Arifeye gelmeden bayrami gordum arkadaslar

İşte burada siz yanılıyorsunuz..Kimse küfre dayağa dayanmıyor; hiçkimsenin kişiliği buna müsait değildir.Böyle olabilmek için onursuz ve gurursuz olmak lazım.. Şartlar, tamamen şartlar buna itiyor hanımları.. Aile, para, çocuk, hastalık v.s

Öyle kolay değil yani..Önce evlenmeniz lazım bu kadar net konuşabilmek için.

Ben ne dedim, herkesten daha ani kararlı ve deliyim; fakat asla konuşamıyorum bu kadar net.Yaşamamayı diliyorum, yaşarsam güç diliyorum Mevlam'dan hepsi bu..

Kimseyede bu nedenden dolayı git demiyorum, diyemiyorum.Aldatma ve şiddet olmadığı sürece ağır konuşmalar zamanla törpülenebilir, karşıdaki bundan utanacak hale gelip asla tekrarlamayabilir. Mücadele şart..İlk zamanlar yıkıp gidilmiyor.

demekki bekarken ailesine saygısı olmayan erkekle evlenilmeycek,çünki evlendikten sonra herşey tersine dönüyor

Son düzenleme:
İstemediğin kişi annesi babası eşinizin tepkisi normal emin ol bu gıbı sorun her evde var...Bir araştırmaya göre evliliği bozan ilk etken erkeğin ailesiymiş... Aile konusunda erkekler nedense hassas olabılıyor ve cok kolay kalp kırıyor... Başka zaman tatıle gıdersınız bu seferde gıtmeyın.. Birşey olmaz belki cok sıkıldınız tatıl ıyı gelecektı ama yapcak bırsey yok hem kurban bayramında gıdersınız bu seferde bayramdan once soyleyın aılesıne hatta sen soyle esınden bekleme ıste bılet ayırdık gıtcez falan de eşşek değiller ya anlarlar o zamanda... Eşine kırgınsın ama onumuz bayram bence uzatma normal davran ki o utansın.. Hem doguda gorev yapıyor dıyorsun bence ustunede gitme inşallah cok guzel bir bayram gecirirsiniz... Sakın evdende cıkma sakın

tatile falan gitmiyorum arkadaşlar tüm hevesim kırıldı artık bi yere gidilcekse ağzımızın tadıyla gitmek isterdim oda olmadıktan sonra hiç bir manası yok tatilin gelsinler bakalım anası bacısı evdeki tutumuna göre kocamın tutumum olacak ... aslında problem tatilde deildi bana o sözleri söylemesi bütün problemm 3 gün sonra 5 gün sonra hiç farketmezdi o kadarcık lafıma evden kovabildi helal olsun başka diyecek sözümde yok

toplayacaktın valizini hadi al biletimi otur evinde istenmediğim yerde durmem diyecektin. ettiği lafın nasıl bir laf olduğunu anlayacaktı. öyle demek istememişti gibi bahanesi yok bu işin ağzından ne laf çıktıysa senin kulağın onu duydu. giderdin sende annene kardeşine falan . kovmuş seni niye duruyosunki orda. baba olmak koca olmak bu muymuş?

böyle bi durum karşısında benim söyleyeceğim şey bende senin anana babana so...rım bu kadar basit işte nasıl o cesareti bula bildi kendinde çok yüz vermişsiniz eşim bana söylemeden ailesini çağırmaz hatta bi keresinde doğum günü süprizi hazırlamış bana annesini babasınıda çağırmış geldi mutfakta bana annemi babamı çağırdığım için kızmadın dimi dedi tabiki yumşak karşıladım ama siz duruşunuzu bozmayın evlenene kadar ana baba bilmez insanlar evlenince nereniz kalktı çok merak ediyorum hepsinin canı cehenneme

yaşasın kadınlar

ahhh cnm ahhh o kadar kolay olsa 2 tane küçük bebek biletimi alsa 8 saatlik yol ikisine birden yolda nasıl bakarımm ... ki zaten çocuklarıda almadan gidecekmişim öle dio hasbam ... yine allah o günleri göstermesin öle bi durumda neler bile yapabileceğimi düşünmek bile istemiyorummmmm... evlilikjk zor bacım hemde cok zor bunu yapan eşim deilde sevgilim olsaydı ben yapacagımı bilirdim bi daha yüzümü görmemeklede kalmazdı amma çocuklarımın babası işte ... hele o küfür anını ne desem boş yıkıldım o an çok sinirlendim çocuklar korkmasın die doğru düzgün sinirimide alamadm

yok cnm yanlış anlamışsın o kelimesi tatiline ..... die.... aslında onca yıllıdır bana karsı bir tek küfürünü duymamıştım sonra zaten küfürlü konuşan insanda deildir ahlakı düzgündür belkide o yüzden bu denli gücüme gitti

Eşine ne diyeceğimi bilemedim caldion78,

bu nasıl bir adam böyle...

Olaylar buraya kadar gelmişken bence tavrını net bir şekilde koy.

Laf dönüp dolaşıp geldiği zamanda;

eşine ''aklında bulunsun,bu ev benimde evim ve gidecek olan biri olursa oda sensin'' demelisin.

