Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar argan yağı

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
argan yagli sampuhan ve serum kullaniyorum ve cok faydasi oldu ve sentifikali urun uygun fiyata hem kullaniyorum ve satiyorum hem eve katkim oluyor hemde saclarimin kendine geldigini hissettim

saf argan yağını hangi marka kullanıyorsuuz, hagisine güveneceğimi bilemiyorum
Organik fushi argan yağı canım.sertifikalı onaylı...son derece memnunum.bunlara dikkat etmeni tavsiye ederim.cünkü biberiye yağını bile argan diye satanlar var.

Kızlar merhaba,
Argan yağı ile ilgili ne çok şehir efsanesi var değil mi? Sektör içinde olan ve yağlar hakkında size bir kaç şey söylemek isterim.

Argan gerçekten değerli bir yağdı. Argan ağacı sadece Fasta yetiştiğinden ve sınırlı üretimi olduğundan maliyeti oldukça yüksektir. E vitamini açısından oldukça zengin, her gün kullanıma uygun, saç ve ciltte rahatlıkla tercih edebileceğiniz bir seçenektir. Yağlı ciltte, kuru ciltte kullanabilir.
Piyasada satılan, içinde argan yağı olduğu iddiasında olan çoğu ürün maalesef yeterli içeriğe sahip değil. Argan yağı satıyorsanız içinde %100 argan yağı olmalıdır. 8 liraya, 30 liraya yada 50 lliraya bile %100 argan yağı bulmanız mümkün değildir.
Karışımlarda neye dikkat etmeli? Teknik olarak 45ml zeytin yağının içine 5 ml argan yağı koyduğunuzda elinizdeki serum, karışım vs argan yağlı olur. Önemli olan bu yeterlimidir?
Ecocert e gelince. Özellikle argan için konuşursak, bu ağaçlar zaten az ve değerli olduğundan belirli standartlarda yetişir. Yani aslında şişenin üstündeki ecocert sadece içeriğindeki yağın ekolojik çevreye uyumlu olduğu gösterir. Fakat gerçekten argan mıdır?
Türkiyede yağlar konsunda yanlış yönlendirme almış başına gitmiş Burada şunu hatırlatmam lazım. Argan yağı gerçekten güzeldir. Ancak sizin ihtiyacınız gerçekten argan yağı mı? örneğin sigara içiyorsanız c vitamini içeriği yüksek olan yağları tercih etmeniz daha akıllıca olur.
Bunun yanında tek tip yağ kullanmak yerine, serumları yada karışımları tercih etmenizi öneririm. Argan, üzüm çekirdeği gibi yağlar baz yağlardır. Bir karışımı tamamlayan ve asıl etkinlik gösteren her zaman öz yağdır. Ben derim ki paranızı boşuna harcamayın. Gerçten işe yarar ürünleri bulun.

Fonden sonra saclarima argan yagi suyorum hem parlak hem duz hemde yumusacik oluyor.. Nemliyken daha cok suruyorum kuruykende birazcik :)

Ortak E="kadergulum, post: 36229244, member: 605389"]ben saçlarıma gölge yaptrdım 5 ay sonra falanda saçlarımı oryalle acrdım sarıya dönmek için ama kuaförün gazabına uğradım hıc begemedım ve 2 gün içinde saçımıkumrala boyattım sımdı saçımın düzelmesini bekliyorum argan yağı hergün kullanılabilir mi[/QUOTE]
Oryal üzgünüm ama pek kolay duzelmez... Benim de basimda o dert var 6ay önce yaptirdim kestirdim yağ kullandim duzlestirmedim pes ettim simdi tekrar basladim...

Organik fushi argan yağı canım.sertifikalı onaylı...son derece memnunum.bunlara dikkat etmeni tavsiye ederim.cünkü biberiye yağını bile argan diye satanlar var.

canım teşekkür ederim, güvenebileceğim bir markaya ihtiyacım vardı, çok sağol araştıracağım umarım bulabilirim

peki ne kullanabilirz saçlarım sürekli boyadan çok yıprandı tiftik gibi duruyor ve uzamıyor kuaföre göre küsmüş ama böyle gördükçe benim canım sıkılıyor bana ne önerebilirsiniz

peki ne kullanabilirz saçlarım sürekli boyadan çok yıprandı tiftik gibi duruyor ve uzamıyor kuaföre göre küsmüş ama böyle gördükçe benim canım sıkılıyor bana ne önerebilirsiniz
ben bişey onereyım hindistancevizi yagı :)

Bende aynen sizin gibi şikayetciydim fakat argan yağı kullandım ve saçlarım hiç bu kadar uzun olmamıştı cocukluğumdan beri ilk defa görenler bile şaşırıyor ne kadar fazla uzamış saçların diye, benimde boyadan tiftik gibiydi saçım. Bana cok iyi geldi argan yağı. Ama organik sertifikalı olmasına dikkat edin.eczacı bir teyzem bizzat uyarıda bulundu cünkü cok kandırmaca yapıyorlarmış.başka yağları başka yağlarla ayrıştırıp argam diye insanlara satıyorlarmış

Blogcu.ronabitkisel.com a bir bak cnm
Yipranmis saclarin icin jojoba, isirgan ve ceviz yagini karistir. Kullandigin sisenin ml nin yuzde 2 si kadar oz yag koyacaksin. Bunlardan biri biberiye, sedir ve ardic kombin yap. Mantik sac derisinde kan akisini artirmak ki, saclarimiz beslensin. Bir de kullandigin sampuana dikkat et. Olabildigince kimyasali az urunleri tercih edeceksin. Bu arada saclarin yagliysa cok fazla olmamak kaydiyla karisima limon yagi at. Faydasini gorursun. Diplerden uca yediriyorsun, mumkunse gece yapip sabah yika.

İlla yağ kullanacam diyorsanız argan yağı yerine badem yağını öneriyorum. Badem yağı hem yıpranmış saçlara canlılık veriyor hem de saç dökülmesi yaşıyorsanız dökülmeleri durduruyor. Ben epey bir zamandır kullanıyorum ve saçlarım çok canlı duruyor.

Kızlarrr bu ürün hakkında bilgisi olan var mı?

http://www.manicpanicturkiye.com/Electric-Sky-neon-blue-50-ml,PR-55.html

Size sorum şu:
*Bu jöle tek yıkamada tamamen geçiyor mu? Ve yağmur vesaire yağma olasılığında kalıcılığı ne derecede? Şimdi yağmur yağdığında jöle akıp gider mi saçtan?

*Jöleyi yıkayıp eski saç rengimize döndüğümüzde saçta herhangi bir hasar bırakır mı, saç yanması, saç kırılması ve saç rengi atması gibi?

*Siyah saçlarda tutar mı peki bu jöle -en önemlisi de bu?

hangi argan yağından kullandınız ve nasıl uyguladınız

hangi argan yağından kullandınız ve nasıl uyguladınız
Organik fushi argan yağı kullandım. Sertifikalı. Banyodan sonra havluyla suyunu aldıktan sonra uçlarına sürdüm ve taradım ardından kuruttum. Kuru saçlarıma da diplerden başlayarak sürdüm bir gece öyle uyudum sabah yıkadım.tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…