Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Denedim canim.. 15 kasimda baslamustim aralikta bitti.. 1 adetimi gordum yine devam ettim cunku 41 gun daha dolmamisti. Simdide adet olmayi bekliyom 3 gun geçiyor..Bende kitapta okudm canm yapan arkadasta oyle tarif etti sen denemedn dimi
Ay hadi insallah canm ya insallah olmazsn banada dua et. Ne kadar oldu evleneli kac yasindasnDenedim canim.. 15 kasimda baslamustim aralikta bitti.. 1 adetimi gordum yine devam ettim cunku 41 gun daha dolmamisti. Simdide adet olmayi bekliyom 3 gun geçiyor..
2 yil oldu canim.Ay hadi insallah canm ya insallah olmazsn banada dua et. Ne kadar oldu evleneli kac yasindasn
Daha yeni sayilir benim 6 yil oldu pco var 2 normal yolla gebeligm oldu düsükle sonuclanan 2 aşilama 2 tup bebek yaptrdm olmadi 1 hafa once hacamat yaptrdm iyi geliyomus dini bi kitapta okudm bakalm nolcak bu ay.bide benim yumurtlama donemim suan ve normal zamankinden daha agrili sendede agri yaptimi macun2 yil oldu canim.
25 bende23 yaşındayım ya sen canim
yumurtlama donemimde hafif agrim oldu.Daha yeni sayilir benim 6 yil oldu pco var 2 normal yolla gebeligm oldu düsükle sonuclanan 2 aşilama 2 tup bebek yaptrdm olmadi 1 hafa once hacamat yaptrdm iyi geliyomus dini bi kitapta okudm bakalm nolcak bu ay.bide benim yumurtlama donemim suan ve normal zamankinden daha agrili sendede agri yaptimi macun
selam canim adet oldn muDenedim canim.. 15 kasimda baslamustim aralikta bitti.. 1 adetimi gordum yine devam ettim cunku 41 gun daha dolmamisti. Simdide adet olmayi bekliyom 3 gun geçiyor..
nerde yaptırıyorsunuz bu macunu kendinizmi yaptınız yoksa aktarmı hazırladıSlm arkadaslar bircok kisiden duydm sifasina inandm ve bende macunu yaptm 4 gundur yiyorm. Kullanip hamile kalan varmi paylaşırsaniz cok sevinirm![]()
aktarda isirgan tohumu antep fistigi corek otunu cektirdm balla ari sutunude aldm evde ben karistirip kavanoza koydm yo istahla bi sorunum olmadinerde yaptırıyorsunuz bu macunu kendinizmi yaptınız yoksa aktarmı hazırladı
ayrıca iştah acıyormu bendede pko var kilom da var![]()
günde bir keremi yedin peki bir de ne kadar yedinaktarda isirgan tohumu antep fistigi corek otunu cektirdm balla ari sutunude aldm evde ben karistirip kavanoza koydm yo istahla bi sorunum olmadi
benim yarin son 40 gun sürüyo sabah aksam 1 kasik ac karnina 1 kez adet oluyosun yedigin ay sonra hamile kalan cok duydmgünde bir keremi yedin peki bir de ne kadar yedin