- 27 Ağustos 2025
- 6
- 4
- 1
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende aret hocaya gittim ilk deneme. Almanyadan gelmiştim. Amh düşüklüğü eşimde sperm hareketsizliği. 1 yumurta bulmuştu klomenle 23 mm iken alındı ve maalesef metafaz 1 de kaldı sonra arkadan gelen 1 yumurta o da kan değeri düştü sonra tekrar iki küçük dedi ve ben tedaviyi bırakmak zorunda kaldım. En son 15 temmuzda reglle başlamıştım maalesef hala regl bekliyorum. 2 kez tedavide klomen kullandım.Benim bir yumurta oluştu büyüklüğü 25e kadar çıktı ana bugün 14e gerilemiş e2 de bi iniyor bir çıkıyor yumurta gelişmekte sıkıntı yaşıyor sanırım anlamadım bu durumda olan var mı
Sizin e2 değeriniz kaç çıktığında aldılar yumurtanızı benim 140 olsa alırız diyorlar da baya bi uğraştırıyor bu değerBende aret hocaya gittim ilk deneme. Almanyadan gelmiştim. Amh düşüklüğü eşimde sperm hareketsizliği. 1 yumurta bulmuştu klomenle 23 mm iken alındı ve maalesef metafaz 1 de kaldı sonra arkadan gelen 1 yumurta o da kan değeri düştü sonra tekrar iki küçük dedi ve ben tedaviyi bırakmak zorunda kaldım. En son 15 temmuzda reglle başlamıştım maalesef hala regl bekliyorum. 2 kez tedavide klomen kullandım.
Bana pek bişey demediler ama diğer takipte düşmüştü 60a en son 18mm ken ve boşa gitti.Sizin e2 değeriniz kaç çıktığında aldılar yumurtanızı benim 140 olsa alırız diyorlar da baya bi uğraştırıyor bu değer
Benim 140 civarı alindi boş çıktı. Ama bence değerle ilgili değil bu. Diğer toplama değer daha guzeldi yine boş çıktıSizin e2 değeriniz kaç çıktığında aldılar yumurtanızı benim 140 olsa alırız diyorlar da baya bi uğraştırıyor bu değer
Aret beyde mi oldu bu tabi belli olmuyor yumurtanın hali embriyo oluşumu olana kadar bi süreçBenim 140 civarı alindi boş çıktı. Ama bence değerle ilgili değil bu. Diğer toplama değer daha guzeldi yine boş çıktı
Evet Aret hocadaAret beyde mi oldu bu tabi belli olmuyor yumurtanın hali embriyo oluşumu olana kadar bi süreç
2 deneme başarısızKızlar sonucunuzu yazar mısınız?
Sorun neydi sizin amh mı düşük?2 deneme başarısız
Evet malesefSorun neydi sizin amh mı düşük?
Amh düşüklüğünde tüp bebek çok etkisiz sanırım. En az 5 kere deneme gerekiyor herhaldeEvet malesef
Evet çok deneme gerekiyor genellikle. Çabuk olan çok şanslıdır.Amh düşüklüğünde tüp bebek çok etkisiz sanırım. En az 5 kere deneme gerekiyor herhalde(