Bin kere kovsada sen evini terketme...Gitmesi gereken eşin çünkü.

brownim cnm benm anlık sinir dio ama olur mu ki böyle anlık sinir tama olarak olayda söyle oldu küfür etti bende kabul etmiyorum su sözlerden sonra misafir dedim sonra benm annem babam istedikleri zaman gelirler dedi bende gelecekleri varsa görecekleride var geldiklerine bin pişman ederm dedim oda boşarım seni dediiii ... buyrun kapı orda bu konu yüzünden bosuyacaksan hiç durma dedim ... oda ben nie gidiyormuşum burası benm evim çek git nereye gidersen dediii al biletimi gidicem dedim sonrada cocukları hiç bir yere götüremezsn tek gidersn ancak dediii derken böle devam ettiii tamamiyle birebir bu sözle sence anlık sinirmi yoksa bir arkadas yazmış yorumunda cengaver dediğin kavga esnasında belli olur dieee yoksa benm kocam gercekten böle bii adam mı oruç açıldı geldi özür diledi ... ama ne için acaba annesi babası geldiklernde surat asmayayım die mii yoksa gercekten pişmanlığını mı dile getirdii offf kafam çok karısık

Canım benim;

eşini en iyi sen tanırsın aslında bizler nedesek boş bir nevi...

Şimdi bazen insanlar gerçekten sinir anında asla söylemeyeceği sözleri sarfedebiliyor.

Bunlar biz kadınlarında sarfettiği cümleler olabiliyor.

Şimdi normalde eşin ahlaklı ve küfürlü kelime kullanmayan biriymiş bugüne kadar duymamışsın.

İlk defa böyle bir kelime kullanmış ve sonradan özür dilemiş.

Demek ki gerçekten sinir anında kullanmış o kelimeyi.

Eşinin en büyük hatası ne kadar sinirlide olsa kolayca seni evden kovması,annemdir babamdır boşarım seni demesi...

Bilmiyorum belkide eşin bilerek bu şekilde davrandı,seni susturmak için.

Gel sende artık bu konuyu kapat.Ailesi hakkında tek kelime etme bırak gelsinler sende istediğin gibi davran.

Biliyorsundur sende,erkekler aileleri hakkında eşleri konuşunca şeytan görmüş gibi oluyorlar hoşlanmıyorlar.

Bugün son bir konuşma yap ve hatta konuşmak istemiyorsan bir kağıda düşüncelerini yaz ve ver okusun.

Sen sonuna kadar haklısın,belli ki bunu eşine anlatman uzun zaman alacak.

Başka çaren yok çünkü,ya ailesi hakkında konuşmayı bırakacaksın ya da bu böyle olmaz diyip çekip gideceksin.

3. şahıslar için morelinide yuvanıda bozma derim rabbim seninle olsun.

caldione ben anlamadim siz niye kavga ettiniz simdi

senden esin izin istemedimi sende tamam gelsinler demedinmi

zaten tatile 3 gün sonra gitmeyecekmiydiniz

gelmesinlermi dedin, burda esin hakli bikere annesine gelin demis simdi nasil gelmeyin desin

bastan izin verilmicektin, kavga ederek degilde baska sekilde esine istediklerini yaptir, annesi yüzünden zitlasma

canım o işi ben daha yeni evliyken yapmıştım .. olmadık bir sebepten tartışınca yeter dedim, valizimi hazırladım cebimde para yok bana taksi çağır, gidiyorum dedim, bir baktım benimki taksiciyi aradı 5 dk. ya araba geldi baktım durum ciddi durur muyum hemn yan çizdim :)) ben seni denemek için yaptım, demek gerçekten gidecek olsam hemen göndereceksin, inat değil mi gitmiyorum işte, taksiciyi de sen gönder dedim, oturdum koltuğa bir güzel sonrasında barıştık gerçi

konu sahibi arkadaş eşin hazır biraz sakinleşmişken oturup sakin sakin , ne onu ne de ailesini suçlamadan tabiri caizse politik davranarak konuş bakalım ne olacak...

cnm kırmızıdonlu kız :) tekrar oku istersen yanlış anlamışsın olaylarıı

cnm kırmızıdonlu kız :) tekrar oku istersen yanlış anlamışsın olaylarıı

vallami

du bidaha okim ozaman

dün gece okumustum, sabah kalktim yorum yaptim, acaba konularimi birbirine karistirdim

hatta hatta esim geldi ben cevap yazarken, ise gidiyodu yanagimdan öperken bakti yaziyom biseler

dedi nerden biliyon hemen yaziyon ne cabuk okudun dedi, bende karisma sen eski konu zaten demistim

Son düzenleme:
hmmm öbür konunda kesin geliyorlar diye anladim, sende gelmelerini kabul etmissin

bu konudada daha tam belli degil demis esin

sende üsteleme demissin ozaman

:26::26::26::26::26:

kafam karisti iyice:86:

hmmm öbür konunda kesin geliyorlar diye anladim, sende gelmelerini kabul etmissin

bu konudada daha tam belli degil demis esin

sende üsteleme demissin ozaman

:26::26::26::26::26:

kafam karisti iyice:86:

ne oldukları belli deil ki bi gelelim diolar bi belli deil diolar gercii kimse beni arayıp müsaitmisin geliyrz veya gelmeyi düşünüyoruz da demedi amma seytan dio hazırlama hiç bişiii geldiklerinde aaaaaa die şaşırı ver

Son düzenleme:
dur! bakim nereye gidiyomuşsun sen öyleeee..
HANİ GELCEKLERDİ YÜZ VERMİCEKTİN ÖYLEE ANLAŞMIŞTIK..
bu kaynana kafaya koymuş toplamış ahaliyi gelecek..
Dediğimi yap pek hazırlık yapma söyle kocana 2 çocukla bişe yapamam ben hazır al bişiler de
Bırak gelsin öpsün elini başı göğe ersin

heee anladim , bak ozaman rahat ol biraz, geliyorlar mi gelmiyorlar mi diye ikide bir düsünme

normal yasantina devam et hazirlik filanda yapma

geldiklerinde ne bulursalar onu yisinler:89:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…