inşallah faydasını görürsün .....tahta kaşık kullanması daha iyidir....biz bu karışımı damar açıcı olarak biliriz.....demekki daha birçok faydası varmış...bay-pass ameliyatı olmaktan paçayı kurtaran insanlar duymuştum bu tarif ile....
ben 2012 de tüp bebek tedavisi öncesi 3 ay eşimle kullandım arı sütü bal polen karışımını eşimde sperm düşüklüğü vardı 2009 da varikosel ameliyatı oldu eşim... Sayımız 500.000 oldu ancak onun öncesinde daha da düşüktü... çok şükür 2. Denemede hamile kaldım şimdi oğlum 1 yaşında hamd olsun.. Herkese tavsiye ediyorum arı sütü poleni... Ben çok araştırdım çok okudum hamileliği 3.3 kat artırıyo allahın mucizesi...
Kızlar merhaba ben bu karışımı çok araştırdım yurtdışında olsun türkiyede olsun birçok örneği var doğum konusundaki faydalarından. Diğer faydalarını söylemiyorum bile... bu karışımı kullanıp hamile kalanlar varsa yardımcı olabilir mi bilgi verebilir mi?
Plastik kaşıkla ve aç karnına kullanın diyo ama ben yanlışlıkla metal kaşıkla kullandm tüm kavonozdaki karışım bozuldumu şimdi( ve sabah aç karnına ama aksam tok karnına kullandım etkisi olmaz mı yoksa aç tok farkede mi??(ilk günüm kullanmaya başlayalı)
bende kullanıyorum ama benim polen alerjim olduğundan sadece arı sütü ve bal kullanıyorum 45 gündür ve farkı hissediyorum
ben 2012 de tüp bebek tedavisi öncesi 3 ay eşimle kullandım arı sütü bal polen karışımını eşimde sperm düşüklüğü vardı 2009 da varikosel ameliyatı oldu eşim... sayımız 500.000 oldu ancak onun öncesinde daha da düşüktü... çok şükür 2. denemede hamile kaldım şimdi oğlum 1 yaşında hamd olsun.. herkese tavsiye ediyorum arı sütü poleni... ben çok araştırdım çok okudum hamileliği 3.3 kat artırıyo Allahın mucizesi...
bende her aksam yatmadan önce bir cay kasıgı yiyorum bunu bide bal tarcın cörek otu yiyorum....
kuzum ben sabah ve aksam alıcam metal kasıkla alma sakın bılıyon demı. ben bıde polen fln degıl sadece saf arı sutu alıyorum bu saatte herkes uyuyordur dıye dusunuordum
yok kuzum ya revani yapyombu vakittesogumasını bekliyom serbetini dökücem kabarmadı yaaaaaaaaaa
canım ben metal kasıkla yiyorum bilmiyodum ben adetimin 2. günü yemeye basladım baya oldu.olan oldu yani bidahikine aldıgımda tahta kasık kullanırım canım.ben aksamları yedim.bal tarcın cörek otuda yiyom ondan.saf arısütü pahalı diye almadım kuzu ben:26:
olsun canım bundan sonra dıkkat et şifa olsun ınsallah. bu saatte ne revanısı
canım mrb bende sadece arı sutunu kullanıyorum hatta bugun basladım gebelıge yardımcı olsun dıye tuketıyorum ıns faydsını gorurum. sen sonuc aldın mı canım gebelık oldumu ?
aslına bakarsan ben cok kısa suredir kullanıyorum sadece 1 ocaktan beri ve evet faydasını görüyorum en azından adetlerimi düzene sokuyor ama henuz bbek olmadıama inş onu da başarıcaz :) hangi firmadan alıyosun sen arı sütünü ?
netten arı dunyası dıye bı fırmadan aldım canm ben bakalım umarım faydasını gorurum. ılac tedavısı goruyorum bende ılk ayımda bı sonuc alamadım ıkıncı aya baslıcaz ınsallah hepımıze tum dıleyenlere nasıp etsın rabbım hayırlı saglıklı evlatlar
kuzum ne kadara aldın ?? o siteden.
tamam kuzum pahalıymıs biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?