Yanıldıgınızı dusunuyorum ..
Bu tur olaylarda davranıs ve kararlar kışılıkle alakalıdır ..
Kımı ınsan vardır kufre dayanır dayaga dayanır , kımı ınsan vardır ufacıcık soze koprulerı yakar ..
Ben kısılıgım geregı ıkıncı kısma gırıyorum..
Evlı değilim ama zamanında kovulmustum .. ve kovuldugum yerde de durmamıstım ..
Durulmaz çunku ..
Yanı olayları ve kararları belırleyen insanların kendılerıdır ..
Bugun defol gıt dıyen adam , yarın baska seylerde yapar ..
Ben hep boyle dusunup yasarım ve oylede yorum yapmayı tercıh edıyorum..
Birde kavga anında soylenen sozler bence asıl gerceklıgı yansıtıyor ..
Hanı Resullalahın soyledıgı bır soz var : Gerçek Cengaver Kavga anında sukunetını koruyan adamdır ..dıye ..
bunun gb ..
O an agzına gelenı sayan adam bunları bırıktırmıs demektır, kısılıgı musaıt demektır ..
Bu ne ya ne oluyor bu adamlara, evlenmeden önce bizler için ailelerine kafa tutan adamlar evlendikten sonra aileleri yüzünden karılarını evdende kovabiliyorlar...
Bu tarz erkeklere yazıklar olsun valla benimkide aynı hakkımı helal etmiyorum, ne anasına ne bacısına...
Al valizini git arkadaşım, ne duruyorsun, ailesi gelincede ister istemez suratın asılacak ozamanda azmı problem çıkacak...
Bende de aynı durum var, ailesi yüzünden nefret ettim bayramlardan ama bugün bir karar aldım bundan sonra hiçbir bayramda evde olmayacam...
Rezervasyon yaptırıp gidecem ister gelsin ister gelmesin...
toplayacaktın valizini hadi al biletimi otur evinde istenmediğim yerde durmem diyecektin. ettiği lafın nasıl bir laf olduğunu anlayacaktı. öyle demek istememişti gibi bahanesi yok bu işin ağzından ne laf çıktıysa senin kulağın onu duydu. giderdin sende annene kardeşine falan . kovmuş seni niye duruyosunki orda. baba olmak koca olmak bu muymuş?
böyle bi durum karşısında benim söyleyeceğim şey bende senin anana babana so...rım bu kadar basit işte nasıl o cesareti bula bildi kendinde çok yüz vermişsiniz eşim bana söylemeden ailesini çağırmaz hatta bi keresinde doğum günü süprizi hazırlamış bana annesini babasınıda çağırmış geldi mutfakta bana annemi babamı çağırdığım için kızmadın dimi dedi tabiki yumşak karşıladım ama siz duruşunuzu bozmayın evlenene kadar ana baba bilmez insanlar evlenince nereniz kalktı çok merak ediyorum hepsinin canı cehenneme
yaşasın kadınlar
Eşine ne diyeceğimi bilemedim caldion78,
bu nasıl bir adam böyle...
Olaylar buraya kadar gelmişken bence tavrını net bir şekilde koy.
Laf dönüp dolaşıp geldiği zamanda;
eşine ''aklında bulunsun,bu ev benimde evim ve gidecek olan biri olursa oda sensin'' demelisin.
Bin kere kovsada sen evini terketme...Gitmesi gereken eşin çünkü.
brownim cnm benm anlık sinir dio ama olur mu ki böyle anlık sinir tama olarak olayda söyle oldu küfür etti bende kabul etmiyorum su sözlerden sonra misafir dedim sonra benm annem babam istedikleri zaman gelirler dedi bende gelecekleri varsa görecekleride var geldiklerine bin pişman ederm dedim oda boşarım seni dediiii ... buyrun kapı orda bu konu yüzünden bosuyacaksan hiç durma dedim ... oda ben nie gidiyormuşum burası benm evim çek git nereye gidersen dediii al biletimi gidicem dedim sonrada cocukları hiç bir yere götüremezsn tek gidersn ancak dediii derken böle devam ettiii tamamiyle birebir bu sözle sence anlık sinirmi yoksa bir arkadas yazmış yorumunda cengaver dediğin kavga esnasında belli olur dieee yoksa benm kocam gercekten böle bii adam mı oruç açıldı geldi özür diledi ... ama ne için acaba annesi babası geldiklernde surat asmayayım die mii yoksa gercekten pişmanlığını mı dile getirdii offf kafam çok karısık
toplayacaktın valizini hadi al biletimi otur evinde istenmediğim yerde durmem diyecektin. ettiği lafın nasıl bir laf olduğunu anlayacaktı. öyle demek istememişti gibi bahanesi yok bu işin ağzından ne laf çıktıysa senin kulağın onu duydu. giderdin sende annene kardeşine falan . kovmuş seni niye duruyosunki orda. baba olmak koca olmak bu muymuş?
caldione ben anlamadim siz niye kavga ettiniz simdi
senden esin izin istemedimi sende tamam gelsinler demedinmi
zaten tatile 3 gün sonra gitmeyecekmiydiniz
gelmesinlermi dedin, burda esin hakli bikere annesine gelin demis simdi nasil gelmeyin desin
bastan izin verilmicektin, kavga ederek degilde baska sekilde esine istediklerini yaptir, annesi yüzünden zitlasma
cnm kırmızıdonlu kız :) tekrar oku istersen yanlış anlamışsın olaylarıı
hmmm öbür konunda kesin geliyorlar diye anladim, sende gelmelerini kabul etmissin
bu konudada daha tam belli degil demis esin
sende üsteleme demissin ozaman
:26::26::26::26::26:
kafam karisti iyice:86:
ne oldukları belli deil ki bi gelelim diolar bi belli deil diolar gercii kimse beni arayıp müsaitmisin geliyrz veya gelmeyi düşünüyoruz da demedi amma seytan dio hazırlama hiç bişiii geldiklerinde aaaaaa die şaşırı ver
heee anladim , bak ozaman rahat ol biraz, geliyorlar mi gelmiyorlar mi diye ikide bir düsünme
normal yasantina devam et hazirlik filanda yapma
geldiklerinde ne bulursalar onu yisinler:89:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?