- 19 Mayıs 2020
- 47.780
- 214.686
- 598
- Konu Sahibi Rengarenkkadn
Beğenmiyorlar bizi ama bırakamıyorlar da.Denizhuzurum konusunda oysa ki demişti. Aklı olan bdv konu açmaz diye![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beğenmiyorlar bizi ama bırakamıyorlar da.Denizhuzurum konusunda oysa ki demişti. Aklı olan bdv konu açmaz diye![]()
Birazdan ağzımızın payını verirBeğenmiyorlar bizi ama bırakamıyorlar da.![]()
Hahahahha şimdi kendi deyimiyle defalarca aklı olmadığını kanıtlamış olduDenizhuzurum konusunda, Aklı olan bdv konu açmaz demişti bize![]()
Kk ya aşıkHahahahha şimdi kendi deyimiyle defalarca aklı olmadığını kanıtlamış oldu
Allah sabır versin..kararınızdan vazgeçmeyin bende 7 yıllık evlilik cok mutlu bur evliliğim var sanıyordum sizin gibi bende defalarca aldatılmışım cok iyi anlıyorum siziHerkesesağlıklı günler.
Arife günü eşimin telefonuyla annemle görüntülü konuşma sonrası telefonunda Tayfur diye kayıtlı birinden tamam aramanı bekliyorumemojeli bi mesaj
Şaşırdım içeriğine girdim Aşkım seni çok seviyorum nefesim yazmış karşı taraf benim vicdansız şu an karım evde seni ararım yazmış
seni özlerim nefesim tamam aramanı bekliyorum yazmış içimm mm yandı canım acıdı buz kestim...
Telefonumdan ekran resmi aldım arama kaydında yarım saat 40 dk konuşmaları var. Ne konuşulmuş, ne zamandır var deli oldum..
Çok saygın, mutlu, örnek sevilen çifttik evliliğimizde eksik yoktu 7 yıl 4 yaşında bi evlat güzeldi yuvam yanılmışım ahh ahh.
Boşanacağmı bu evlilikte ihanet var artık yürümeyeceğini bittiğini söyledim. Bi hata seni seviyorum asla boşanmam vs dinlemedim kararım net. Ekran görüntüsünü sildi telefonumdan elimde delil yok 5 yıl çalıştım emeğim var,, sadakatsiz olan o.
Üzerime 30 milyar borç var 3000tl maaş alıyorum çocuğuma kendime yeterim . Boşanacağımm
O mesajları nasıl bulurum opretordan mesaj dökünmanı alınır mı? Savcılığa gitsem yardımcı olunur mu? Ne yapmam lazım yol gösterin lütfen. Ağlayarak yazdım cümlelerim yanlış olduysa kusura bakmayın. Yorumları tek tek okuyacağm yardımcı olursanız dua ederim hepinize..
Sanal ortam negzel bir yer, uydur uydur ipe diz. Nerden bilecekler.Yani anlamıyorum amaç nedir ? Hikayeyi hamur gibi hafif hafif şekillendirip buraya sunmakta ki amaç nedir ? Zevk veriyor desem anlamsız. Faydası yok. Nedir yani.
Bence etrafındaki herkes evlilik sorunlarını dinlemekten bıktı. O kadar sorunlu bir evliliği var ki tek yapabildiği anlatmak. Asıl yapmasın gereken belli boşanmak ama ona da yanaşmıyor çünkü örnek çiftler kendileriYani anlamıyorum amaç nedir ? Hikayeyi hamur gibi hafif hafif şekillendirip buraya sunmakta ki amaç nedir ? Zevk veriyor desem anlamsız. Faydası yok. Nedir yani.
Ya orası tamam da yani bu kadar yazıyorsam birşey beklerim ben. Komik olur okuyup gülerim desem o da değil. Çok pragmatistim galiba.Sanal ortam negzel bir yer, uydur uydur ipe diz. Nerden bilecekler.
