• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARI SÜTÜ,ÇÖREKOTU,ISIRGAN TOHUMU,ANTEP FISTIGI VE BAL ..

smyye2709

Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2015
254
86
13
33
Slm arkadaslar bircok kisiden duydm sifasina inandm ve bende macunu yaptm 4 gundur yiyorm. Kullanip hamile kalan varmi paylaşırsaniz cok sevinirm :KK54:

Canim ben dini bir kitapda bulmuştu m bunu 41 boyunca esinle birlikte sabah aksam yiceksin..bide bu karsima ali imran suresinin 37 ve 38 ayetini 70 defa okucan yada okutcan..

Denedim canim.. 15 kasimda baslamustim aralikta bitti.. 1 adetimi gordum yine devam ettim cunku 41 gun daha dolmamisti. Simdide adet olmayi bekliyom 3 gun geçiyor..
Ay hadi insallah canm ya insallah olmazsn banada dua et. Ne kadar oldu evleneli kac yasindasn

2 yil oldu canim.
Daha yeni sayilir benim 6 yil oldu pco var 2 normal yolla gebeligm oldu düsükle sonuclanan 2 aşilama 2 tup bebek yaptrdm olmadi 1 hafa once hacamat yaptrdm iyi geliyomus dini bi kitapta okudm bakalm nolcak bu ay.bide benim yumurtlama donemim suan ve normal zamankinden daha agrili sendede agri yaptimi macun

Daha yeni sayilir benim 6 yil oldu pco var 2 normal yolla gebeligm oldu düsükle sonuclanan 2 aşilama 2 tup bebek yaptrdm olmadi 1 hafa once hacamat yaptrdm iyi geliyomus dini bi kitapta okudm bakalm nolcak bu ay.bide benim yumurtlama donemim suan ve normal zamankinden daha agrili sendede agri yaptimi macun
yumurtlama donemimde hafif agrim oldu.

Slm arkadaslar bircok kisiden duydm sifasina inandm ve bende macunu yaptm 4 gundur yiyorm. Kullanip hamile kalan varmi paylaşırsaniz cok sevinirm :KK54:
nerde yaptırıyorsunuz bu macunu kendinizmi yaptınız yoksa aktarmı hazırladı
ayrıca iştah acıyormu bendede pko var kilom da var:KK17:

nerde yaptırıyorsunuz bu macunu kendinizmi yaptınız yoksa aktarmı hazırladı
ayrıca iştah acıyormu bendede pko var kilom da var:KK17:
aktarda isirgan tohumu antep fistigi corek otunu cektirdm balla ari sutunude aldm evde ben karistirip kavanoza koydm yo istahla bi sorunum olmadi

Back
X