kalmadı aslındaAret Kamer’de tedavi gören var mı? Varsa lütfen detayları paylaşır mısınız?
Yakınlarınız kaç yaşındaydı? Negatif sebepleri nelerdi?Yakınlarım birisi 3 deneme yaptı negatif biri 2 deneme negatif biri tek denemede kızını aldı kucağına
Sorununuz neydi acaba? Bende AMh düşüklüğü var.Ben gidiyorum, şuan için memnunum. Evet yoğun ama her zaman benim durumuma özel tedaviler seçiyor.
Sorun neydi acaba?Bende tedavi oluyorum transfer oldum bugün 4 günüm memnunun bir arkadaşım Orda oldu ilk denemede bir kızı oldu
Düşük amh +çikolata kisti var bende de. Eşimde sorun yok.Sorununuz neydi acaba? Bende AMh düşüklüğü var.
46 yaşındayım 2.5 sene önce evlendim miyom vardı açık amaliyat oldum ondan sonra tüp bebek karar verdim Amh 0.84 tü zaman daha fazla kaybetmek istemedim yaşımdan ötürü
Merhaba amh değeriniz kaç acabaSorununuz neydi acaba? Bende AMh düşüklüğü var.
Yaşları ve problemleri neydi acabaGidenlerden sadece 1 i hamile kaldı 3 gün embriyosu ile çok fazla yoğun ve reklam yapmayı seviyor diye duydum
Tedavi sonrasında Sonucunuzu yazar mısınız buraya ? İnşallah her şey gönlünüzce olurBende Aret beye gidiyorum 0.2 Amh ile yumurta bulmaya çalışıyoruz bir yumurtam olgunlaştı ama Estradiol düşmeye başladı 120den 99a düşmüş bugün tekrar baktırıcam umudumu yitirmiyorum ama önemli olan sağlıklı yumurta olması kaliteli
Mayıs sonunda baktırdım. 0.76 çıkmıştı.Merhaba amh değeriniz kaç acaba
İnşallah teşekkür ederim sizin de öyle olsunTedavi sonrasında Sonucunuzu yazar mısınız buraya ? İnşallah her şey gönlünüzce olur![]()