genelde evde hazırda çocuklara hazırladığım sebze püreleri oluyoo amma neccez şimdik onlardan versem olmass mı
vallami
du bidaha okim ozaman
dün gece okumustum, sabah kalktim yorum yaptim, acaba konularimi birbirine karistirdim
hatta hatta esim geldi ben cevap yazarken, ise gidiyodu yanagimdan öperken bakti yaziyom biseler
dedi nerden biliyon hemen yaziyon ne cabuk okudun dedi, bende karisma sen eski konu zaten demistim
genelde evde hazırda çocuklara hazırladığım sebze püreleri oluyoo amma neccez şimdik onlardan versem olmass mı
valla ben şahsen seviniyorum eşlerin ailelerini eşlerine tercih ettiğini görünce ne yalan söylym. çok mutlu oluyorum kocaları annelerini ve ailesini savununca,eşine kabullenemiyosan gidersin diyince.
ben öyle büyütüldüm,ben de öyleyim.ailem her zaman eşimden önce gelir,hatta eşime bile bunu aşılamaya çalışıyorum, yemin ederim annesini benden çok sevmesini istiyorum.
bayramı maaile geçirmeyi çok isterdim bende ailemiz uzakta ama.hatta ilerde yazlık alıcaz tüm aileler (annemler teyzemler kuzenler,eşimin ailesi,biz)birarada olmak istiyorum yazın.yensin içilsin,konsun göçülsün ohhh.
bayramlar bunun içindir tatile gitmek için değil.
eşinizin ailesine surat asmadan evinizde ağırlarsanız ne mutlu size,ama tam tersi olursa önünüzde uzuuuun bir yol var gibi.
valla ben şahsen seviniyorum eşlerin ailelerini eşlerine tercih ettiğini görünce ne yalan söylym. çok mutlu oluyorum kocaları annelerini ve ailesini savununca,eşine kabullenemiyosan gidersin diyince.
ben öyle büyütüldüm,ben de öyleyim.ailem her zaman eşimden önce gelir,hatta eşime bile bunu aşılamaya çalışıyorum, yemin ederim annesini benden çok sevmesini istiyorum.
bayramı maaile geçirmeyi çok isterdim bende ailemiz uzakta ama.hatta ilerde yazlık alıcaz tüm aileler (annemler teyzemler kuzenler,eşimin ailesi,biz)birarada olmak istiyorum yazın.yensin içilsin,konsun göçülsün ohhh.
bayramlar bunun içindir tatile gitmek için değil.
eşinizin ailesine surat asmadan evinizde ağırlarsanız ne mutlu size,ama tam tersi olursa önünüzde uzuuuun bir yol var gibi.
bacım sen hangi gezegenden geldin ?
valla kaçınız benim kadar mutlu bir evlilik yaşıyor merak ediyorum.ölüp bitiyorum eşime,ki o da banahiç kötü söz kullanmıyor yaani,ben mutluyum çok,siz değilsiniz...
benim akraba kızlar vardı ben bekarken diyolarmış "güniz ailede çok rahat,çok mutlu büyüdü kesin eşinden ve eşinin ailesinden çekecek" çünkü insan mutlaka birinden çeker derlermiş...şükürler olsun evliliğimde de çok mutluyum,çünkü üç kayınvalide(öz üvey) üç görümce bakmış bir annem var beni o büyüttü. aileyi seviyorum ohh ya kafam rahat.sizin gibi kendimi kasmıyorum yok para vermesin eşim ailesine,yok şu gidecek bu gidecek diye.
iyiki de böyleyim...huzurum gideceğine para gider...
öncelikle sevgili bencil bacımm sen ne kadar bizim mutsuzluğumuza sevinsende bende senn mutlu olmana sevindim allah bozmasın ..... aile huzursuzluğu yaşasaydın zaten bu kadar bencil olamaz durumumuza sevinemezdin o yüzdenn ilk yazdıklarına kızmıyorum hoşş karsılıyorummm mutluluğunun idaamını diliyorum hoşçakal ...
valla kaçınız benim kadar mutlu bir evlilik yaşıyor merak ediyorum.ölüp bitiyorum eşime,ki o da banahiç kötü söz kullanmıyor yaani,ben mutluyum çok,siz değilsiniz...
benim akraba kızlar vardı ben bekarken diyolarmış "güniz ailede çok rahat,çok mutlu büyüdü kesin eşinden ve eşinin ailesinden çekecek" çünkü insan mutlaka birinden çeker derlermiş...şükürler olsun evliliğimde de çok mutluyum,çünkü üç kayınvalide(öz üvey) üç görümce bakmış bir annem var beni o büyüttü. aileyi seviyorum ohh ya kafam rahat.sizin gibi kendimi kasmıyorum yok para vermesin eşim ailesine,yok şu gidecek bu gidecek diye.
sizin amacınız nedir? çok ağır eleştiriyorsunuz diyeceğim ama bu eleştiri bile değil resmen nispet
diğer topiklerde " arkadaşlar sağduyulu mesajlar yazın" diyen sen
konu sahibi eleştirildiği için diğer üyeleri saçma mesaj yazmakla suçlayan sen
şimdi kalkmışsın ilkokul çocukları gibi nispet yapıyorsun.
aa aaaa gunizcim cok sasirdim inan
hani sen herkese cok IlImli sevecen kalp kirmayarak yaklasandin, hani bizi kiniyodun, hic yakistiramadim sana
hele dünki kapanan konuda konu sahibiyle alay edercesine yaptigin ilk yorumu görünce hic oldumu simdi dedim
aa aaaa gunizcim cok sasirdim inan
hani sen herkese cok IlImli sevecen kalp kirmayarak yaklasandin, hani bizi kiniyodun, hic yakistiramadim sana
hele dünki kapanan konuda konu sahibiyle alay edercesine yaptigin ilk yorumu görünce hic oldumu simdi dedim
diğer topiklerde " arkadaşlar sağduyulu mesajlar yazın" diyen sen
konu sahibi eleştirildiği için diğer üyeleri saçma mesaj yazmakla suçlayan sen
şimdi kalkmışsın ilkokul çocukları gibi nispet yapıyorsun.
bana sen hangi gezegenden geldin bacım derlerse ilk mesajımdan sonra ben de yazarım bunu kusura bakmasınlar nispet değil açıklama.
aileler eşe tercih edilmeli,ben de ediyorum,eşim de etsin,beni 20küsür yıllık büyüten ailem tabiki kocamdan daha değerlidir.
kocamı bu yaşa getiren annesi tabiki benden daha değerli olmalıdır.ben haddimi biliyorum ve mutluyum.
oyun plan çevirip de kocam para yedirmesin,kocam onlarla konuşmasın,bayramlarda tatile gidelim, eltime bunu aldımlar bana almadılar,diyip hayatı kendime zindan etmem.para kocamın değilmi harcasın ailesine, huzurumuz kalsın...millet saf desin umurumda değil.para mutluluğu huzuru satın alamıyo ya.
eleştiriyorum,çünkü böyle gördüm haklıyım.iyiki beni annem büyütmüş diyorum buraları okuyunca. kocam benim ihtiyaçlarımı karşılıyor kimseye muhtaç etmiyor,kötü bir huyu da yok varsın harcasın parayı.keşke ailesine çok daha yakın olsa valla.
he valla agzina saglik, bende sastim kaldim simdi
bize nelerr neler de sonra gel böyle yorumlar yap
sonrada bu ne lahana tursusu bu ne diyeti, eaaanammm saskinliktan lafida toparlayamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?