Üstünde az uğraşılmış bir dram romanı okuyo gibi yap. Vaktin boşa gitmemiş olur.Ya orası tamam da yani bu kadar yazıyorsam birşey beklerim ben. Komik olur okuyup gülerim desem o da değil. Çok pragmatistim galiba.![]()
Ben anladım olayı, arkadaş kitap okumuyor kitap yazıyorBence etrafındaki herkes evlilik sorunlarını dinlemekten bıktı. O kadar sorunlu bir evliliği var ki tek yapabildiği anlatmak. Asıl yapmasın gereken belli boşanmak ama ona da yanaşmıyor çünkü örnek çiftler kendileri
Gökçen deme biz faks diyenlere karşı birde özel mesaj bölümü oluşturup ona destek oldukBu hikaye bana başka bir hikayeyi hatırlattı. Açık açık ismini yazmayayım sorun olmasın, ama GK (isim G soyad K) olarak kayıtlı bir üye vardı ya. Ortalıktan kayboldu sonraHepimiz fake değil dedik gece gündüz uyumadık
![]()
OlmasınGoogle hesabınıza girin orada fotoğraflar bölümüne bakın, dediydim ama zaten diğer arkadaşlar da söylemişler.
Ay şimdi okudum kazenin mesajını. Bu arkadaş Gökçenmiymiş![]()
Çok rahatladım Gökçen olmasında.ben açıklamadım direk belli etmiş
O aramızda geziyor, yeni ismi ne acabaÇok rahatladım Gökçen olmasında.![]()
Mesajlar yeni geliyor gidiyor fırsat bulunca arayacak arıyor. Yakalanınca da affet pişmanım.Herkesesağlıklı günler.
Arife günü eşimin telefonuyla annemle görüntülü konuşma sonrası telefonunda Tayfur diye kayıtlı birinden tamam aramanı bekliyorumemojeli bi mesaj
![]()
Şaşırdım içeriğine girdim Aşkım seni çok seviyorum nefesim yazmış karşı taraf benim vicdansız şu an karım evde seni ararım yazmış
seni özlerim nefesim tamam aramanı bekliyorum yazmış içimm mm yandı canım acıdı buz kestim...
Telefonumdan ekran resmi aldım arama kaydında yarım saat 40 dk konuşmaları var. Ne konuşulmuş, ne zamandır var deli oldum..
Çok saygın, mutlu, örnek sevilen çifttik evliliğimizde eksik yoktu 7 yıl 4 yaşında bi evlat güzeldi yuvam yanılmışım ahh ahh.
Boşanacağmı bu evlilikte ihanet var artık yürümeyeceğini bittiğini söyledim. Bi hata seni seviyorum asla boşanmam vs dinlemedim kararım net. Ekran görüntüsünü sildi telefonumdan elimde delil yok 5 yıl çalıştım emeğim var,, sadakatsiz olan o.
Üzerime 30 milyar borç var 3000tl maaş alıyorum çocuğuma kendime yeterim . Boşanacağımm
O mesajları nasıl bulurum opretordan mesaj dökünmanı alınır mı? Savcılığa gitsem yardımcı olunur mu? Ne yapmam lazım yol gösterin lütfen. Ağlayarak yazdım cümlelerim yanlış olduysa kusura bakmayın. Yorumları tek tek okuyacağm yardımcı olursanız dua ederim hepinize..
Telefon sizde mi kiYedekleme yoktu baktım güncelleme gelmiş farkında değildim ondan mı bilmiyorum bulamadım akşam telefoncuya gideceğim.
Bende tam tersi nedense bir daha asla kk de olmaz diye geçiyor. Benimde ya yazdı çizdi adama gitti bizi unuttuO aramızda geziyor, yeni ismi ne acabaçok dert oldu Gökçen bana ya, burada unutamayacağım konulardan biri oldu sağolsun
![]()