aa aaaa gunizcim cok sasirdim inan
hani sen herkese cok IlImli sevecen kalp kirmayarak yaklasandin, hani bizi kiniyodun, hic yakistiramadim sana
hele dünki kapanan konuda konu sahibiyle alay edercesine yaptigin ilk yorumu görünce hic oldumu simdi dedim
pişman olanlara,hatalı olduğunu düşünüp kendini suçlu hissedenlere ılımlı sevecen yaklaşıyorum,böyle kendi hatalıyken haksızken hala mağduru oynayanlara karşı söyleyecek sözüm çok.
sarkastik yazdım orda anlayana ama...
bence üslubum ne ağır ne kötü,sadece böyle "ben çok iyi bir insanım ama kayınvalidem adam değil ona lafları yediririm,üstüne yürüdüm,ağzının payını verdim" diyenlere hakettikleri şeyleri sylüyorum.
insanın hatalıyken hala karşı tarafı suçlaması ya da kocasını parmağında oynatamayınca sinir küpü olup deliye dönmesi rahatsız ediyor beni.oh iyiki de ediyor.
pişman olanlara,hatalı olduğunu düşünüp kendini suçlu hissedenlere ılımlı sevecen yaklaşıyorum,böyle kendi hatalıyken haksızken hala mağduru oynayanlara karşı söyleyecek sözüm çok.
bence üslubum ne ağır ne kötü,sadece böyle "ben çok iyi bir insanım ama kayınvalidem adam değil ona lafları yediririm,üstüne yürüdüm,ağzının payını verdim" diyenlere hakettikleri şeyleri sylüyorum.
insanın hatalıyken hala karşı tarafı suçlaması ya da kocasını parmağında oynatamayınca sinir küpü olup deliye dönmesi rahatsız ediyor beni.oh iyiki de ediyor.
Pardon da sen kimsin de aklınca HAKETTİKLERİNİ söylüyorsun vasıfın nedir senin?? yada böyle bi görevlendirilmemi yapıldı sanada biz bilmiyoruz?? ne güzel mutlu evliliğin varmış git yaşa daha ne istiyorsun insanlardan KAYNANAMI SEVMİYORUMMMMMMMMMMMMMM hadi banada hakettiklerimi söylesene terbiyeli bayan (!)
rosecim canım benm bak valla şüpheleniom o benm kocam olabilir :)
Abowww vışşşşşşşş desturrrrrrrr
Valla caldioncum benim kocam asla annesine yakın durmaz okdar şanslıyım ki ve çok mutluyumm deli gibi seviyoruz birbirimizi düşün yaniii
iyide ikiside hatali iste biri kabul etmis öteki etmemis
madem kk nin güzin aplasisin ozaman her ikisinede ilimli yaklassan??
hani bana dedin ya ben herkese sevecen iyi yaklasirim diye orda demedin hatasini kabul etmeyeni yerin dibine sokar sokar cikaririm yazdiginada bin pisman ettirir konusunuda bi güzel kapattiririm :18:
simdide böyle diyon
korktum senden:18:
bugün mr hyde olmussun ogün nasilda yumusak dr jekyll din
herkese sevecen yaklaşırım ama bu mevzularda düşüncem net benim,en başında da böyleydi eski cevaplarımı da okursunuz. Haklı olduğumu biliyorum ortama göre değişmem ben kendimi tanıyorum,size her forumda her konuda şu durumda şöyle yaparım, bu durumda böyle yaparım diye açıklama yapacak değilim.dr.jekyll ve ms. Hyde siz ve kalbiniz arasında gerçekleşen bir önerme neyyse.
tamam datlım sen takma kafana bunları boşver onlar kötü gelin iyyyyyy
tamam datlım sen takma kafana bunları boşver onlar kötü gelin iyyyyyy
kötüyümmm benn kötüyümmmm kaynanam da evime asla ve asla giremez bukadar
Neyse ben gidimde sevgili kocama saçımı süpürge edim yemek hazırlıyım geliyorumm :):):):)):
ama mutsuz olan sensin işte sizsiniz herkes nasıl davranırsa öyle muamele görür...hem bu dünyada hem öbür dünyada mutluluk bu işte,yaşlılarınıza iyi davranmakla insan birşey kaybetmez
sen çok yaşa emiiii benmkide gelir birasdan gercekten kadınlar kulubu taaruz edilmeden kapatım bariii yakalamasın benii:)
aaa çok ayıp guniss iki sattir güldürüyon beni nerem mutsuzzzzz kızzzzzz eksik yanımı tamamladın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?