- 14 Kasım 2001
- 21.488
- En iyi cevaplar
- 2
- 69.616
- 1.623
- 102
- Konu Sahibi Rengarenkkadn
O değilim diyor eski nicki sari papatyaymış
sende beni gaza getirme o diyorsam o ...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O değilim diyor eski nicki sari papatyaymış
nick değişince ok işareti olmuyor mu profildeO değilim diyor eski nicki sari papatyaymış
biriyle karıştırıldım sanırım 2. Hesabım bu evet ama onun şifre girişinde sorun yaşadım pek konu acmadım sarı papatya hesabımdı.kapandı ama o hesap 7 8 ay oldu.
Ben inanıyorum size zatensende beni gaza getirme o diyorsam o ...
Bu platformda çok mantıklı fikirler keşfettim çok teşekkür ederim sizede, böyle bir kadın dayanışmasına neden olduğunuz içinBen yazdım mı eski üyeliği şuydu diye ? Gitti biri dedi ki şu üyenin aynı tarzı var bende tombala dedim.
Bu platformda çok mantıklı fikirler keşfettim çok teşekkür ederim sizede, böyle bir kadın dayanışmasına neden olduğunuz içinAldatılan herkes boşanmalı ihanet çok ağır gerçekten Affı yok. Allah herkese yardımcı olsun bu yolda.
Anladım benim öyle diyorum?hala yazıyor ; seviyor, sevmiyor, seviyor, sevmiyor
Senin bi doktora görünmen lazım, durumun ciddi.Bu platformda çok mantıklı fikirler keşfettim çok teşekkür ederim sizede, böyle bir kadın dayanışmasına neden olduğunuz içinAldatılan herkes boşanmalı ihanet çok ağır gerçekten Affı yok. Allah herkese yardımcı olsun bu yolda.
Korkuyorum sizden gerçektenBu platformda çok mantıklı fikirler keşfettim çok teşekkür ederim sizede, böyle bir kadın dayanışmasına neden olduğunuz içinAldatılan herkes boşanmalı ihanet çok ağır gerçekten Affı yok. Allah herkese yardımcı olsun bu yolda.
Bu sorular cevapsız kaldı. Konu sahibi cevap vermeyecek misin ?denizhuzurum abla bu senin eski hesaplarından biri değil mi ?
Aklı olan Bdv de konu açmaz diye konu açmadın mı ? açtın
sonra gidip esas hesabınla ; Evlat Kokusu ile millete gaz vermedin mi? verdin
millete gaz verdin bu sebeple hesapların deşifre edilip siteden atılmadın mı ? atıldın
hala ne papatyasından bahsediyorsun? papatya seviyor sevmiyor fallarında kaldı !
Seni atmayacağım siteden bu sana yeter zaten ama sakın benle dalga geçme ve demek ki aklı olanlar buraya konu açıyormuş ya da aklı olan gerçekten açmaz...
Yorum yazdım altta.Bu sorular cevapsız kaldı. Konu sahibi cevap vermeyecek misin ?
Bence bizimle dalga geçen sizsiniz. Hiç bir kadın aldatıldı diye dalga geçmez sizinle. Konuyu çarpıtmayın. Size çok net bir şey sorulmuş cevap dahi vermemişsiniz. Kazen bu üyeler sizsiniz diyorsa sizsinizdir. Yani perdenin arkasına gizlenmişsiniz ayaklarınız görülüyor hala beni göremediniz diyorsunuzNeden herkes üzerime geliyor şu an. Başka hesabım yok diyorum bi hesabım vardı kapandı.
Herkesin ismi doğru bi ben mi sahtekar ilan ediyorum anladım. Çok kötü bir ruh haline geldim aldatılma, boşanma süreci. Ama herkes dalga geçiyor şu an. Bu platformu uzun süredir kullanmıyorum nereye ne etiketlerim bilmiyorum ama başka hesabım yok. Silin hesabımı engelleyin hatta bilmem ama yazdıklarım yalan değil.
Burada tartışılan fake olayı değil, eski nickle kavga edip dalga geçen birinin tekrar buraya gelip yazması.Kimse bişeye inanmak zorunda değil ama konum fake değil Allah biliyor yazdıklarımın doğru olduğunu.
İstediğinizi sorun cevap veririm.Bu sorular cevapsız kaldı. Konu sahibi cevap vermeyecek misin ?
Ama bu kadarı da hakarete giriyor yani. Siz insanları ne sanıyorsunuz? Bizi geçiniz, yöneticiyi bile kandırabileceğinizi düşünüyorsunuz.Neden herkes üzerime geliyor şu an. Başka hesabım yok diyorum bi hesabım vardı kapandı.
Herkesin ismi doğru bi ben mi sahtekar ilan ediyorum anladım. Çok kötü bir ruh haline geldim aldatılma, boşanma süreci. Ama herkes dalga geçiyor şu an. Bu platformu uzun süredir kullanmıyorum nereye ne etiketlerim bilmiyorum ama başka hesabım yok. Silin hesabımı engelleyin hatta bilmem ama yazdıklarım yalan değil.
Bence bizimle dalga geçen sizsiniz. Hiç bir kadın aldatıldı diye dalga geçmez sizinle. Konuyu çarpıtmayın. Size çok net bir şey sorulmuş cevap dahi vermemişsiniz. Kazen bu üyeler sizsiniz diyorsa sizsinizdir. Yani perdenin arkasına gizlenmişsiniz ayaklarınız görülüyor hala beni göremediniz diyorsunuz