Arifeye gelmeden bayrami gordum arkadaslar

Buna çok güldüm. Allah iyiliğini versin..

valla ben şahsen seviniyorum eşlerin ailelerini eşlerine tercih ettiğini görünce ne yalan söylym. çok mutlu oluyorum kocaları annelerini ve ailesini savununca,eşine kabullenemiyosan gidersin diyince.
ben öyle büyütüldüm,ben de öyleyim.ailem her zaman eşimden önce gelir,hatta eşime bile bunu aşılamaya çalışıyorum, yemin ederim annesini benden çok sevmesini istiyorum.
bayramı maaile geçirmeyi çok isterdim bende ailemiz uzakta ama.hatta ilerde yazlık alıcaz tüm aileler (annemler teyzemler kuzenler,eşimin ailesi,biz)birarada olmak istiyorum yazın.yensin içilsin,konsun göçülsün ohhh.
bayramlar bunun içindir tatile gitmek için değil.
eşinizin ailesine surat asmadan evinizde ağırlarsanız ne mutlu size,ama tam tersi olursa önünüzde uzuuuun bir yol var gibi.

sana kaynananla mutlu mesut günler banada kaynanamsız kocişimle iyi tatiller

bacım sen hangi gezegenden geldin ?

bacım sen hangi gezegenden geldin ?

valla kaçınız benim kadar mutlu bir evlilik yaşıyor merak ediyorum.ölüp bitiyorum eşime,ki o da banahiç kötü söz kullanmıyor yaani,ben mutluyum çok,siz değilsiniz...

benim akraba kızlar vardı ben bekarken diyolarmış "güniz ailede çok rahat,çok mutlu büyüdü kesin eşinden ve eşinin ailesinden çekecek" çünkü insan mutlaka birinden çeker derlermiş...şükürler olsun evliliğimde de çok mutluyum,çünkü üç kayınvalide(öz üvey) üç görümce bakmış bir annem var beni o büyüttü. aileyi seviyorum ohh ya kafam rahat.sizin gibi kendimi kasmıyorum yok para vermesin eşim ailesine,yok şu gidecek bu gidecek diye.
iyiki de böyleyim...huzurum gideceğine para gider...

öncelikle sevgili bencil bacımm sen ne kadar bizim mutsuzluğumuza sevinsende bende senn mutlu olmana sevindim allah bozmasın ..... aile huzursuzluğu yaşasaydın zaten bu kadar bencil olamaz durumumuza sevinemezdin o yüzdenn ilk yazdıklarına kızmıyorum hoşş karsılıyorummm mutluluğunun idaamını diliyorum hoşçakal ...

ben bencilim siz değilsiniz öylemi,benim teyzeme amcama eşimin ailesine anne babama gösterdiğim saygı sevgi ve hürmeti siz de eşinizin ailesine gösterseydiniz şu an sizde mutluydunuz...ben mutsuzluğa değil haksızlığın karşılığını bulmasına seviniyorum...kadınlar oyunlu planlı,eşlerimiz öyle değil çoğunlukla...siz evde dolduruyorsunuz,anneleri evlerinde dolduruyor,adamcağız arada kalıyor...oysa susup karşılık vermeyip,doldurmasanız,ailesinden hürmeti yine de eksik etmeseniz,herkesteki önyargı kalkacak sizi olduğunuz gibi kabullenecekler.ama çoğunluk artık bu durumda.
o yüzden zaten boşanmalar tavan yaptı...
bencillik buysa eğer yani çok komik ama ben bencilim.siz deilsiniz.

hadi cnm hadi hoşçakal dedik amma sen hala burdamısın hadi bakım sen git ara kaynananı gelsin yanına mutlu mesut yasayın cnm uğraşma burlarda

ayrıca guniz böyle ciddi yorumlar yapma bak kimse kimsenn neler yaşadığını bilmez neler yaptığını da çok merak ediyorsan gir profilime bak actığım konuları oku biii ondan sonra gel benm actığım konuya cvp yaz olur mu cnm. ohhh be ezbere konuşması ne kolay öle ... sinirlerim tavan yaptı valla

sizin amacınız nedir? çok ağır eleştiriyorsunuz diyeceğim ama bu eleştiri bile değil resmen nispet

diğer topiklerde " arkadaşlar sağduyulu mesajlar yazın" diyen sen

konu sahibi eleştirildiği için diğer üyeleri saçma mesaj yazmakla suçlayan sen

şimdi kalkmışsın ilkokul çocukları gibi nispet yapıyorsun.

aa aaaa gunizcim cok sasirdim inan

hani sen herkese cok IlImli sevecen kalp kirmayarak yaklasandin, hani bizi kiniyodun, hic yakistiramadim sana

hele dünki kapanan konuda konu sahibiyle alay edercesine yaptigin ilk yorumu görünce hic oldumu simdi dedim

sizin amacınız nedir? çok ağır eleştiriyorsunuz diyeceğim ama bu eleştiri bile değil resmen nispet

bana sen hangi gezegenden geldin bacım derlerse ilk mesajımdan sonra ben de yazarım bunu kusura bakmasınlar nispet değil açıklama.
aileler eşe tercih edilmeli,ben de ediyorum,eşim de etsin,beni 20küsür yıllık büyüten ailem tabiki kocamdan daha değerlidir.
kocamı bu yaşa getiren annesi tabiki benden daha değerli olmalıdır.ben haddimi biliyorum ve mutluyum.
oyun plan çevirip de kocam para yedirmesin,kocam onlarla konuşmasın,bayramlarda tatile gidelim, eltime bunu aldımlar bana almadılar,diyip hayatı kendime zindan etmem.para kocamın değilmi harcasın ailesine, huzurumuz kalsın...millet saf desin umurumda değil.para mutluluğu huzuru satın alamıyo ya.
eleştiriyorum,çünkü böyle gördüm haklıyım.iyiki beni annem büyütmüş diyorum buraları okuyunca. kocam benim ihtiyaçlarımı karşılıyor kimseye muhtaç etmiyor,kötü bir huyu da yok varsın harcasın parayı.keşke ailesine çok daha yakın olsa valla.

O kendine müslüman arkadaşım arada gaz verip kenara çekiliyor sonrada aaa hepiniz mutlu olun mutlu kalın mutlu mutlu diye aklınca nispet yapıyor

he vallaa heç oldu muuu aaaaaa evrim geçirmiş arkadaş demekkii

demekki arkadaslar ben sunu anladım kendini farklı göstermeye çalışanın mumu kadınlar kulubunde sönermiş :):):):)

he valla agzina saglik, bende sastim kaldim simdi

bize nelerr neler de sonra gel böyle yorumlar yap

sonrada bu ne lahana tursusu bu ne diyeti, eaaanammm saskinliktan lafida toparlayamadim

annaaaaaaa sanki kocam var karsımda kızzz guniss yoksa yoksa aman allahım kocam bayan nikiyle kadınlar kulubune üye olmuşşş

he valla agzina saglik, bende sastim kaldim simdi

bize nelerr neler de sonra gel böyle yorumlar yap

sonrada bu ne lahana tursusu bu ne diyeti, eaaanammm saskinliktan lafida toparlayamadim

Donlu lütfen mutlu mesajlar yaz lütfenn olmuyor böle her an fırça gelebilir bakkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…