Arınç: Bize oy vermek zorunda değilsiniz

Yok bülent emmi falan değildir, tek bir kişinin istihbaratıyla o kadar bilgiyi toplayamaz fuat avni, hala polisleri, yargıçları falan var oralardan bilgileri topluyorlar tek bir hesaptan yayınlıyorlar. Cemaatin özelliği zaten ' tedbir uygulamak ' kısaca casusluk hala cemaatçi olduğu anlaşılamayan anlaşılsa da ispatlanamayan yığınla adamları vardır oralardan bilgileri alıp toparlıyorlar

Ben kimseden şüphelenemiyorum En iyi taktik şüphe çekmemek için göz önünde olmaktır.Ya göz önünde olup hiç kimsenin düşünemediği biri yada kimse tanımıyor.
Kafamda deli sorular.

Ben kimseden şüphelenemiyorum En iyi taktik şüphe çekmemek için göz önünde olmaktır.Ya göz önünde olup hiç kimsenin düşünemediği biri yada kimse tanımıyor.
Kafamda deli sorular.

bülo amcam değil bilooww oğlu
o ispiyonladıgınıda farkında degıldır..
bunun tele kulak , polis yarcıc alakasu yok bencede..
bu ıcerden bırı , içinden biri.. yoksa adam safmı cıkartamazmıydı kımlıgını daha.. mutlaka cok guvendıgı bırı.. eminem bıle olabılır

Merak etmekle birlikte hedefe ulaşması durumunda ; kim olduğunu öğrenmemeye de razıyım.
Ülkenin Robinhood'u ,haber dışında bir şey vermiyor ama olsun o da yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…