arife günü çalışmak

melek7

Guru
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2011
328
9
318
Bursa
çok sıkıldım arife günü evde bir sürü işim varken burda çalışmak berbat bişi he anlıycam çarşıda biyerde çalışsam neyse ZATEN ONLAR EN ÇOK ARİFE GÜNÜ İŞ yapıyo ama burda patlıyorum ofis işi koştur koştur insanlar muhasebe yapacak sanki off çıksamda evime gitsem..

benim gibi arife günü çalışan arkadaşalr varmı ofistee..msnde bile kimse yokk...

bende çalışıyorum malesef.. cuma cumarteside çalışçam.. off off sabah ben çıkarken herkes uyuyordu.. abim ablam 9 gün tatil yapıcak ben 3 gün sonra dön gel gene aynı yere... amannn sinirlendim gene.. birde utanmadan memlekete gitseydik 9 gün bizde tatil yapardık diyor benciller.. siz gitmiyosunuz diye bizde gitmeyelim dime..

bu arada sabah gelirken tramvay bomboştu.. zaten sinirliydim tramvayı öyle boş görünce hepten içimden bi sürü saydım sevgili patroncuklarıma

arife günü çalışmaktan daha kötü birsey söyliyim sana..
Bayramda çalışmak :)))
dua edelimde bayram tatilimiz var..
Eskiden devlet memurleri sürünürmüş şimdi Sadece devlet memurları yaşıyor. işçiysen sömürülüyorsun arkadaş....:53:

off evet bayram memurlara geldi vallahi..

ya bide ben konuyu 3 kez açmış gibi görünüyorum silemedim öbür ikisini biz burdan devam edelim

Eskiden devlet memurleri sürünürmüş şimdi Sadece devlet memurları yaşıyor. işçiysen sömürülüyorsun arkadaş....:53:

aynen ya.. kpssye sıkı sıkı çalışıp devlete girmek yoksa özelde sürün.. ne sigortan aldığın maaştan yatsın, ne doğum izni, ne tatil, ne ikramiye...

aynen ya.. kpssye sıkı sıkı çalışıp devlete girmek yoksa özelde sürün.. ne sigortan aldığın maaştan yatsın, ne doğum izni, ne tatil, ne ikramiye...

evet canım cok kıskanıyorum ama malesef elden bişey gelmiyo memur olmak için.. aslında oluruz neden olmayalım ama nedense çalışmıyoruz...
Çalışsan da inan oralarada torpilsiz girilmiyooo bi arkadaşımdan biliyorum!!!!:19:

evet canım turizm sektöründeyiz bizde evt bizde bayramda çalışıyoruz
ama allahtan çocuğum var evliyim diye ofisteki bekar arkadaşlar bayram turlarına gidecek

bende çalışıyorum hatta bayram seyran olsun istemiyorum işlerimiz daha çok artıyor yarın yine çalışıcam Allah can sağlığı versin de napalım ekmek parası...Bayram dediğin 3 gün 3 gün için uff çalışıyorum demektense geri kalan günler için çok şükür işim var diyorum... Napim polianna olcan bazenn:9:

he bende dün çalıştım 12 saat ayakta kalmak kasa tutmak kadar yorucu iş yoktur...ikinci 3. gün de çalışıyoruz:(

Arife günü çalıştım.
Bugün çalışmıyorum.
Yarın ve diğer günlerde çalışıcam.
Yani toplam 1 gün bayram tatili yaptım.
İşyeri sizin olunca inanın daha zor, asla bırakamıyorsun:)

Şükür ki bir işimiz var canım...

Back
X